Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 19:04)
O tai čia reiktų suprasti, jog ji tave erzina, kad tavo vyras kitą turi? blink.gif

neturi,ji jam pati iesko geresnes uz mane,kazkada degalineje uzreke, Sunau ziurek kokia grazuole eina ir dar masina turi imk tu ja , Mb ignoruoja,Mergina pasijuto nejaukiai beti buvo su vaikinu, as su kudikiu ant ranku(ta akimirka taip juokas sueme, o ji taip piktai ziurejo, dar pamenu tada aiskino man ,kad nedrisciau eiti pas Rektoriu i univerta ir reikalauti,kad sie priverstu jos sunu mane vesti doh.gif , na kadangi buvau dar tik su kudikiu, hormonai nevietoj, tai ziurejau ir sypsojausi)
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 18, 20:40)
neturi,ji jam pati iesko geresnes uz mane,kazkada degalineje uzreke, Sunau ziurek kokia grazuole eina ir dar masina turi imk tu ja , Mb ignoruoja,Mergina pasijuto nejaukiai beti buvo su vaikinu, as su kudikiu ant ranku(ta akimirka taip juokas sueme, o ji taip piktai ziurejo, dar pamenu tada aiskino man ,kad nedrisciau eiti pas Rektoriu i univerta ir reikalauti,kad sie priverstu jos sunu mane vesti doh.gif , na kadangi buvau dar tik su kudikiu, hormonai nevietoj, tai ziurejau ir sypsojausi)

O siaubas ! ! ! doh.gif blink.gif blink.gif Visgi, Taviskio gyvenimas, ir, ne jai cia aiskint ir antrasias puses parinkinet.. doh.gif
Mano MB tai uosvis parinkineja ;D jo tevai isiskyre, ir jis kitur gyvena, tai nuvaziavus, sako - pameni kai su ta ir ta draugavai, ale kam isiskyrei, tai as pasakiau kad jie elgiasii kaip neisauketi kaimieciai ir daugiau pas juos nevaziosiu lotuliukas.gif ir nebendrauju ;] na buvo visko ir su uosveliu ;D nesiplesiu ;D
Atsakyti
cia kaip sakoma geriau anytom dupti zaidima Sims, tegu valdo simsu gyvenimus o ne vaiku savo
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 18, 21:06)
cia kaip sakoma geriau anytom dupti zaidima Sims, tegu valdo simsu gyvenimus o ne vaiku savo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif geeeras cia bigsmile.gif pralinksminai . Bandau isivaisduoti anyta bezaidziancia SIMS`us lotuliukas.gif oi pareguliuotu, tik pajustu, kad viskas jos galioje, ka tu, atsigautu anytele biggrin.gif pasijaustu uzkalbinta ir reiksminga ;D uoj.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 18, 16:30)
Kai pradėdi kalbėti ta kalba tampi pati chamu. Nesvarbu, teisi esi, ar ne. Įsivaizduok Vikuliote ar Moonte spygaujančias  doh.gif . Kitas lygis.

o kam spygauti - ant triju raidziu galima pasiusti ir labai maloniu balso tembru, net ir su kreipiniu Jus.
Nejo kalba apie draskymasi ar spygavima - kalba eina apie atsakyma tokia kalba, kokia tam asmeniu yra suprantamiausia.
Nors man kol kas geriausia/patogiausia yra issibumbeti kitiems ir atsiriboti - lygiai taip pat elgciausi jei anyta butu ir Moontes tipo. Jeigu zmogus man nemalonus, asmeniniame gyvenime as papraciausiai saves neprievartauju ir nevarginu saves bendravimu su juo.
Atsakyti
Treju raidziu... doh.gif Ot lygis, da ramiu balsu... Ką keičia. Matematikoj dėmėnys sukeitus vietomis suma nekinta.

Panos, jus apsimetat a rimtai tokios esat? Sunku patikėti mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 19, 00:37)
Treju raidziu...  doh.gif Ot lygis, da ramiu balsu... Ką keičia. Matematikoj dėmėnys sukeitus vietomis suma nekinta.

Panos, jus apsimetat a rimtai tokios esat? Sunku patikėti mega_shok.gif

O idomu, musu anytos apsimeta, ar rimtai tokios yra ? lotuliukas.gif g.gif g.gif

Matematikoj dėmėnys sukeitus vietomis suma nekinta. - Veiksmas tolygus atoveiksmiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 01 18, 23:55)
O idomu, musu anytos apsimeta, ar rimtai tokios yra ?  lotuliukas.gif  g.gif  g.gif

Matematikoj dėmėnys sukeitus vietomis suma nekinta. - Veiksmas tolygus atoveiksmiui  4u.gif

Įsivaizduoju, kaip spjaudai į kupranugarį, nes jis spjovė lotuliukas.gif

*****, dabar viskas aišku. Niutono dėsnis thumbup.gif , gal ir gaunat malkų anot dėsnio, kad pačios esat dalinai jų kopijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 19, 01:02)
Įsivaizduoju, kaip spjaudai į kupranugarį, nes jis spjovė  lotuliukas.gif

*****, dabar viskas aišku. Niutono dėsnis  thumbup.gif , gal ir gaunat malkų anot dėsnio, kad pačios esat dalinai jų kopijos  mirksiukas.gif

O as neisivaisduoju tongue.gif cool.gif
kalbu apie zmoniu bendravima, kad kaikurie veiksmai, issaukia tokias emocijas, apie ka sioje temoje ir kalbama, kad noris pasiusti tooli tooli ta zmogu, del jo sukeliamu jausenu.. = ) ir kiek duodi, tiek ir gauni, rodydma anytele nepagara tikisi pagarbos is marcios?
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 19, 00:02)

*****, dabar viskas aišku. Niutono dėsnis  thumbup.gif , gal ir gaunat malkų anot dėsnio, kad pačios esat dalinai jų kopijos  mirksiukas.gif

O Jus pati sau nepanasi i pagiezinga turgaus boba? Ne viena cia neparase, kad "anyta man taip...o as jai na...spyga, tada ji man...o as jai uzpakali parodziau.." . Ateina zmogus isliet tai, kas ant sirdies susikaupe, nuoskaudas pasipasakot, kur Jus cia izvelget, kad tos marcios supanaseja su anytomis. Galima zmoguj ir neparodyt, kad jis tave izeide, bet sirdyje nuoskauda lieka, kaupiasi, norisi kazkam issipasakot..O Jusu postai tai doh.gif ...daug pasako apie Jus ir tikrai ne is gerosios puses. Ar ateinat cia nusispjaut?
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 19, 00:02)

o jeigu tau geriau nuo to spjovimo pasidarys, tai vis tiek negalima, nes nu ka zmones pagalvos?
Atsakyti
na mano atveju viskas elementaru, as cia issiliet ateinu, nes nei MB nei dar kam nepasakoju kokia anyta baisi smile.gif

MB seniau budavo " vaziuojam is cia", "kas nutiko?", " tikrai nori zinoti?", " ok nereik, vaziuojam/ nu sakyk...vaziuojam"

Atsakyti