Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

As suprantu, kai anyta elgiasi neagarbiai, tyciojasi, kai kiekviename jos zingsnyje jauti nepikanta tau, kai kiekvienas tavo poelgis jai atrodo neteisingas, kai esi jai pati didziausia jos sunaus nelaime ir zmogus, kuriuo ji su malonumu atsikratytu, jei tik galetu, bet kai cia ipainiojami piniginiai reikalai, ar vyro pagalba jai, ar jos nenorejimas padeti jums, tai jau zema..turiu tokia drauge, kuri vis savo anyta skundziasi, bet susidaro ispudis, kad jei anyta pinigeliu duotu, tai iskart pasidarytu gera..
Atsakyti
kai vaikai padeda pinigais tevams grazu ir gerai, bet kai tevai is vaiku reikalauja pinigu, nors patys ju turi, oi vaikams truksta, jau kazkas negerai su paciais tevais.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 14:57)
kai vaikai padeda pinigais tevams grazu ir gerai, bet kai tevai is vaiku reikalauja pinigu, nors patys ju turi, oi vaikams truksta, jau kazkas negerai su paciais tevais.

As matyt per blondine kad nesuprantu kaip galima is kazko kazka reikalaut g.gif ka jums sautuva istate i galvas ar kaip? g.gif manau jei jau tevai turi daugiau nei vaikai tai suprastu ir jusu vyrai ir tevams neduotu....
Bet jus pacios pamastykit tevai gaudavo pinigu atsirado zmona nebeduoda ir paskui jus norite kad jus megtu..zinot kad prie gero priprantama doh.gif nepalaikau nei vienos puses nu bet dauguma pasisakymu man nesulenda i galva doh.gif
Atsakyti
vienos istorija : vyro mama pareikalavo saldytuvo naujo, suprask "as mama, tave uzauginau", vyras nupirko loizingu saldytuva, mama toliau visko prase, kai vaikams sunku buvo pinigu neturejo, saldytuvas sugedo, mama 3 juos turejo, paprasyta viena paskolinti, atsisake , nes vat jai reik atskiro saldytuvo grietines indeliui(?)

kita:
abu sunkiai dirbo, grizo i gimtine, vyras puse pinigu uzdirbtu atidave mamai,kitus isleido ant suneno, zmonai ir jos seimai ant lauktuviu neliko, o vyras nemato tame nieko blogo
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 15:33)
vienos istorija : vyro mama pareikalavo saldytuvo naujo, suprask "as mama, tave uzauginau", vyras nupirko loizingu saldytuva, mama toliau visko prase, kai vaikams sunku buvo pinigu neturejo, saldytuvas sugedo, mama 3 juos turejo, paprasyta viena paskolinti, atsisake , nes vat jai reik atskiro saldytuvo grietines indeliui(?)

kita:
abu sunkiai dirbo, grizo i gimtine, vyras puse pinigu uzdirbtu atidave mamai,kitus isleido ant suneno, zmonai ir jos seimai ant lauktuviu neliko, o vyras nemato tame nieko blogo

Tai sitose istorijose matau tik vyro kalte bet ne jo mamos g.gif tai gal visgi ne i ta tema susirinkom? g.gif ar man vienai cia taip atrodo g.gif kad ir kaip savo mama myliu bet jei ji manes prasytu saldytuvo o as neisgaleciau tikrai nepirkciau ir man tai atrodytu normalu juk neissoksiu auksciau bambos doh.gif
Atsakyti
Moonte, tarp mūsų yra skirtumas, jus viską vyniojate į vatą, o aš sakau kaip yra. Man labai patinka jūsų mintys 4u.gif , bet jų negali suprasti tam tikras žmonių tipas (Rita, gražiai čia užlenkiau) mirksiukas.gif 4u.gif

Išlaikyti balansą, koks balansas doh.gif jos raišos. Apie tą balansą ir to nesuprato. stupid.gif
Atsakyti
bet kodel mama praso, daug, nors zino,kad vaikai patys neka turi?cia tipo kerstas, atiduok sunau man pinigus, bet tik ne savo zmonai?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 16:28)
bet kodel mama praso, daug, nors zino,kad vaikai patys neka turi?cia tipo kerstas, atiduok sunau man pinigus, bet tik ne savo zmonai?

