Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Sapnavau tilta, labai - labai auksta, virs vandens, ant jo, zemyn galva, laikydamasis tik uz pedu, kabojo man gerai pazystamas zmogus, paskui jis istiese zemyn rankas ir pasileides ****** soko nuo tilto i vandeni, taip kaip ir kabejo, zemyn galva...
Jei kas supranta sapnus, buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
o as vis sapnuoju, kad tai i mane sauna, tai duria peiliu... gan daznai pastebejau... va neseniai vel saude i mane, tai netgi galiu pasakyt kur pataike, atrodo skausma jutau.. idomu, gal kas zinot?
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

labai prasyciau man padeti, nes po siandienos sapnos esu ne itin geriausios nuotaikos, hmmm... Pirma karta sapnavau sao ir savo buvusiojo vestuves, viskas vyko pagal plana, bet nei is sian nei is ten atsirado mano tetis ir viska sutrukde (tetis mires, mes draugaujam 7 metus)... Po to sapno mes issiskyrem ir neesam kartu ir niekada nebebusim, nes jis jau vedes kita motery...

Bet sia nakty vel sapnuoju sapna, kad visi laukia manes vestuvese (Mano Vestuvese), o as nieko nespeju, lakstau kaip pakvaisusi tai sukneles pasiimti, tai bateliu pirkti, tai rupintis idegiu, o as dar be makijazo ir veluoju i tas vestuves 3 valandas jau, o manes visi laukia ir pagaliau po besaikio lakstymo nusprendziu neiti g.gif (beje vestuves su buvusiuoju)

Gal kas galestu man tai isaiskinti, nes labai neramu unsure.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
siaip nekreipiu demesio i sapnus, bet pries kelis metus buvau kankinancioj ir sekinancioj draugystei, tada intensyviai sapnuodavau kad begu nuo kazko. kiekviena nakti vis kitas vaizdas ir scenarijus o esme ta pati - begu. daug tokiu sapnu susapnuot reikejo kad dasustu elementari tiesa -reikejobegti nuo sios draugystes ir nemaloniu isgyvenimu. baigesi draugste baigesi ir sapnai. po to pradejau galvoti kad sapnus vistik kiekvienas turetu interpretuoti pats pagal savo situacija ir sapnu reiksmes tateiktos cia ne ka pades. nes mano manymu sapnais pasamone bando mums pranesti kas einasi gerai o kas nelabai. ateitisapnai gali nusakyti tik tiek kiekjau pats ta ateiti esi sau susikures. pvz as kai pradejau sapnuoti ta begima dar maniau kad santykiai musu neblogi ir kad jauciuosi gerai, o pasirodo giliai sirdi jau tada zinojau kad nieko is to gero nebus.
dabar pradejau sapnuoti kova su meskom.vis kazkur miskuose man tenka galva lauzyti kaip jas nugaleti. as nei bijau nei bejege jauciuosi bet vis ieskau iseities kaip nugaleti keliagubai uz save stipresnius karingai nusiteikusius gyvunus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2010 01 27, 13:22)
Sveikutes  ax.gif 



Gal kas galestu man tai isaiskinti, nes labai neramu  unsure.gif  Aciu  4u.gif

siulyciau pabandyti susivokti kiekvieno elemento nsapne tau reiksme ir bandyti lipinti i viena visuma ir ziureti kad gausis. pvz:
1. ka tau reiskia vestuves? bijai ju, lauki , atsakomybe, sunkus sprendimas, laime,skausmas. panagrinek tai negalvodama nei su kuo zenijiesi nei kada.
2. ka tau reisia tas vyras? dar vis galvoji apie ji, nuoskauda, meile, ilgesys, stiprus zmogus, isdavyste ir t.t.
3. kokius jausmus ar situacijas gali simbolizuoti tevas ?
4 o velavimas? delsimas,nenoras, pasidavimas, nesusitvarkymas o gal vengimas? o tai kad nusprendei isviso neiti gerai ar blogai?gal tu isviso ten eiti nenorejai bet kadangi visi taip lauke?

zmones esantys sapne nebutinai turi buti jie patys. toks sapnas isviso gali netureti nieko bendro su aplinkineiai s o nagrneti savo pacios jausmus , tiesiog atitinkami zmones uzeme atitinkamu jausmu vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 27 sausio 2010 - 15:21
Aš šiąnakt irgi sapnavau vestuves, tik ne savo, o savo pusbrolio ir jo žmonos, kurie iš tiesų jau dešimt metų kaip susituokę. Sapnavau, kaip ruošiausi eiti, rinkausi, kaip apsirengti, o blogiausia buvo tai, kad tik apsirengdavau, išeidavau ir vėl sugrįždavau namo. Iš pradžių apsirengiau baltą suknelę, po to nusprendžiau, kad taip nedera prieš jaunąją ir bus per graži, tada užsidėjau kažkokią juodą, išėjau, grįžau, nes pėdkelnes sugalvojau pasikeist, tada vėl grįžau, nusprendžiau vėl kitą suknele apsirengti, atidariau spintos duris, o ten pilna krūva naujų drabužių, tiek daug, kad neberadau ko norėjau. Galų gale išėjau, tada beeinant pamačiau koncertą, vėl užtrukau. Vienu žodžiu pasižiūrėjau į laikrodį, kad jau 23 val. vakaro, galvoju ar beverta ten eiti. Tada dar kažkaip miglotai atsimenu, kad vis tik nuėjau, lyg jaunoji su raudona suknele buvo, kiti buvo su kostiumais, visi kažkokie rimti, solidūs veidai. Tokios vestuvės ne kaip vestuvės.
Atsakyti
O įdomu ką gali reikšti jei sapnuoji muštynes? sapnavau, kad mušiausi su savo bendradarbe, bet tiesiogiai darbe mes su ja nelabai gerai pažystamos ir labai daug darbinių reikalų neturim, tiesiog pasisveikinam darbe ir tiek. bet mušėmes tai labai smarkiai, abi net iki ašarų, tačiau aš ją nugalėjau. kažin čia man priimti tą sapną tiesiogiai (na negali žinoti gal ištikrųjų teks kažkur susidurti ir konkuruoti), bet tiesiog negaliu jo pamiršti, jis toks ryškus ir nemalonus buvo kad oj doh.gif
Atsakyti
del mustyniu tai radau kad jos simbolizuoja vidini konflikta ir vidine sumaisti. tavo viena puse konfliktuoja su kita tikesimes kad tai geresnis sprendimas nugali.




o cia raso apie vestuves http://dreammoods.co...p;search=weding man sispuslapiukas visai nieko pasirode, nes aiskinimai kiek isamesni ir logiskesni o ne tik kad "juodas katinas=priesas" doh.gif
Atsakyti
[quote=emiliuxas,2010 01 28, 17:48]
del mustyniu tai radau kad jos simbolizuoja vidini konflikta ir vidine sumaisti. tavo viena puse konfliktuoja su kita tikesimes kad tai geresnis sprendimas nugali.
ačiū už atsakymą aciuks.gif panašu kad taip ir yra, nes šiuo metu esu giliuose apmastymuose kaip elgtis tam tikroj situacijoj ir tai kainuoja man begalo daug streso ir sumaišties
Atsakyti
Sveikos wink.gif Siandiena sapnavau, jog as ir keletas zmoniu (nepazystamu) nuo kazko begiojam miške ir slepiames jame (sapno nuotaikos nebuvo labai pozityvios) ... Vėliau atsiduriam prie palapines, kuri yra kaip ir ikalinta tokioje, kaip tvoros pavidale, tik skirtumas, jog gelezys dengia ir palapines sonus visus ir virsu, jog niekas i ja nepatektu g.gif Gal zinot ka galetu reiksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 28 sausio 2010 - 21:02
QUOTE(TipuTapu @ 2010 01 28, 21:00)
Sveikos wink.gif Siandiena sapnavau, jog as ir keletas zmoniu (nepazystamu) nuo kazko begiojam miške ir slepiames jame (sapno nuotaikos nebuvo labai pozityvios) ... Vėliau atsiduriam prie palapines, kuri yra kaip ir ikalinta tokioje, kaip tvoros pavidale, tik skirtumas, jog gelezys dengia ir palapines sonus visus ir virsu, jog niekas i ja nepatektu  g.gif Gal zinot ka galetu reiksti?


Jei tai būtų mano sapnas, pagalvočiau, kad ta palapinė esu aš ir mano dabartinė situacija...
Atsakyti
Ką reiškia sapne atsiskaityti pinigais.Googlej radau tik skolinti pinigus.
Aš jų neskolinau,o dvi dienas iš eilės jais atsiskaičiau.Užmokėjau už daiktą ir kitą naktį už atliktą darbą.
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti