Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

visad sakau:reikia dziaugtis,kad gyvenam ne tam paciam mietse,nes isproteciau smile.gif uzknistu smile.gif
Atsakyti
Tos kurios varot ant anytu pagalvokit: o jei jusu berniuku zmonos ant jusu varys kada nors, mmm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2007 12 28, 19:11)
Tos kurios varot ant anytu pagalvokit: o jei jusu berniuku zmonos ant jusu varys kada nors, mmm?  smile.gif

nuo pat susipazinimo as niekada nevariau ant savo anytos.Bet prasidejo izeidinejimai,manes ignoravimas....tai as nusprendziau nutarukti su ja santykius.Buvo laiko kad po puse metu nesiumatydavome.Na,o kaip man dbr elgtis,kaip as nuo jos sunaus gaunu kaledine dovana,kvepalus,o ji vitaminu dezute(siuo metu mano vyras dirba uzsienyje)tai ji pasiunta.... schmoll.gif tiesiai i akis rezia,"kuom tu nusipelnei,kad toks mano sunus geras"pakele veja,kad vaikams mes nupirkom po masina(as dar kvaila paskiau,kiek kainuoja.)viso po 40lt.tipo,zaislu uztenka,nesvarbu kad kaledos g.gif
vaikai nenori eiti kalbeti su ja telefonu....net maziukas sako "ta mociute-barasi'"
Tai kaip as galiu ja gerbti??????????Ji net gali pasakyti i akis"kokios prastos tavo kelnes"o juk jai 75 metai,ir jai grazu tik ilgi sijonai bigsmile.gif kai buvau jaunesne blaidavau...o dabar vengiu jos.Paprasciausia nenoriu jos matyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute91: 28 gruodžio 2007 - 19:09
QUOTE(kvyka @ 2007 12 28, 19:11)
Tos kurios varot ant anytu pagalvokit: o jei jusu berniuku zmonos ant jusu varys kada nors, mmm?  smile.gif

turbut nera teke pajausti,kas tai yra skaudus zodis,gal net ne vienas, is anytos.as auginu sunu ir kaskart smestelejus mintims apie anyta (man net sunku ja taip vadinti)as galvoju kad jei moteris ,su kuria mano vaikas sukurs seima,padarys ji laiminga,tai as neturesiu teises jo laimes griauti.o jei marti man nepatiks,tai bus mano problema.tokios anytos kokia as turiu,plinkeciau tik didziausiam savo priesui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustas.vv @ 2007 11 06, 21:09)
mano draugai - praktiskai visi gaidziai su neididelem isimtim

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(faustas.vv @ 2007 11 06, 23:27)
beje apie vaziavima atskirai irgi negali buti ne kalbos nes mes visur ir visada kartu smile.gif

Kodėl? Aš mėgstu viena nuvažiuoti pas savo mamą, pas draugus.. o vyras vis rėkia kodėl ne kartu, juk mes šeima unsure.gif doh.gif Tai mūsų pagrindinis nesutarimų šaltinis. Manasis pats vienas be manęs niekur nevažiuoja.. to pasekoje net medžioklėje ančių dalyvavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaiciau tik pradzia, bet jei jau jusu zmonos zodziais visi arba daugelis gaidziai...tai manyciau problema ne visuose o kaip tik joje pacioje. Jus atrodote normalus ramus vyriskis, jusu mama irgi ok, jei niekur per daug nesikisa neprasyta, nekritikuoja kiekviename zingsnyje.
Niekas nereikalauja begalines meiles anytai, taciau elementari pagarba turi buti. Karts nuo karto aplankyti anyta, nusivezti vaikaite manyciau butina g.gif o tokie argumentai kaip: atmosfera nejauki ir pan. cia netinka. Kalbekites rimtai su zmona ir jos mama kaip jau kazkas patare. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 16, 20:46)
taciau elementari pagarba turi buti. Karts nuo karto aplankyti anyta, nusivezti vaikaite manyciau butina 

ir kur tai parasyta?
Nu neturiu as jokiu isipareigojimu anytai - seima kuriau su vyru, su juo ir gyvenu.
Vaikus ir vyras gali nuvezti, jeigu ana to nusipelne.
Cia kaip tik bendradarbe prisiminiau - jinai moteriske uz mane vyresne 10 ar daugiau metu, bet irgi santykiai su anyta ne itin susikloste. Tai jinai ir sako - is pradziu nesupratau ko dukros nenori pas anyta vaziuoti, arba grizta ne kokios nuotaikos. O pasirodo brangiausioji anytele vaikus pries mama nustatineti bande.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 03 17, 08:56)
ir kur tai parasyta?
Nu neturiu as jokiu isipareigojimu anytai - seima kuriau su vyru, su juo ir gyvenu.
Vaikus ir vyras gali nuvezti, jeigu ana to nusipelne.
Cia kaip tik bendradarbe prisiminiau - jinai moteriske uz mane vyresne 10 ar daugiau metu, bet irgi santykiai su anyta ne itin susikloste. Tai jinai ir sako - is pradziu nesupratau ko dukros nenori pas anyta vaziuoti, arba grizta ne kokios nuotaikos. O pasirodo brangiausioji anytele vaikus pries mama nustatineti bande.

