Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

o mane kankina sapnai apie vaikus tiksliau apie berniukus,kai dar tik planavom trecia vaikuti sapnavau kokiu 5metu baltapuki berniuka,bet supratau kad jis ne mano schmoll.gif o kai pastojau tai tada susapnava panasaus amziaus berniuka tik tamsu panasu i mano vyra smile.gif ir tikrai zinojau kad jis mano,as kaskur uz rankos ji vedziausi per aukstas zoles,sendien vel sapne daug berniuku saugojau tik neznau nuo ko doh.gif kai dare echo tai sake atrodo kad mergaites laukiuosi g.gif nes kai laukiausi pirmu mergaiciu tai jas ir sapnavau ir be skano zinojau ka turesiu thumbup.gif bet nejaugi si karta sapnai mane pavede verysad.gif gal galetumet pakomentuoti nestuke.gif sapnus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2010 06 16, 15:15)
o mane kankina sapnai apie vaikus tiksliau apie berniukus,kai dar tik planavom trecia vaikuti sapnavau kokiu 5metu baltapuki berniuka,bet supratau kad jis ne mano schmoll.gif o kai pastojau tai tada susapnava panasaus amziaus berniuka tik tamsu panasu i mano vyra smile.gif ir tikrai zinojau kad jis mano,as kaskur  uz rankos ji vedziausi per aukstas zoles,sendien vel sapne daug berniuku saugojau tik neznau nuo ko doh.gif kai dare echo tai sake atrodo kad mergaites laukiuosi g.gif nes kai laukiausi pirmu mergaiciu tai jas ir sapnavau ir be skano zinojau ka turesiu thumbup.gif bet nejaugi si karta sapnai mane pavede verysad.gif gal galetumet pakomentuoti  nestuke.gif sapnus aciuks.gif

mergaites pakomentuokit kas galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spongebob @ 2010 06 17, 15:15)
mergaites pakomentuokit kas galit 4u.gif

jei laukiatės, tai ir sapnuojat, matyt, dienos mintys atsispindi sapnuose smile.gif
Kai aš laukiaus pirmąsyk, tai visada sapnuodavau tik berniukus, išskyrus vieną sykį, gerai pamenu. Buvau įsitikinusi, kad gims sūnus. O gimė dukra smile.gif
Sapnas, kad vedatės per aukštas žoles, išeitų, pievą, man grynai simbolizuoja tą pačią motinystę. Ir kad saugot g.gif
O kad sapnuojat berniukus, tai gal labiau lauktumėt sūnaus, juolab, kad dukrų, kaip supratau, jau turit smile.gif
Nors būtų galima čia dar pasikapstyti dėl tų berniukų g.gif
Atsakyti
Dar dėl to sapno smile.gif ką simbolizuoja berniukas-vyras- vyriškumas? Racionalumą, jėgą, drąsą, taip? tai gal sapne saugodama berniuką, jūs sąmoningam gyvenime/mąstyme saugot saco pačios mintis, kurios palaiko jus besilaukiančią? gal jūs saugot savyje drąsą, tikėjimą, kad tai nėra nutrūgalviška, neatsakinga pastoti šiuo metu, tokioj padėty, amžiuj ar pan?Gal iš aplinkos girdit paprotinimus, kad "šiais laikais dar vienas vaikas tai doh.gif " ?
Nežinau, jums geriau pačiai žinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 06 17, 13:46)
jei laukiatės, tai ir sapnuojat, matyt, dienos mintys atsispindi sapnuose smile.gif
Kai aš laukiaus pirmąsyk, tai visada sapnuodavau tik berniukus, išskyrus vieną sykį, gerai pamenu. Buvau įsitikinusi, kad gims sūnus. O gimė dukra smile.gif
Sapnas, kad vedatės per aukštas žoles, išeitų, pievą, man grynai simbolizuoja tą pačią motinystę. Ir kad saugot g.gif
O kad sapnuojat berniukus, tai gal labiau lauktumėt sūnaus, juolab, kad dukrų, kaip supratau, jau turit smile.gif
Nors būtų galima čia dar pasikapstyti dėl tų berniukų  g.gif

na taip as visada pasvajodavau apie sunu blush2.gif bet kai laukiausi mergaiciu tai jokie berniukai manes neaplanke g.gif sapnavau tik mergaites,na bet dabar jau stogas vaziuoja nuo tu sapnu doh.gif turbut gims pasiutus mergaite biggrin.gif beje sendien sapne jau ir pagimdziau berniuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuos mano sapną? smile.gif Sapne regėjau storą iš kažkur atsiradusį sidabrinį žiedą, nuotaikos sapne buvo slogios, sapne to žiedo norėjau kuo greičiau atsikratyti, ir sviedžiau jį kažkur gamtoje į žolę, balas g.gif
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2010 06 18, 13:15)
Gal kas pakomentuos mano sapną?  smile.gif Sapne regėjau storą iš kažkur atsiradusį sidabrinį žiedą, nuotaikos sapne buvo slogios, sapne to žiedo norėjau kuo greičiau atsikratyti, ir sviedžiau jį kažkur gamtoje į žolę, balas  g.gif

