QUOTE(Tėtsi @ 2010 07 28, 11:04)
Sveikas neištikimas vyras
Pagal jusų aprašymą galiu pasakyti,kad žmona tikriausiai kaip ir nori susitaikyti ir atleisti kiaulyste ,bet vistiek yra siena kuri stovi tarp jusų ,kas tą siena galima pafantazuoti: uošvienė,žmonos sąvigarba ir t.t.
Nereikia ir scenariju kurti,kiek gyvenime yra istoriju iš kurių galima serialus filmuoti. Įsivaizduoju ateina žmona su savo mama,o jus paršiukas su kitą

Negražu

Bet akivaizdu kad jus pergyvenat,jeigu į SM rašot,sėkmės jums ir daugiau nedarykit taip,nors sako jeigu būvo pirmas kartas ateis antras,trečias ir t.t. bet kas žino,gali būti jus išimtis,ir daugiau ne...su kitom.
Pergyvenu, ne tas zodis. Parases zmonai laiska esu, bet dar neissiuntes. Niekada taip nesu nusivyles gyvenimu kaip dabar, zinau,kad esu to kaltininkas ir labai del to gailiuosi, tiesiog zmona nesikalba telefonu, nekalbant jau apie pasimatyma gyvai, pusantros savaites nesu nei girdejes nei mates vaiko. Ji neleidzia to. Neturiu kur gyventi, nes nebelieka lesu, viska praktiskai atiduodu uz paskola uz tai kas yra bute, pervedu pinigus vaiko islaikymui, mokesciai ir t.t., paciam lieka tik prasimaitinimui. Esu dirbancio bomzo statuse. Jokio

nebuvo, tiesiog jos motina is muses drambli padaro ir dar ant smegeneliu kapsi. Aplamai prie ko ta motina, suauge zmones patys sprendzia problemas o ne tevu pagalba. Gyvenime daugiau to nedaryciau, po to ka isgyvenu dabar nenoriu to isgyventi dar karta. O kodel sakote stovi siena?