Mano atvejis kitoks, todel ir sakiau is patirties. Atrodo autoriaus mama nenuteikineja vaiku pries ju mama ir marti nieko blogo nedaro, taip kad mano atvejis matyt cia panasesnis nei jusu bendradarbes, nebutina visu anytu i viena katila kisti 4u.gif
Seima irgi kuriau su vyru, taciau pamirsti kas as turiu mama, o jis turi savaja neketinu. Matyt esu is tokios seimos, kur draugiski santykiai yra palaikomi su seneliais, net ir jei apsilankymas pas juos nera 100 procentinis malonumas. To mokysiu ir savo vaikus: pagarbos ir kad retkarciais aplankytu senelius, nes ir pati budama senele noresiu anukus matyti, bent retkarciais rolleyes.gif

Tais atvejais, kai anyta yra tikra chroniska "zaraza" galima bandyti aiskintis, jei nepades, tuomet nebendrauti.

Atsakyti
Na ir aš turiu tą pačią problemą su anyta, net savo temą esu užvedusi 'Anytos-velnio pramanytos'.

Paskaičiau čia daugelio ir tavo žmonoje, šiek tiek pažinau save mirksiukas.gif O kadangi ir aš esu negera savo vyro motnai, tai manau palaikau tavo žmoną, ir nemanau kad ji yra išlepusi kaip čia ne kurie sako, manau daugiau yra problema dėmesio ir meilės bei kalbėjimosi trūkume, bet guodimasis tavo motinai kokia ji keista, bloga ir panašiai... rolleyes.gif

Mane irgi ėdė, ėda "brangi anytėlė" nes kaip suprantu jai taip daryti mano vyras leidžia skalaudamas mūsų santykius su ja, ko pasekoje, aš jau ir nepatikima vaiko priežiūroje, kodėl vaikui egzemą, ką ji ten primaitino, kodėl vaikas dar prastai kalba? Kodėl ji jo nelavina, neveda pas logopedą? ir panašiai ir panašiai, doh.gif

Tai kaip, Faustai, galima tokią mylėti, gerbti arba kad ir likti neutraliai draugėmis...pasakysiu NEĮMANOMA kol motina nesusiras ką veikti rolleyes.gif

Šiaip kiek pasiskaitau, tai lietuviškas mentalitetas reiškiasi, ir ką jau čia bepadarysi, nes juk mes pačios mamytės ir auklėjame tuos vaikiukus g.gif

Tik va aš jau sau senai kalu į galvą tokiai niekuo gyvu nebūti ir neparodyti tokio buko kišimosi ten kur nereikia...sakot anūko nemato...tai spės pamatys, o kas iš to kad per prievartą tą vaiką ten temps, jis tik blogą nuotaiką iš ten parsiveš kas nuo to geriau tai močiūtei bus...kažin...o va taktiškumas manau būtinas pirma iš ANYTOS pusės ir kai jis bus tada ir MARTI (visur besistengama nes nauja šeima sunkus iššūkis) kitaip žiūrės ir sakys, žinai vis dėlto tavo mama tikrai geras žmogus...
Atsakyti
as irgi manau kad tu kazko nezinai gal apie savo mama,gal kazka kazkada nepagalvojus pasake tavo zmonai. bet is kitos puses labai keista kad jai visi aplink tokie sioke ir anokie...
Atsakyti
pati esu dukart marti blush2.gif , t.y. dvi santuokos , bet ir su pirmaja anyta ir su dabartinia sutariam gerai , jei myli jos sūnų kaip negali turėt apie ką kalbėt su jo mama???????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 17, 21:00)
jei myli jos sūnų kaip negali turėt apie ką kalbėt su jo mama???????? blink.gif

Kartais negalima isiterpti i anytos pokalbi, kai ji nuolat kritikuoja marcia (isvaizda, elgesi, namus, vaikus). Tada jau nebesinori su tokia ir kalbeti.
Maniske nuo pat pirmos dienos kai mane pamate, tai visa diena aiskina, kaip as netinkamai rengiuosi, sukuosena ne tokia (?) ir visa ka darau, darau blogai. As tikrai nesugebeciau tiek priekaistu sugalvoti, bet ji sioj srity profesionale doh.gif Is pradziu tikejausi, kad apsipras, kad rengiuosi ir atrodau taip, kaip atrodau ir jos kritika baigsis, bet pasirodo klydau. Jau 6 metus esu marti, o is jos gero zodzio negirdejau. Ir visiems aplink mane smeizia. Kai neturi ka blogo pasakyti, pvz. sijona per trumpa uzsimoviau (nors jis zemiau keliu), tai meluoja visiem, kad pvz. ja pastumiau, neleidau praeit, kaip nors negraziai pavadinau ir t.t. Praejo daug laiko kol supratau, kad ji taip elgiasi, nes nori jog visi manytu, jog ji auka, visi ja skriaudzia, ji tokia nelaiminga ir nori, kad visi jai i sikna listu ir aplink ja ant blakstienu vaiksciotu. Bet as ne tokia, as pries nieka neapsimetinejau ir neapsimetinesiu. Ir simuliantu ir melagiu as nekenciu!
Atsakyti