Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

Užsuku čia karts nuo karto pasiskaitinėti su tikslu paugosti save, kad manoji ne pats blogiausias variantas biggrin.gif

Nu ir žinokit nesusitvardžiau. Mieloji Uoga gėda jus skaityt. Moterys pasakoja kaip anytos joms nėščioms prezervatyvus Kalėdų proga dovanoja, sūnums marčių akivaizdoj moteris perša o jūs čia per visą forumą virkaujat dėl šepetuko sugadinto. Absurdas. Ant laužo anytą už tuos šepetėlius.Baisiau nebūna. Pinigų prašo - visada galima atsakyti. Na žodžiu milijonai nereikšmingų smulkmenų. Atsipalaiduokit, o tai liejat čia tą tulžį bereikalingai. Pasiskaitykit kitų pasakojimus gal nukris spaudimas truputį, nes širdies smūgį gausit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Narnija~: 21 sausio 2010 - 19:12
QUOTE(~Narnija~ @ 2010 01 21, 20:48)
Užsuku čia karts nuo karto pasiskaitinės su tikslu pauosti save, kad manoji ne pats blogiausias variantas biggrin.gif

Nu ir žinokit nesusitvardžiau. Mieloji Uoga gėda jus skaityt. Moterys pasakoja kaip anytos joms nėščioms prezervatyvus Kalėdų proga dovanoja, sūnums marčių akivaizdoj moteris perša o jūs čia per visą forumą verkaujat dėl šepetuko sugadinto. Absurdas. Ant laužo anytą už tuos šepetėlius.Baisiau nebūna. Pinigų prašo - visada galima atsakyti. Na žodžiu milijonai nereikšmingų smulkmenų. Atsipalaiduokit, o tai liejat čia tą tulžį bereikalingai. Pasiskaitykit kitų pasakojimus gal nukris spaudimas truputį, nes širdies smūgį gausit biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man is viso UOGOS pasakojimo susidaro ispudis kad visas konfliktas yra del pinigu...ir be galo kekvienam pasisakyme pabreziami savi tevai..pati raso kad mes ten gyvenam..tai ka arbatos pasidaryt negalit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 01 21, 15:49)
Nepykit, bet ar jūs ne per griežtos dėl to vaišinimo - nevaišinimo  blush2.gif

As irgi manyciau, kad nederetu to labai sureiksminti. Tiesiog kai kurie zmones taip isaukleti, kad jei galvoja, jog svecias trumpam uzsuko, tai net arbatos nepasiulo. Man tai pasirodytu negrazu, o kitiems normalu.
Jei man is anksto pranesa gimines, kad uzsuks, tai stala paruosiu kaip galiu bigsmile.gif bet jei uzsuka neispeje (cia jau vyro gimines taip megsta), tai paprastai net pavaisint nera kuo, bet arbatos visad namie yra bigsmile.gif Man nepatinka toks nelauktas vizitas ir manau, kad gal pyksta, jog kartais net sausainiu ant stalo nera, bet as del to kalta nesijauciu. Tegul patys atsiveza. SAVO namuose as nustatineju SAVO sveciu priiminejimo taisykles.

QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 21, 17:56)
2. Mano subjektyvia nuomone, žmogus, palikęs nežinia kuriam laikui savo daiktus ne savo namuose turėtų suvokti, kad garantijos, kad daiktų niekas nelpalies nė piršteliu, kol savininkas teiksis juos pasiimti, nėra.

Zinoma, kad niekas neturi garantijos, kad jo daiktu nelies. Bet kazkiek kulturingas/supratingas/isaukletas zmogus svetimu daiktu kitiems neduos, pvz. neduos marcios palikto megztinio panesioti savo dukrai, neduos zaislu pazaisti kad ir kaimynu vaikams. Aisku, bus tokiu, kurie ir svetimus rubus deves ir daiktais naudosis, bet man tai atrodo l.negrazu.
Atsakyti
ax.gif aš turėjau omeny, tik savo atvejį, kai žmogus apsimeta tokiu kvaileliu, jog nepagalvojo, kad reikia nors duonos nupirkti,,,,juk namo grįžta vaikai iš darbų užsienyje....neiškeliu aukštai savo mamos, bet ir vyro mama galėtų laukti savo sūnaus mirksiukas.gif kažkaip pagalvojau, kad jai nepatinku aš, tai ir sūnus pasidarė nemylimas,,,man dėl saves tai dzin ax.gif bet paprasčiausiai gaila vyro, kai matau jog jam skaudu,,,ir viską laiko savyje....kartais net pasiūlau jam, gal pamesk mane, tada gal mama tave labiau laikys žmogumi,,,,nors ką tai pakeistų?pirmoji jo žmona irgi buvo bloga, visos draugės jaunystės irgi doh.gif koks moralas?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 01 21, 21:23)
Zinoma, kad niekas neturi garantijos, kad jo daiktu nelies. Bet kazkiek kulturingas/supratingas/isaukletas zmogus svetimu daiktu kitiems neduos