Ar nėra tokios situacijos, kad iš kažkur atsirado problema (arba tokia problema neužilgus gali atsirasti...), kurią nori kažkas jums prikabinti? Tai galėtų būti susiję su gimine, greičiau iš motinos pusės. O jūs tarsi tą problemą norėtumėt atiduoti, net ne atiduoti, jūs jos nė iš tolo nenorit prisiimti, kažkam kitam, vėl gi, tos pačios giminės atstovams g.gif Gal kieno nors slauga, priežiūra nusimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 18 birželio 2010 - 14:36
QUOTE(be rėmų @ 2010 06 17, 14:51)
Dar dėl to sapno smile.gif ką simbolizuoja berniukas-vyras- vyriškumas? Racionalumą, jėgą, drąsą, taip? tai gal sapne saugodama berniuką, jūs sąmoningam gyvenime/mąstyme saugot saco pačios mintis, kurios palaiko jus besilaukiančią? gal jūs saugot savyje drąsą, tikėjimą, kad tai nėra nutrūgalviška, neatsakinga pastoti šiuo metu, tokioj padėty, amžiuj ar pan?Gal iš aplinkos girdit paprotinimus, kad "šiais laikais dar vienas vaikas tai doh.gif " ?
Nežinau, jums geriau pačiai žinoti 4u.gif

na kas liecia del aplinkiniu tai jus 100% teisi,jau kiek teko isklausyti doh.gif tikrai reikejo ir vis dar reikia tikrai daug' vyriskumo 'atsilaikyti pries visus" labai protingus"aplinkinius doh.gif kokie mes beprociai per krize vaikus sugalvojom gimdyti blink.gif nors mano padetis dabar tikrai tokia kad tik gimyt ir gimdyt thumbup.gif bet kaip visada kiti mato geriau nei tu pats doh.gif labai aciu jums uz tikrai taiklu paaiskinima aciuks.gif 4u.gif gal pagaliau miegosiu ramiai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 10, 22:52)
Sveikos.. Gal kas paaiškins, labai įdomu pasidarė.. Prieš 3 savaites palaidojau senelį, o šią savaitę sapnavau sapną, kad jis prisikėlė iš numirusių.. Dar būtų nieko, bet šiandien pašnekėjau su teta, ji irgi sapnavo prieš kelias dienas, kad senelis prisikėlė iš numirųsių.. Šiaip sapnai nėra visai tokie patys, bet esmė ta pati - prisikėlimas  g.gif  galvoju ką čia galėtų reikšti  g.gif

Aš Jūsų vietoje už senelį mišias užsakyčiau ir pasimelsčiau už jo sielą tokiu atveju.
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas galetu pakomentuot mano sapna ? Butu didelis dekui smile.gif

Sapnavau, kad su kazkuo turiu kilt liftu i virsutini, 9 - ta auksta. Issikvieciam lifta, stovim, laukiam. Liftas atvaziuoja, jau noriu lipt i ji. Staiga tas kazkas, su kuriuo kartu laukiam, pries pat mano nosi paspaudzia mygtuka kilti i virsu, o pats nubega besijuodamas laiptais aukstyn. Durys lifto uzsidaro, liftas kyla i virsu, o as, kadangi nespejau nuo jo pasitraukt kylu kartu, stovedama salia duru. Po kojom atsiveria tuscia erdve, i kuria as tik pasijudinus galiu nulekt. Tas "kazkas" lipa austyn laiptais ir stebi, kada nukrisiu. Bet as vis delto sugebu issilaikyt, uzkilt i 9 auksta, ten durys lifto atsidaro ir as ieinu i vidu.

Toks tas sapnas... kazi, ka galetu reikst ? g.gif
Atsakyti
Hmm...Sapnavau,kad man nepazistamasis pasipirso...Tiesiog eme ir pasake,kad tai bus linksmas ir ekstremalus issukis mums abiem,tad imk ir tekek uz manes!Sapne as truputi suabejojau,bet vis tiek sutikau...
Ar tai reiskia ,kad man reik buti labiau lengvabudiskai ir nepriimt visko per rimtai?
Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Sapnavau, kad su savo sirdies draugu begome nuo kazko ir turejome nusokti nuo labai auksto pastato. As taip bijojau sokti, o mano draugas padave man ranka ir sako, nebijok, sokam kartu ir viskas. Baime buvo nereali, bet sokau ir jauciau kritimo jausma. Bijojau susizaloti, bijojau skausmo baimes, bet nusileidom mes sekmingai, nieko neskaudejo ir viskas buvo gerai. Ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti