Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

mhm o man kilo toks klausimas... Ka reiskia jei sapnuoji skirtingus sapnus toje pacioje vietoje? Ta vieta, tarp kitko, realybeje neegzistuoja, o jei ir egzistuoja as jos dar nemaciau. Ir jau kokie 2 metai as vis patenku i ta pacia vieta sapne, susipazistu su skirtingais zmonemis ir ivykiai klostosi skirtingai...
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 04 01, 16:22)
Sveikos, as taip pat noreciau papasakoti vienos nakties rysku sapna ir kad kas nors pakomentuotu 4u.gif kazkaip jis vis dar islikes mano atminty nors sapnavau senokai g.gif taigi ieinu i kazkoki dideli balkona, zodziu suprantu kad tai balkonas taciau jis atrodo kaip didele sale, matau ten sokancias poras, o vienas vaikinas kazkodel ziuri  imane klausiamu zvilgsniu taciau jo veidas ir rankos tokie, na net sunku paaiskinti, lyg nudege, lyg tai alergija kazkokia, taciau jis tepasi kazkokiu tepalu ir kasosi, ir akys jo liudnos nes praso mano pagalbos ir kad as uzsirasyciau jo skype varda doh.gif  lotuliukas.gif as jau buvau berasanti, po to pagalvoju, nea, negaliu taip daryti nes jei vyras pamatys, tai neteisingai mane supras rolleyes.gif
tai suprantu tiek kad greiciausiai tas vaikinas tai kazkokia mano dalis kuria bijau atskleisti savo vyrui g.gif taciau kas butent?

Labai teisingai pastebite - kažką slepiate nuo vyro, o pagal sapną - ir nuo savęs. Man šis sapnas kalba apie keblų santykį su vyrais - viena vertus, lyg sapnuotoja ir norėtų santykį su vyrais užmegzti, kita vertus, baiminasi vyro reakcijos. Gal čia kalbama apie baimę nuvilti vyrą? Galų gale, santykis, kurio prašo sapno vaikinas, yra pagalbos santykis ir plius jo grožis slepiasi už "nudegimų" (tarytum pasąmonė sako - net jei vaikinas nėra bjaurus, aš turiu jį matyti kaip negražų ar sergantį, kad jis būtų kuo mažiau man patrauklus - vėlgi gal taip bandoma išvengti pagundų?), bet vis tiek sapnuotojai net toks nekaltas santykis atrodo pernelyg rizikingas.

Jei sapnas kalba apie vidinį autorės vyrą (vyriškąją autorės pusę), gal bėda ta, kad jis yra, su juo turi būti smagu (šokančios poros man siejasi su pilnatve - susijungę moteris ir vyras - ir didele energija iš tos pilnatvės kylančia - šokis), bet autorė jo baiminasi. O baiminasi, nes kažkodėl jai yra nepriimtina "būti vyriška" (integruoti vyriškas savybes, elgtis save įtvirtinančiai, ambicingai, konkuruoti ir t.t.). Kodėl nepriimtina? Gal auklėjimas? Aplinkos spaudimas? ar pan.
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 04 06, 17:15)
Labai teisingai pastebite - kažką slepiate nuo vyro, o pagal sapną - ir nuo savęs. Man šis sapnas kalba apie keblų santykį su vyrais - viena vertus, lyg sapnuotoja ir norėtų santykį su vyrais užmegzti, kita vertus, baiminasi vyro reakcijos. Gal čia kalbama apie baimę nuvilti vyrą? Galų gale, santykis, kurio prašo sapno vaikinas, yra pagalbos santykis ir plius jo grožis slepiasi už "nudegimų" (tarytum pasąmonė sako - net jei vaikinas nėra bjaurus, aš turiu jį matyti kaip negražų ar sergantį, kad jis būtų kuo mažiau man patrauklus - vėlgi gal taip bandoma išvengti pagundų?), bet vis tiek sapnuotojai net toks nekaltas santykis atrodo pernelyg rizikingas.

Jei sapnas kalba apie vidinį autorės vyrą (vyriškąją autorės pusę), gal bėda ta, kad jis yra, su juo turi būti smagu (šokančios poros man siejasi su pilnatve - susijungę moteris ir vyras - ir didele energija iš tos pilnatvės kylančia - šokis), bet autorė jo baiminasi. O baiminasi, nes kažkodėl jai yra nepriimtina "būti vyriška" (integruoti vyriškas savybes, elgtis save įtvirtinančiai, ambicingai, konkuruoti ir t.t.). Kodėl nepriimtina? Gal auklėjimas? Aplinkos spaudimas? ar pan.

