Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(Uuoga @ 2010 01 19, 00:46)
O as neisivaisduoju  tongue.gif  cool.gif
kalbu apie zmoniu bendravima, kad kaikurie veiksmai, issaukia tokias emocijas, apie ka sioje temoje ir kalbama, kad noris pasiusti tooli tooli ta zmogu, del jo sukeliamu jausenu.. = ) ir kiek duodi, tiek ir gauni, rodydma anytele nepagara tikisi pagarbos is marcios?

*****, kaip viskas fainiai išrišta thumbup.gif . Dabar viską sau pritayk. Gal anyta galvoja apie tave ir taiko tau tą patį? Pasaka be galo ir be krašto, pavadinimu "Turgus", kas kam daugiau prišiks doh.gif Ir kas pirmaujat?
Papildyta:
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 19, 08:49)
O Jus pati sau nepanasi i pagiezinga turgaus boba? Ne viena cia neparase, kad "anyta man taip...o as jai na...spyga, tada ji man...o as jai uzpakali parodziau.." . Ateina zmogus isliet tai, kas ant sirdies susikaupe, nuoskaudas pasipasakot, kur Jus cia izvelget, kad tos marcios supanaseja su anytomis. Galima zmoguj ir neparodyt, kad jis tave izeide, bet sirdyje nuoskauda lieka, kaupiasi, norisi kazkam issipasakot..O Jusu postai tai  doh.gif ...daug pasako apie Jus ir tikrai ne is gerosios puses. Ar ateinat cia nusispjaut?

I tai nesupanašėjimas? lotuliukas.gif Abi lojate.

Aš nesispjaudau ir subinių nerodau, kaip kaikurios doh.gif atseit dėl palengvėjimo. Šveisiai tiesiai sakau, pagal tavo receptą, i tampu turginė, o kad elgiesi kaip turginė, vadinasi išlisejiemiu. Geras. Kur logika?
Atsakyti
tu tikrai matai tik juoda?
negi tikrai tiki,kad marcios atejusios i svetimus namus elgesi chamiskai?
ok vienai marciai tikrai nepasiseke, ja vyro seima uzsipuole ir nemegsta , nes si pas juos apsilankisu pirma karta ramiai sedejo ir nieko nedare, net vakarienes neparuose(svetimuose namuose, pirma karta bunant)!?
Kita marcia neitiko, nes i klausima "kaip spes dirbti ir namais rupintis?", atsake "namu darbus dalinsimes"...Pasirodo kai kurios mamos sunus augina, ne tam ,kad sie indus plautu ar savo kojnes susirinktu.

tai paaiskink man dabar kuo nusikalto tos marcios,kad ju negerbia ir nemegsta vyro seima? gi neatejo i namus ir neiskeike brangiausiojo tevu
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 19, 09:32)
o jeigu tau geriau nuo to spjovimo pasidarys, tai vis tiek negalima, nes nu ka zmones pagalvos?

Kodel negalima - galima. Ka kiti pagalvos? Gali pasirodyti labai juokinga lotuliukas.gif Bent jau as is juoko sprogciau toki vaizda pamacius clap.gif clap_1.gif good.gif (cia as apie spjuvi i kupranugari)
Atsakyti
Matau, ką rašot ir kaip vertinate ir to pakanka. doh.gif

Tie postai jūsų, kaip žmonių veidrodis. Vaizdelis nekoks.

Galvojau ateisiu, paplepėsiu apie savio anytą, o čia tik... schmoll.gif Tiek š... pripilta. Nu gal kas nuo to pasilengvina, greičiau nusilengvina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 19, 10:32)
o jeigu tau geriau nuo to spjovimo pasidarys, tai vis tiek negalima, nes nu ka zmones pagalvos?

A tik tai tave gali sustabdyti blink.gif

Man ne rodiklis kiti žmonės, svarbu mano sažinė, ji yra mano teisėjas.
Atsakyti
Tikiu, kad yra anytų kartinančių gyvenimą marčioms.
Lygiai taip pat tikiu, kad yra tokių pat marčių.
Ir esu įsitikinusi, kad n i e k a d a nėra vieno kalto.
Man tik pasiskaičius Jūsų istorijas kyla klausimas - kaip elgiasi Jūsų vyrai aprašytose situacijose.
Bandau įsivaizduoti, jei mano mama taip elgtųsi su mano vyru - pirmas žingsnis būtų rimtas pokalbis su ja.

o kalbant apie pastarasias rietenas - nuoskaudos verčiau liejamos forume, nei draugam, kaimynam ir pan.
Atsakyti
QUOTE(~Narnija~ @ 2010 01 19, 14:21)
Tikiu, kad yra anytų kartinančių gyvenimą marčioms.
Lygiai taip pat tikiu, kad yra tokių pat marčių.
Ir esu įsitikinusi, kad  n i e k a d a  nėra vieno kalto.
Man tik pasiskaičius Jūsų istorijas kyla klausimas - kaip elgiasi Jūsų vyrai aprašytose situacijose.
Bandau įsivaizduoti, jei mano mama taip elgtųsi su mano vyru - pirmas žingsnis būtų rimtas pokalbis su ja.

o kalbant apie pastarasias rietenas - nuoskaudos verčiau liejamos forume, nei draugam, kaimynam ir pan.

