QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 17, 21:00)
jei myli jos sūnų kaip negali turėt apie ką kalbėt su jo mama????????
Kartais negalima isiterpti i anytos pokalbi, kai ji nuolat kritikuoja marcia (isvaizda, elgesi, namus, vaikus). Tada jau nebesinori su tokia ir kalbeti.
Maniske nuo pat pirmos dienos kai mane pamate, tai visa diena aiskina, kaip as netinkamai rengiuosi, sukuosena ne tokia (?) ir visa ka darau, darau blogai. As tikrai nesugebeciau tiek priekaistu sugalvoti, bet ji sioj srity profesionale

Is pradziu tikejausi, kad apsipras, kad rengiuosi ir atrodau taip, kaip atrodau ir jos kritika baigsis, bet pasirodo klydau. Jau 6 metus esu marti, o is jos gero zodzio negirdejau. Ir visiems aplink mane smeizia. Kai neturi ka blogo pasakyti, pvz. sijona per trumpa uzsimoviau (nors jis zemiau keliu), tai meluoja visiem, kad pvz. ja pastumiau, neleidau praeit, kaip nors negraziai pavadinau ir t.t. Praejo daug laiko kol supratau, kad ji taip elgiasi, nes nori jog visi manytu, jog ji auka, visi ja skriaudzia, ji tokia nelaiminga ir nori, kad visi jai i
sikna listu ir aplink ja ant blakstienu vaiksciotu. Bet as ne tokia, as pries nieka neapsimetinejau ir neapsimetinesiu. Ir simuliantu ir melagiu as nekenciu!
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.