Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

geras cia su tom zuvim.mano pusesere irgi sake jei sapnuoju zuvis,dideles,grazias,tai jau zinau ko laukti...tai reiskiasi tris kartus jas sapnavo... lotuliukas.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
zuvis sapnoti gerai, ypatingai dideles
jos reiskia turtus, pajamas, pritekliu. tai kad tegul laukia:)

is savo patirties
Atsakyti
Šiandien sapnavau, kad su gerais pažįstamais, su kuriais puikiai sutariame nors senokai nesimatėm atsidūrėn kažkokiame name ir visada bandome iš ten pabėgti.(nuo kažkokių, sapne atrodančių piktų žmonių, bet neaišku nuo ko) ir mus vis pagauna. Galų gale vaikštome kažkokiais pastatais kaip stotimis ir bandome išvykti, pabėgti nuo tų persekiotojų..

Ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 07 20, 21:37)
Amerikos mokslininkai pranešė, žmonės nuolat žvilgsnis spalvos sapnai, pagalvoti apie savo sveikatą ir mokslininkai iš Teksaso universiteto (JAV) mano, kad žmonių, kurie mato spalvingas svajones - potencialių pacientų iš psichiatrijos klinikos. Tai rodo jų psichikos ligų. Gydytojai atliko savanorių amžiaus 25-47 tyrimą. Jie buvo suskirstyti į 3 grupes: pacientams, sergantiems šizofrenija, kurie paveldėjo šizofrenijos simptomus ir psichiškai sveiki žmonės. Eksperimentas parodė, kad spalvos sapnai dažniausiai žmonės iš pirmųjų dviejų grupių. Absoliučiai sveikų žmonių svajonė juodos ir baltos spalvos sapnai, ataskaitos Vrach.tv

Ačiū.

Man įdomu kodėl aš kiekvieną naktį beveik sapnuoju psichologus. Mane tas jau gąsdina.. unsure.gif
Atsakyti
Jau antra karta sapnuoju kaip darausi nestumo testa. pirma karta jis nusidaze ryskiai raudona spalva. siandien vel sapnavau testa. tik sikarta jo nespejau pasidaryti nes buvo per velu (ta prasme uzzsidariusios visos vaistines). Po to sapnavau kad su drauge einam per gatve ir suitikom grupele vaikinu.mes kazkaip prasisiukom, o po to jos paklausiau "kas man butu jegu buciau ejus viena?" ji sako " jie tave butu pradeje pardyt iki samones netekimo" tada as pagalvojau "Dieve.. juk as buciau turejus saukti "baikit, as nescia!""
neramus sapneliai, bijau kad nebutu cia koks zenklas ar pan. gal ir jums kazkas panasaus buvo?
Atsakyti
Jau kelinta karta sapnuoju peles..Idomu ka tai reiskia g.gif
Atsakyti
Užpraeitą kartą sapnavau, kad kambario lubos krenta, aš jas laikau, kad neužgriūtų ant galvos, per jas bėga vanduo.
Ir dar -labai dažnai sapnuoju nematytas vietas, daugiaaukščius pastatus, bet tos vietos tokios niūrios būna...O daugiaaukščių pastatų motyvas itin dažnas mano sapnuose. g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Neatsimenu kiek laiko,bet maždaug dvejus metus beveik visuose sapnuose matau save stovinčia arba laukiančia traukinio stotyje arba aš važiuoju traukiniu. Visas sapno veiksmas vyksta stotyje arba traukinyje g.gif
Dar kartais sapnuoju kad važiuoju troleibusu arba autobusu,bet dažniausiai aš sapnuoju stoty ir traukinius,keista ką tai gali reikšti? g.gif
Ačiū jeigu kas atsakys,labai įdomu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2010 01 11, 12:13)
Traukiniai šiaip reiškia permainas, važiuoti traukiniu - meilės santykius.

Kai ką radau forumu,bet vistiek įdomu būtu sužinoti kodėl aš pastoviai sapnuoju stoty ir traukinius.Permainu gal ir norėčiau,bet nemanau kad jie įvyks,gal galvoju apie tai ir smegenis užfiksuoja mano mintis. Važiuoti - meilės santykius,keista bet turiu vyrą ir kol kas negalvoju eiti į kairę biggrin.gif Bet prisipažinsiu,kad mūsų santykiai pragyvenus ilgus metus keičiasi ne į gerają pusę,nors esame artimi bet aišku yra visokiausiu njuansu...Va ,pati ir kaip galėjau iššifravau sapną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 07 26, 19:24)
Jau kelinta karta sapnuoju peles..Idomu ka tai reiskia  g.gif