Kaip suprasti sapna-sapnuoju,kad mano mirusi anyta bando man kazka pasakyt,bet niekaip nesuprantu.Sapnavau jau kelias dienas si sapna,bet taip ir neisgirdau,ka ji man norejo pasakyt.Gal padesit?
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 04 06, 18:15)

Toks jausmas kad apnuoginote mane blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
ieskojau jusu temoje atsakymo apie sapna, kur bandziau isrinkt is galvos daug pleiskanu, bet ta galva lyg ir ne mano, nes atsimenu, kad rinkdama jas maciau, savo gi be veidrodzio nematytum g.gif kazka panasaus paskaitinejau, bet norejau tuo paciu papasakot apie siaubinga sapna vaikysteje

man 10 metu ( apie 1987), sokam visi kaimynu vaikai per kazkokia svente rateliu, gatve atvaziuoja masina, ta syk man atrode nezinoma, veliau supratau, kad tai buvo 9 laidos ziguliai, islipa 2 treninguoti vyrai, ir isplesia is musu rato mazaja kaimyne... issiveza, kelis kartus vazineja pagrindine gatve pirmyn atgal, matau kaip ji paguldyta ant galines palanges, ir jai ledziami vaistai i ranka (apie narkotikus dar as nezinojau...)... as klykti noriu, bet nera balso. Atsibundu visa slapia, issigandus, atrodo net namo siena ant manes slenka GAl buciau ir pamirsus ta sapna, bet as ju sapnavau 3 metus is eiles, kazkur vasaros metu blink.gif apie ta sapna papasakojau darbu mokytojai per kazkokia mezgimo pamoka, ji ir pazinojo ta mergaite, bet nieko blogo nepasake. Ketivrtais metais bego jau liepos galas, sapno dar nebuvo, as jau pasigyriau, kad isaugau matyt... bet liepos 31 nuskendo mano kaimyne, dar su 2 savo giminaiciais dvynukais - mergaite ir berniuku...baisi tragedija ... daugiau to sapno niekada nesapnavau, bet ligi siol sapnu reiksmes, jeigu sapna gerai prisimenu, stengiuos pasiaiskint
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Noreciau isilieti i jusu gretas ir pasidalinti savo sapnu.

Nepamenu tiksliai, kodel mes tam miske buvom ir ka darem, bet atsimenu tik viena vaizda. matau kaip mano draugas stovi prie egles ir prie jo artinasi meska. diiidele meska, ruda. o as stoviu siek tiek atokiau. ta meska ji parvercia ir matau, kad i pilva jam kanda, kraujo nesimato. as tada pasileidu begti jo gelbet. bebegdama matau akmeni ir gana dideli, galvoju reiktu man ji kazkaip pakelti ir uzvozti su juo meskai biggrin.gif bet galvoju kaip as gi ji pakelsiu, toks didelis sunkus. na ir ka jus manom pribegu pakeliu ji ir lekiu su tuo akmeniu, lyg ir paleidau meskai i galva ta akmeni ir pabudau tada doh.gif . labai idomus sapnas. vis galvoju,ka cia galetu reiksti. niekaip neatsirenku g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 04 07, 13:55)
Nepamenu tiksliai, kodel mes tam miske buvom ir ka darem, bet atsimenu tik viena vaizda. matau kaip mano draugas stovi prie egles ir prie jo artinasi meska. diiidele meska, ruda. o as stoviu siek tiek atokiau. ta meska ji parvercia ir matau, kad i pilva jam kanda, kraujo nesimato. as tada pasileidu begti jo gelbet. bebegdama matau akmeni ir gana dideli, galvoju reiktu man ji kazkaip pakelti ir uzvozti su juo meskai biggrin.gif  bet galvoju kaip as gi ji pakelsiu, toks didelis sunkus. na ir ka jus manom pribegu pakeliu ji ir lekiu su tuo akmeniu, lyg ir paleidau meskai i galva ta akmeni ir pabudau tada doh.gif . labai idomus sapnas. vis galvoju,ka cia galetu reiksti. niekaip neatsirenku g.gif

Man tik viena interpretacija ateina į galvą - jaučiate grėsmę savo draugui ("kažkas baisaus jam gali atsitikti") ir/arba esate labai globojanti savo santykiuose (perimate net "vyriškas" pareigas - ginti grėsmės situacijose - idant apsaugotumėte savo draugą). Dėl akmens - panašu, kad gal neįvertinate (per blogai apie save galvojate) savo galimybių ir jėgų grėsmės arba sprendimo reikalaujančiose gyvenimo situacijose (akmuo pasirodo ne toks sunkus, kaip galvojote). Ir dar - sapnas, greičiausiai, kalba apie tai, kad esate drąsi, ryžtinga ir padarote tai, ko siekiate, kai prispaudžia aplinkybės smile.gif Tokios paprastos mintys kyla.
Papildyta:
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 04 06, 20:42)
Kaip suprasti sapna-sapnuoju,kad mano mirusi anyta bando man kazka pasakyt,bet niekaip nesuprantu.Sapnavau jau kelias dienas si sapna,bet taip ir neisgirdau,ka ji man norejo pasakyt.Gal padesit?

Kitą kartą būtų gerai, kad įdėmiau įsiklausytumėte - būtų aiškiau, kodėl Jūsų pasąmonė šitą sapną piešia 4u.gif Iš to, ką rašote, man kyla toks pamąstymas - Jūs turite kažkokių nebaigtų ar neišspręstų santykių su savo anyta, gal kažkas liko nepasakyta, gal liko kažkas nepasidalinta. Todėl ir ateina ji pas Jus į sapnus, nes nori, kad Jūs paieškojusi atrastumėte tai, kas liko neužbaigta Jūsų santykiuose (o kas neužbaigta, panašu, kad ir Jūs nelabai žinote - norite, kad ji Jums "pasakytų").