thumbup.gif
Lieti tai galima, ir reikia, bet kaip tu jas lieji doh.gif
Atsakyti
na kai mane uzsipuole, MB mane uzstojo ir liepe mamai nelysti prie manes, mama pasiuto ir jis iki siol mane nuo jos saugo, kaip ir uosvis smile.gif prie ju ji nieko man nesako, bet jei netycia viena liekuosi tai tenka isklausyti tokia virtine nesamoniu, kad baisu.
Juokinga situacija buvo,kai vyrai isejo i pirti, tai mudvi su m,b sesute ussirakinom kambaryje,kad ji neieitu ir laukem,kolvyrai baigs pirtintis.
Bent mane guodzia tai,kad ji su visais zmonemis taip, karta ja vyras idarbino, tai ji buvo po savaites ismesta, nes zmones neistvere su ja,uosvio gimines puse irgi stebisi,kaip as ja isvteriu, nes mane Mb megstinio vagyste apkaltino( ir niekaip neirodziau,kad megstinis pas ja namuose), na mane dar tik tuo, o juos vargselius net bandymu ja nunuodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 19 sausio 2010 - 13:37
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 19, 14:27)
thumbup.gif
Lieti tai galima, ir reikia, bet kaip tu jas lieji  doh.gif

O kaip? Nuo žmogaus priklauso. Galbūt Jums išeina prieš tam tikrus dalykus užsimerkti ir likti abejingai, kitai (priskirčiau ir save blush2.gif ) reikia išsipasakoti, ištraukti visas smulkmenas kurios kažkada buvo nutikusios, jas interpretuoti per tą pačią prizmę ir pan. Jei žmogui nuo to pasidaro lengviau (ir jei dar atsiranda kas pritariamai pasibaisi ta anyta) - VALIO.
Aš nesuprantu kodėl tai Jums kliūna? Kiekvienas gyvena savo gyvenimą kaip moka.

Ir visgi manau tema veikia puikiai. Taip sakant ir vilkas sotus ir avis sveika (ir emocijos išlietos ir santykiai iš esmės nesugadinti).

O į temą - Jūsų anyta gerasis ar blogasis variantas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 19, 14:33)
... nes mane Mb megstinio vagyste apkaltino( ir niekaip neirodziau,kad megstinis pas ja namuose), na mane dar tik tuo, o juos vargselius net bandymu ja nunuodyti smile.gif

Čia jau panašu į simptomus gerai žinomos ligos biggrin.gif
Atsakyti
Esu linkusi nepritarti Mari-83. Nera cia vien purvas. Tiesiog kiekvienas paraso savo situacijas. Jei anyta nera geras zmogus tai kaip rasyti, kad ji auksine? Tikrai jei su tavimi elgiasi blogai, nebutinai tu to is tikruju nusipelnai. Mano anyta mane gerbia ir tuo dziaugiuosi, o stai mano senele gerbti mano mama pradejo visai neseniai. Netgi sunus pripazino, jog ju motina elgesi neteisingai ir ziauriai. Vieni issikrauste, kitas pasake niekada nesupazindinsias motinos su zmona, kad jai nereiktu tokio niekinimo kesti. Tai cia visi blogi ir elgiasi neteisingai, tik anyta gera? Jei ant taves pila purva is pat padziu, del nieko, nzn kaip jus, as nesu linkusi antro skruosto atsukti. As tiesiog nebendrauciau ir taskas. Gaila bet siuo atvejo mano senelei prireike gero sukretimo, kad suprastu, kokia gera marcia vis delto turi.
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 19, 13:55)

Aš nesispjaudau ir subinių nerodau, kaip kaikurios  doh.gif atseit dėl palengvėjimo. Šveisiai tiesiai sakau, pagal tavo receptą, i tampu turginė, o kad elgiesi kaip turginė, vadinasi išlisejiemiu. Geras. Kur logika?

Ka reiskia turgine? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Narnija~ @ 2010 01 19, 13:21)

Kai mane anyta nuolat zemino, tai jis sake: nekreipk demesio. Buvau pikta ant jo, kad neuzstoja, buvo ir rimtas pokalbis del to su juo. Buvo ir jo pokalbis su anyta, jis tada jos graziai paprase, kad nesikabinetu prie manes. Nepadejo. O jis vistiek man sakydavo: nekreipk demesio. Kai tarp manes ir anytos karta kilo karas, vyras mane uzstojo. Tada anyta kiek apsiramino, na, ne visai, bet dabar zymiai geriau. Ji zino, kad jos sunus visad mano pusej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 01 19, 14:10)
Kodel negalima - galima. Ka kiti pagalvos? Gali pasirodyti labai juokinga  lotuliukas.gif  Bent jau as is juoko sprogciau toki vaizda pamacius  clap.gif  clap_1.gif  good.gif (cia as apie spjuvi i kupranugari)

ne paprasciausiai pastebejau, kad lietuviams yra labai svarbi aplinkiniu nuomone - nu kaip tu cia taip, o kaip i tai kiti reagavo ir t.t.
Asmeniniuose santykiuose man yra svarbu mano gera savijauta, o ne tai, ka apie mane pagalbos. Todel jeigu man palengves apspjovus kupranugari, tai as nesukdama daug galvos taip padarysiu ir gyvensiu toliau - nesijausiu del to nei nusizeminusi, nei susitepusi.....

p.s. off topic - bet savo peles panasiai ir ismokiau nesikandzioti. Kai kasdavo, gaudavo sprigta i nosi - gal ir kvailas ar juokingas is sono paziurejus elgesys, bet tikslas buvo pasiektas reikiamas. Man nebekasdavo, o pasaliniams ir toliau gali ikasti.
Atsakyti