reiskia kenkejus ir nuostolius. saugokites
jei kazka planuojate - planai gali zlugti sad.gif
Atsakyti
Sveiki. Esu labai stipriai susipykęs su žmona dėl neištikimybes, as buvau neištikimas. Pries keleta dienu sapnavau, kad taikausi su zmona ir link susitaikymo viskas eina, taciau toliau sapno nebeatsimenu - nutruksta. Sianakt sapnavau, kad uosviene man padeda taikytis su zmona, bet sapnas toks be pabaigos, taip ir neaisku kaip jis baigesi. Uosviene realiai dalyvauja siame susipykimo procese, nes zmona ja visur veziojasi. Kai rado su mergina uosviene taip pat buvo su zmona. Ka galetu reiksti sie sapnai. Zmona su manim nebendrauja, pagalius kisa ir uosviene. Be galo noriu susitaikyti ir grizti namo i seima. Aciu Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpotaukšlis: 28 liepos 2010 - 08:03
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 07 28, 09:02)
Sveiki. Esu labai stipriai susipykęs su žmona dėl neištikimybes, as buvau neištikimas. Pries keleta dienu sapnavau,  kad taikausi su zmona ir link susitaikymo viskas eina, taciau toliau sapno nebeatsimenu - nutruksta. Sianakt sapnavau, kad uosviene man padeda taikytis su zmona, bet sapnas toks be pabaigos, taip ir neaisku kaip jis baigesi. Uosviene realiai dalyvauja siame susipykimo procese, nes zmona ja visur veziojasi. Kai rado su mergina uosviene taip pat buvo su zmona. Ka galetu reiksti sie sapnai. Zmona su manim nebendrauja, pagalius kisa ir uosviene. Be galo noriu susitaikyti ir grizti namo i seima. Aciu Jums.

Sveikas neištikimas vyras mirksiukas.gif
Pagal jusų aprašymą galiu pasakyti,kad žmona tikriausiai kaip ir nori susitaikyti ir atleisti kiaulyste ,bet vistiek yra siena kuri stovi tarp jusų ,kas tą siena galima pafantazuoti: uošvienė,žmonos sąvigarba ir t.t.
Nereikia ir scenariju kurti,kiek gyvenime yra istoriju iš kurių galima serialus filmuoti. Įsivaizduoju ateina žmona su savo mama,o jus paršiukas su kitą smileysex.gif Negražu nono.gif Bet akivaizdu kad jus pergyvenat,jeigu į SM rašot,sėkmės jums ir daugiau nedarykit taip,nors sako jeigu būvo pirmas kartas ateis antras,trečias ir t.t. bet kas žino,gali būti jus išimtis,ir daugiau ne...su kitom.
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 07 28, 11:04)
Sveikas neištikimas vyras mirksiukas.gif
Pagal jusų aprašymą  galiu pasakyti,kad žmona tikriausiai kaip ir nori susitaikyti ir atleisti kiaulyste ,bet vistiek yra siena kuri stovi tarp jusų ,kas tą siena galima pafantazuoti: uošvienė,žmonos sąvigarba ir t.t.
Nereikia ir scenariju kurti,kiek gyvenime yra istoriju iš kurių galima serialus filmuoti. Įsivaizduoju ateina žmona su savo mama,o jus paršiukas su kitą smileysex.gif  Negražu nono.gif Bet akivaizdu kad jus pergyvenat,jeigu į SM rašot,sėkmės jums ir daugiau nedarykit taip,nors sako jeigu būvo pirmas kartas ateis antras,trečias ir t.t. bet kas žino,gali būti jus išimtis,ir daugiau ne...su kitom.

Pergyvenu, ne tas zodis. Parases zmonai laiska esu, bet dar neissiuntes. Niekada taip nesu nusivyles gyvenimu kaip dabar, zinau,kad esu to kaltininkas ir labai del to gailiuosi, tiesiog zmona nesikalba telefonu, nekalbant jau apie pasimatyma gyvai, pusantros savaites nesu nei girdejes nei mates vaiko. Ji neleidzia to. Neturiu kur gyventi, nes nebelieka lesu, viska praktiskai atiduodu uz paskola uz tai kas yra bute, pervedu pinigus vaiko islaikymui, mokesciai ir t.t., paciam lieka tik prasimaitinimui. Esu dirbancio bomzo statuse. Jokio smileysex.gif nebuvo, tiesiog jos motina is muses drambli padaro ir dar ant smegeneliu kapsi. Aplamai prie ko ta motina, suauge zmones patys sprendzia problemas o ne tevu pagalba. Gyvenime daugiau to nedaryciau, po to ka isgyvenu dabar nenoriu to isgyventi dar karta. O kodel sakote stovi siena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpotaukšlis: 28 liepos 2010 - 14:31