QUOTE(Reika @ 2010 01 12, 23:17)
jusu nusileidimas iki anytos lygmens, jos ignoravimas ir nebendravimas su ja?

tada as mielai nusileidziu iki to , nes jau laiminga apie metus jos nemaciau
bet klausimas jums jei dar grisit

yra mamu, kurios palieka vaikus,nes jie sioms nereikalingi,ir yra mamu ,kurios uzaugina vaikus nors jie nereikalingi ir nemylimi ir visaip ta primena bei atima viska ka sie gauna(teko net matyti kaip vireja is valgyklos ismeta motina,kuri atima is 4toko vaiko maista nemokama), vistiek toki padara vadinti mama, myleti gerbti? kuriai vaikas kaip pajemu saltinis
Kur mano postuose parasyta, kad nebendrauju su anyta? As su ja bendauju, pakankamai daznai, bet emocionaliai nuo jos esu atsiribojus.
Jusu postuose visur tik juoda ir balta, patikekite manimi pilku atspalviu gyvenime zymiai daugiau. Negalima vienareiksmiskai teisti zmogaus. As pati neesu sventa, manyje nemazai yra s...
Man nepriimtina, kai zmogu bandoma matuoja is pragmatiskos puses, ka dave... Na negalima pamatuoti asmens naudingumo koeficienti, remiatis vartotojisku poziuriu. Nes vienam dave yra susije su materialumu, kitam su dvasingumu. Materialinis pasaulis mane mazai jaudina, esu kaip tas nelabasis, man reikia zmogaus sielos, nes tai yra vertybe. Ka reiskia maisas bulviu, ar 1000 lt palyginus su svaria siela?
Mes visos turime pasirinkima. Kaip jau rasiau, siekant savo tikslo mes galime buti Ledi, arba turgaus boba. Nereikia savyje brandinti pykcio, kersto planu, atsiribikote nuo to.
Papildyta:
O as kartais pasvajoju apie anukelius, pagalvoju kaip juos lepinsiu

. Kaip mes kartu eisime i muziejus, koncertus. Kaip as uz rankutes vesiu i muzikos mokykla, ar kokias treniruotes... Kaip mes kursime vaidinimus, darysime marionetes... Kepsime blynus, sode rinksim obuolius, zavesimes mazais kaciukais... Nejau as tuo izeidziu busima marcia, kad galvoju apie savo vaikaicius, ju kieki?
Ar galima mamai negalvoti apie savo vaika? Taip vaikas isauga, santykiai pereina i kita bendravimo stadija, bet vaikai vaikais lieka visa gyvenima, kol gyvi tevai. Ar istekejusios jus nustojote buti dukromis?
Siaip jus este labai idomios, nenuoseklios. Kai jums reikia, patogu, tada tevai, uosviai privalo padeti, pykstat, kad jie nesusipranta jums pasiulyti pagalbos, kai nereikia padejimo, pradeda erzinti kisimasis. Manau reikia apsispresti ir suvokti ko norit.