o kam pirkti jei neizgalit nu niekaip nesuprantu g.gif doh.gif tai prasyti daug ko galima..tai mama kabrioleto uzsimanys ir sunus jims paskola pirks vien todel kad ji uzaugino doh.gif ne nu truksta zodziu doh.gif
O mama tam ir praso kad zino kad gaus lotuliukas.gif negautu anksciau ar veliau nustotu prasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 22, 11:43)
Tai gal dėl to tiek  pykčių dėl neesminių dalykų? Vien todėl, kad tai - "anyta"? Gi jei analogiškai (išskyrus kai kuriuos išskirtinius atvejus) elgtųsi mama, sesuo, teta, tai viskas būtų tvarkoj? Viskas būtų atleistina ir suprantama?

thumbup.gif

Yra sergančių anytų doh.gif , kurias reikia prižiūrėti, nes serga, su kuriom reikia gyventi po vienu stogu t.t. Visai normalu, kad panos apie tai kalba. Čia tai problema. Bet čia censored2.gif

Jei pana leidžia sau vyro mamą, pagyvenusią, ligotą senę na... siųsti ir po to jaučiasi gerai, *****... atseit kovotoja, pro ką čia galim kalbėti... I koks čia superinių tėvų auklėjimas, jei nesugebėjo savo supermuper dukrai išaiskinti, kad taip negražu.
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 15:28)

Vyras žmonų gali turėti šimus, o mama viena ax.gif
Žmonos gali išduoti vyrą, o mama niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
as asmeniskai irgi negaleciau prasyti tevu, kai jie patys neturi, geriau jau pabadauti.

o cia anytos kai kurios is anuku kasni paskutini atims, nes mat jom tapetu uz 700lt prisireike arba naujo 3saldytuvo. Ir tik todel,kad nepatinka zmona.
Kita va mamyte is sunaus reikalauja pinigu,kad sis sumoketu uz jos paskola(i menesi 1700lt, jeio gerai pamenu), motina turi savo buta, bet va kito buto vistiek prisireike.
Papildyta:
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 22, 15:38)
Vyras žmonų gali turėti šimus, o mama viena  ax.gif
Žmonos gali išduoti vyrą, o mama niekada  mirksiukas.gif

papsakok tai vaiku namu aukletiniams ar tiems kuriu mamos nekencia, nes buvo priverstos gimdyti ir auginti.

pazistu seima,kurioje mama vaiku nemyli,bet gimde, nes vyras vaikus dievina.Turiu drauge,kuri bijo ir nenori vaiku, uz tai buvo kitu merginu pasmerkta, nes kaip ji driso prisipazinti.
mano mamos atveju as isvis neturejau gimti, bet kadangi mano mama dievina vaikus, ji nestuma slepe ir tik pas daktarus nuejo 4menesi, zinoma daktaras apreke, kadangi del komplikaciju su broliu, minimum 5m negalejo gimdyti, bet pastojo greiciau nei tikejosi,gydytojai zadejo, kad neisgyvensiu busiu ligota ir t.t. deja, nepasitvirtino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 22 sausio 2010 - 14:50
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 16:42)
as asmeniskai irgi negaleciau prasyti tevu, kai jie patys neturi, geriau jau pabadauti.

o cia anytos kai kurios is anuku kasni paskutini atims, nes mat jom tapetu uz 700lt prisireike arba naujo 3saldytuvo. Ir tik todel,kad nepatinka zmona.
Kita va mamyte is sunaus reikalauja pinigu,kad sis sumoketu uz jos paskola(i menesi 1700lt, jeio gerai pamenu), motina turi savo buta, bet va kito buto vistiek prisireike.
Papildyta:
papsakok tai vaiku namu aukletiniams ar tiems kuriu mamos nekencia, nes buvo priverstos gimdyti ir auginti.

Nu vistiek nesuprantu kam tie sunus moka uz tas paskolas perka tuos tapetus ir t.t. arba jus cia perdedat jums mazai lieka?? g.gif nu niekaip nesuprantu kaip mane ar MB turetu tevai priversti isprasyti kad nupirktume to ka neizsgalim ar ta daigta per kuri skaudziai financiskai nukentetume doh.gif
O del vaiku namu tai sutinku 100 %
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 22 sausio 2010 - 14:52
baik maniskis net nekalba su mama:)
bet va uzjauciu tas kuriu seimos kencia, nes vyrai pareiskia "mama, negi man gaila"... o kai menesiui lieka 3-4 asmenu seimai vos 900lt ir mama reikalauja, kad vaikas toliau paskola jos moketu, nu atsiprasau.
Atsakyti