Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunikio kostiumas

QUOTE(ronikea @ 2010 12 04, 15:32)
Sveikos,
mudu norėjom kažko ypatingo (juk daugiau neteks šitaip pasipuošti  mirksiukas.gif ). [attachmentid=206790]

Rytis Cicinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 05, 12:59)
Rytis Cicinas  doh.gif

Manau nelabai grazu taip sakyt g.gif beto ne kiekvienas galetu sau leisti toki kostiuma isigyt schmoll.gif Juolab nuotaka paminejo,kad jos vyras kasdien vaiksto su kostiumu tai norejo originalumo,ir jiem tai puikiai gavosi tongue.gif
Atsakyti
sveikutes, na maciau cia ne viena komentara pries vyra su baltu kostiumu, bet va, mes atrodem taip blush2.gif ir nesigailim savo pasirinkimo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 05, 13:26)
Manau nelabai grazu taip sakyt g.gif  beto ne kiekvienas galetu sau leisti toki kostiuma isigyt schmoll.gif  Juolab nuotaka paminejo,kad jos vyras kasdien vaiksto su kostiumu tai norejo originalumo,ir jiem tai puikiai gavosi tongue.gif

Sakau, kaip man atrodo, tiesiog tokia asociacija iš karto kilo g.gif Gal ir ne kiekvienas galėtų įsigyti, tačiau kaina en visada proporcinga grožiui ir kokybei schmoll.gif MB taip pat dažnai su kostiumu dirba, bet tokio tai jam tikrai per vestuves neužvilktum...
Atsakyti
Man irgi negražu, bet jaunikiui patinka ir valio. Svarbiausia, kad jam pačiam patiko. Kartais vyrų neįmanoma įkalbt kostiumą apsivilkt. Ir į vestuves su džinsais eina (pažįstu tokia pora, tuokėsi tik CMB, tai buvo su džinsais, ir nuotakai teko siųtis suknelę nevisai vestuvinę, kad gražiai atrodytų šalia vyro smile.gif )
Aš už klasiką.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As uz juoda klasikini kostiuma, na man baltas nesiziuri ir tiek schmoll.gif Bet kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
juoda klasikini kostiuma galima apsivilkti kiekviena diena, o vat balta tikrai ne kiekviena diena uzsidesi tongue.gif assa.gif istikruju labai dziaugiuos, kad mano vyras, ta diena buvo su baltu kostiumu, nes antraja vestuviu diena mire mano tevelis, tai tikrai teko sokti i juoda kostiuma doh.gif verysad.gif tai nors viena diena pasidziaugem budami isskirtiniai, balti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 12 05, 18:54)
juoda klasikini kostiuma galima apsivilkti kiekviena diena, o  vat balta tikrai ne kiekviena diena uzsidesi  tongue.gif  assa.gif  istikruju labai dziaugiuos, kad mano vyras, ta diena buvo su baltu kostiumu, nes antraja vestuviu diena mire mano tevelis, tai tikrai teko sokti i juoda kostiuma doh.gif  verysad.gif  tai nors viena diena pasidziaugem budami isskirtiniai, balti ax.gif  4u.gif

kiekvienam savo,man baltas kostiumas yra negrazus ir pasikartosiu JOKIO kontrasto nesuteikia! tongue.gif o del tevelio uzjauciu isties nemaloni situacija... verysad.gif
Atsakyti
yra kontrastas, tarp likusio pulko, nes tik jaunieji balti tongue.gif o likusieji ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 12 05, 19:16)
yra kontrastas, tarp likusio pulko, nes tik jaunieji balti  tongue.gif  o likusieji ne  bigsmile.gif

kiek zmoniu tiek ir nuomoniu stai ka jums pasakysiu mirksiukas.gif svarbu, kad jums patiko mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 12 05, 19:17)
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu stai ka jums pasakysiu mirksiukas.gif  svarbu, kad jums patiko mirksiukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image man patinka tokios liemenes smile.gif
Atsakyti