Na, vienas neduos, kitas gal nenusaugos. Negi iš tikro tai taip svarbu?... Nors pvz. jei mano kokis tai nors pažįstamas arba mano brolis paliktų pas mane daiktus ir keletą metų (arba trumpiau, priklausytų nuo daiktų užimamos vietos smile.gif) nesugebėtų jų pasiimti, perspėčiau vieną kartą, kad jų daiktai laukia šeimininkų, o po to be sąžinės graužimo mesčiau viską šiukšlynan. Mano namai - ne sandėlys ir ne Kariotiškės, kad visi, kas netingi, sau nereikalingus daiktus suneštų smile.gif. Jei tie daiktai man trukdo, o savininkas nemato reikalo jais pasirūpinti, pasirūpinsiu aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2010 - 08:32
daiktai daiktais.....o anyta buvo ir bus anyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 22, 11:29)
o anyta buvo ir bus anyta mirksiukas.gif

Tai gal dėl to tiek pykčių dėl neesminių dalykų? Vien todėl, kad tai - "anyta"? Gi jei analogiškai (išskyrus kai kuriuos išskirtinius atvejus) elgtųsi mama, sesuo, teta, tai viskas būtų tvarkoj? Viskas būtų atleistina ir suprantama?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 22, 08:31)
Nors pvz. jei mano kokis tai nors pažįstamas arba mano brolis paliktų pas mane daiktus ir keletą metų (arba trumpiau, priklausytų nuo daiktų užimamos vietos smile.gif) nesugebėtų jų pasiimti, perspėčiau vieną kartą, kad jų daiktai laukia šeimininkų, o po to be sąžinės graužimo mesčiau viską šiukšlynan. Mano namai - ne sandėlys ir ne Kariotiškės, kad visi, kas netingi, sau nereikalingus daiktus suneštų smile.gif. Jei tie daiktai man trukdo, o savininkas nemato reikalo jais pasirūpinti, pasirūpinsiu aš smile.gif

labai teisingai parašei mirksiukas.gif perspėtum smile.gif o neperspėjus ar atiduotum kam nors "pasinaudoti" g.gif

be to, kaip suprantu, šiuo konkrečiu atveju buvo sutarta, jog daiktai pagulės anytos namuose. Mano sesė dabar irgi persikrausto ir dalį daiktų atvežė pas mus pasaugoti, tai man net mintis nekilo knistis ar juo labiau dalinti tuos daiktus. Receptų knygą pavartyt ir tą paėmiau tik atsiklausus mirksiukas.gif

savaime suprantama būtų visiškai kitokia situacija, jei žmogus piktybiškai "sandėliuoja" savo turtą jūsų namuose ir neatsižvelgia į prašymą "išsikraustyti". Tokiu atveju ir aš mesčiau lauk, nors greičiau sudėčiau į dėžę ir nuvežus grąžinčiau.
Atsakyti
mano anyta vėl pasistengė doh.gif taip jau niekada neaplanko anūko,o dabar jo gimtadienį iškeitė i pasisvečiavimą pas draugus blink.gif doh.gif
ir dar pasirodo mb jai pinigus siunčia unsure.gif
Atsakyti
o tu pasidomek, kodel jis siuncia mamai pinigus, kuriuos galetu skirti vaikui
Atsakyti
Na, del pinigu, tai gal baikit doh.gif , man liezuvi neapsiverstu vyrui prikisti, kodel jis savo mamai pinigu duoda, juk ji uzaugino doh.gif kaip galima savo tevam nepagelbeti, as tai svajoju tureti tokia galimybe
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 22, 14:32)
Na, del pinigu, tai gal baikit  doh.gif , man liezuvi neapsiverstu vyrui prikisti, kodel jis savo mamai pinigu duoda, juk ji uzaugino doh.gif kaip galima savo tevam nepagelbeti, as tai svajoju tureti tokia galimybe

drinks_cheers.gif
As dar karta pastebiu kad dauguma pabreziu dauguma rasydamos kokios blogos ju Anytos pasakoja apie pinigus doh.gif tai vat ir man idomu kuri is ju nepadetu savo tevams? ir kaip paskui rasytu kokie ju vyrai blogi jei papriestarautu paramai uosviams doh.gif
Atsakyti