Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

Tai turbut siuveja jusu pazistama, nes 300 uz kostiuma - nerealu bigsmile.gif Man siuveja uz paprasta gifiurini bolero pasake kaina - 250.

Vaziuosim i gariunus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 25, 23:28)
Tai turbut siuveja jusu pazistama, nes 300 uz kostiuma - nerealu bigsmile.gif Man siuveja uz paprasta gifiurini bolero pasake kaina - 250.

Vaziuosim i gariunus biggrin.gif

jo ji musu pazystama,nes viska siuvam tik pas ja wub.gif
Atsakyti
O MB kostiumas visiškai netinka schmoll.gif dar nežinau kaip jis rengsis, bet tikrai žinau, kad bus ne su kostiumu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 26, 00:35)
O MB kostiumas visiškai netinka  schmoll.gif dar nežinau kaip jis rengsis, bet tikrai žinau, kad bus ne su kostiumu  cool.gif

ta prasme netinka? smile.gif cia gi jusu vestuves ir jusu pasirinkimas kaip kas rengsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 25, 23:01)
Mes turime labai gera siuveja,kuri profisionalei siuva nuotakoms sukneles ir kostiumus mirksiukas.gif  ji viska siuva ir yra jauna smile.gif  uz medziaga sumokejom atrodo 800 ir darbas kainavo 300. mirksiukas.gif
Papildyta:

su tuo nesigincysiu nes mano teta taip pat anksciau dare blush2.gif
bet as nesakau kad akropoli reikia pirkti,yra ir daug kitu geru parduotuviu,oatikekit biggrin.gif  ir kaina normali thumbup.gif

Taip tikrai yra ir kitu parduotuviu thumbup.gif Tik tenorejau pasakyt, kad pirkdamas parduotuvej, neesi tikras, ar perki preke ne gariunine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 25, 23:42)
ta prasme netinka? smile.gif cia gi jusu vestuves ir jusu pasirinkimas kaip kas rengsis biggrin.gif

Taip, būtent todėl ir sakau, kad MB kostiumo nesirengs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 26, 07:44)
Taip tikrai yra ir kitu parduotuviu  thumbup.gif Tik tenorejau pasakyt, kad pirkdamas parduotuvej, neesi tikras, ar perki preke ne gariunine  biggrin.gif

manau tos kurios supranta etiketes firmines nesuklys mirksiukas.gif nes gariunai tie patys gal ir gali jas padirbti bet visada galima tai atskirti ax.gif
Atsakyti
MB su kostiumu kaip saldainis atrodo essen.gif Tik reikia ikalbeti liemene vilketi vakaro metu, nes kai liks tik su marskiniais, tai bus kaip visi sveciai vyrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 26, 11:58)
MB su kostiumu kaip saldainis atrodo essen.gif Tik reikia ikalbeti liemene vilketi vakaro metu, nes kai liks tik su marskiniais, tai bus kaip visi sveciai vyrai g.gif

Oj pažįstama situacija biggrin.gif Maniškis taip spyriojos dėl liemenės doh.gif karšta karšta sako... Na bet įkalbėjau pasisiūt pažiūrėt - jei jau labai nepatiks - nesidėt... Ir kai pasimatavo viską kartu - super atrodė wub.gif liemenė kaip tik, suteikia tokio šventiškumo ax.gif Gaila, mažai nuotraukų vien su liemene, nes labai gražiai atrodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 26, 10:58)

su mano vaiku tas pats biggrin.gif nezinau kaip ji ikalbet rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 26, 12:22)
su mano vaiku tas pats biggrin.gif nezinau kaip ji ikalbet rolleyes.gif  doh.gif

Įkalbėk pasisiųt - o ten jau žiūrėsit ax.gif Galiu foto atsiųst, parodysi, kaip gražu lotuliukas.gif doh.gif Maniškį uoj ilgai kalbinau... Rodžiau įvairiausius paveiksliukus blink.gif nes pirkt niekur nemačiau nieko net arti.... Ai bet mes juodos ieškojom... Nes baltos visai netiko mum schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 11 26, 11:25)
Įkalbėk pasisiųt - o ten jau žiūrėsit  ax.gif Galiu foto atsiųst, parodysi, kaip gražu  lotuliukas.gif  doh.gif  Maniškį uoj ilgai kalbinau... Rodžiau įvairiausius paveiksliukus blink.gif  nes pirkt niekur nemačiau nieko net arti.... Ai bet mes juodos ieškojom... Nes baltos visai netiko mum  schmoll.gif

manau reikes "papirkt" ji biggrin.gif gal atsiust i az smile.gif
Atsakyti