Arba kita interpretacija - galbūt anyta įkūnija kažkokį kitą žmogų, kuris Jums į ją panašus (arba panašiai su jumis elgiasi, bendrauja). Ir Jūs bebendraudama su juo bandote suprasti, ką tas žmogus nori Jums pasakyti, bet bendravimas nevyksta (jis neaiškiai kalba, o Jūs negirdite). Arba gal kažkas iš Jūsų artimos aplinkos yra neseniai Jums sakęs, kad nesiklausote ar negirdite, ką Jums aplinkiniai sako? Ar panašiai...
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 04 07, 18:18)
Man tik viena interpretacija ateina į galvą - jaučiate grėsmę savo draugui ("kažkas baisaus jam gali atsitikti") ir/arba esate labai globojanti savo santykiuose (perimate net "vyriškas" pareigas - ginti grėsmės situacijose - idant apsaugotumėte savo draugą). Dėl akmens - panašu, kad gal neįvertinate (per blogai apie save galvojate) savo galimybių ir jėgų grėsmės arba sprendimo reikalaujančiose gyvenimo situacijose (akmuo pasirodo ne toks sunkus, kaip galvojote). Ir dar - sapnas, greičiausiai, kalba apie tai, kad esate drąsi, ryžtinga ir padarote tai, ko siekiate, kai prispaudžia aplinkybės smile.gif Tokios paprastos mintys kyla.

Vat kas idomiausia, tai gresmes kaip ir nejauciu, nebent pats sapnas kazka bando pasakyt ax.gif o delakmens, tai zinokit kai paskaiciau Jusu mintis, tai pagalvojau,kad gal is tikruju taip ir yra, nes save ganetinai nuvertinu ir kai reikia ir tos stiprybes atsiranda ir pan doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal galetumet padeti suprasti man sapno reiksme? blush2.gif wub.gif
Toki pat sapna jau tris kartus sapnavau, aisku vis kita vieta kiti rubai bet esme tokia pati...papasakosiu pvz : As einu laiminga i stotele vyksiu pas MB,o ten kazkokiam autobuse vaziuoja MB ir mato mane einancia gatve i stotele, bet as tai jo vat nemaciau...
As einu prie juros, o jis kitoj gatves pusej ir mato mane einancia, eina man uz nugaros, o as jo nematau.
As einu pas ji i namus, rasau jam sms eidama keliu, o jis kazkur ten gatveje mato mane einancia, o as jo nematau...
Niekaip nesuprantu kas cia per sapnai g.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.Sianakt sapnavau keista sapna-sapnuoju,kad kazkokiam kaimelyje einu i parduotuve(aplinka nepazystama)pamatau,kad joje yra devetu rubu parduotuve,pamaniau-uzsuksiu,atidarau duris,o ten...laiptu i rusi nera...tik stacios kopecios!Atsargiai nulipau i parduotuve,bet nusivylusi nieko neradau,bandziau lipti i virsu tom kopeciom,bet jos labai stacios,uzlipusi iki vidurio kopecios susvyravo ir as nukritau ant zemes su kopeciom.Dar sugebejau susapnuoti sianakt kita sapna-kad esu zoologijos sodo priziuretoja,saugau dramblius,delfinus ir tt.Labai idomus keisti sapnai.Padekit isaiskint,ka galetu reiksti?
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 04 09, 08:36)
Labas rytas.Sianakt sapnavau keista sapna-sapnuoju,kad kazkokiam kaimelyje einu i parduotuve(aplinka nepazystama)pamatau,kad joje yra devetu rubu parduotuve,pamaniau-uzsuksiu,atidarau duris,o ten...laiptu i rusi nera...tik stacios kopecios!Atsargiai nulipau i parduotuve,bet nusivylusi nieko neradau,bandziau lipti i virsu tom kopeciom,bet jos labai stacios,uzlipusi iki vidurio kopecios susvyravo ir as nukritau ant zemes su kopeciom.Dar sugebejau susapnuoti sianakt kita sapna-kad esu zoologijos sodo priziuretoja,saugau dramblius,delfinus ir tt.Labai idomus keisti sapnai.Padekit isaiskint,ka galetu reiksti?

laba. as tik pastebejau kad lipt i apocia,krist i apocia tai liga,nesekme.Darbo arba asmenine reikalai eis blogin. O ka gyvunai reiske nezinau g.gif

O as daznai sapnoju tualet,butent bendras ir moterim ir vyram g.gif
Einu internete paeskosiu,ka tai reiske

biggrin.gif greit radau. Va kur -- http://www.geras-sapnininkas.lt/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cudo: 09 balandžio 2010 - 08:21
O gal pakomentuos artitoli arba vaisgante?Man labai taikliai jos apibudina.Super!
Atsakyti