Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Pries keleta dienu sapnavau, kad taikausi su zmona ir link susitaikymo viskas eina, taciau toliau sapno nebeatsimenu - nutruksta

Pabandyk įsivaizduoti kaip tas sapnas baigtųsi pagal tavo norą. Daugiau galvok apie tai, net pabandyk susapnuoti sapną iš naujo, tik su sau "palankia pabaiga".
Jei žmona irgi nori susitaikyti bent širdies kertelėje, tai ir susitaikysit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 07 28, 15:52)
Pabandyk įsivaizduoti kaip tas sapnas baigtųsi pagal tavo norą. Daugiau galvok apie tai, net pabandyk susapnuoti sapną iš naujo, tik su sau "palankia pabaiga".
Jei žmona irgi nori susitaikyti bent širdies kertelėje, tai ir susitaikysit.  biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 07 28, 15:30)
Pergyvenu, ne tas zodis. Parases zmonai laiska esu, bet dar neissiuntes. Niekada taip nesu nusivyles gyvenimu kaip dabar, zinau,kad esu to kaltininkas ir labai del to gailiuosi, tiesiog zmona nesikalba  telefonu, nekalbant jau apie pasimatyma gyvai, pusantros savaites nesu nei girdejes nei mates vaiko. Ji neleidzia to. Neturiu kur gyventi, nes nebelieka lesu, viska praktiskai atiduodu uz paskola uz tai kas yra bute, pervedu pinigus vaiko islaikymui, mokesciai ir t.t., paciam lieka tik prasimaitinimui. Esu dirbancio bomzo statuse. Jokio  smileysex.gif nebuvo, tiesiog jos motina is muses drambli padaro ir dar ant smegeneliu kapsi. Aplamai prie ko ta motina, suauge zmones patys sprendzia problemas o ne tevu pagalba. Gyvenime daugiau to nedaryciau, po to ka isgyvenu dabar nenoriu to isgyventi dar karta. O kodel sakote stovi siena?

O aš supratau kad būvo smileysex.gif g.gif Žinoma jums nepavydžiu,bet esu moteris,todėl negaliu teigti kad atleisčiau vyrui jeigu "zastukala" jį su kita flirt.gif O jus nejaugi iš karto pultum savo žmonai į gleby jeigu pamatytu vaizdelį kaip jūsų žmona? Manau reikia išlaukti kol žmona kiek nusiramins,o dėl žmonos mamos negaliu kaltinti ją,juk jį nori tik gero savo dukrai,bet uošvienės įsikišimas pagal jūsų paskojima ištiesu yra nenormalus doh.gif
Nusiraminkit,jeigu nieko nebuvo ir žmona jus myli atleis,bet ne taip greitai kaip norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 07 28, 16:32)
O aš supratau kad būvo smileysex.gif  g.gif  Žinoma jums nepavydžiu,bet esu moteris,todėl negaliu teigti kad atleisčiau vyrui jeigu "zastukala" jį su kita flirt.gif O jus nejaugi iš karto pultum savo žmonai į gleby jeigu pamatytu vaizdelį kaip jūsų žmona? Manau reikia išlaukti kol žmona kiek nusiramins,o dėl žmonos mamos negaliu kaltinti ją,juk jį nori tik gero savo dukrai,bet uošvienės įsikišimas pagal jūsų paskojima ištiesu yra nenormalus doh.gif
Nusiraminkit,jeigu nieko nebuvo ir žmona jus myli atleis,bet ne taip greitai kaip norit 4u.gif

As suprantu, kad reikia laiko, bet ta situacija kuri yra dabar mane veda i nevilti. Niekada negalvojau apie pasitraukima is gyvenimo, o dabar kartais tokios mintys uzeina, nes negaliu susitaikyti su ta mintimi, kad galiu prarasti seima (pfu, pfu,pfu). Be galo juos myliu. Zinau, kad padariau klaida, bet sventu, neklystanciu ir nenuodemingu zmoniu nera, vienaip ar kitaip mes esam nusideje. Labai veikia tai, kad neturiu kur ir uz ka gyventi, neturiu kaip pasigaminti normalaus maisto, normaliai issimiegoti. Dienai skaiciuoju litus kiek galiu isleisti ir pan. Nezinau, ka daryti, kad butu lengviau. Noriu pakalbeti su zmona, bet namo neisileidzia, telefonu nekalba, o as tiek daug turiu jai pasakyti. Supratau, kad jokia kita mergina, moteris neatstos mylimo zmogaus. Padariau sia klaida nes moteris su kuria buvau leidosi buti su ja nors zinojo, kad esu vedes, o as kvailas pasidaviau tam. O dabar baigiu save gyva suesti, kad nesu kartu su seima. Nuolatos kamuoja kazkokia panika, kas bus jeigu bus. Jauciu, kad esu depresineje busenoje. Bijau, kad nebuciau per silpnas atlaikyti tai. As labai noriu namo.
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 07 28, 16:27)
Zinau, kad padariau klaida,  bet sventu, neklystanciu ir nenuodemingu zmoniu nera, vienaip ar kitaip mes esam nusideje.

Jūs tikintis, praktikuojantis? g.gif
Atsakyti
[quote=Simense,2010 07 28, 18:07]
Jūs tikintis, praktikuojantis? g.gif
[/quot

Net nežinau kaip pasakyti, krikštytas, pirmą komuniją priėjęs, kas dar ten bermavotas. Dėl ko taip klausiate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpotaukšlis: 28 liepos 2010 - 17:53
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 07 28, 17:52)
Net nežinau kaip pasakyti, krikštytas, pirmą komuniją priėjęs, kas dar ten bermavotas.

O tai labai daug. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 07 28, 17:52)
Dėl ko taip klausiate?

Šiaip, jūsų mintis - ta, kurią citavau, tokia daug sakanti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2010 07 28, 19:00)
O tai labai daug.  4u.gif
Papildyta:

Šiaip, jūsų mintis - ta, kurią citavau, tokia daug sakanti...  g.gif

Ta prasme? Galima konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 07 28, 18:23)
Ta prasme? Galima konkrečiau?

Sapnai sapnais (jie irgi daug sako), bet jeigu žmogus prasižengia, tai aukštesnė jėga jam kažką nori parodyti.

Jei dėl sapnų, tai tęsinio jūs pats kūrėjas. Pradžia yra - geri norai. Nors, jei nebūtų tų materialinių apribojimų, kažin kaip ten su gerais norais būtų. ax.gif
Čia ta aukštesnė jėga mus ir prilaiko (už pavadėlio). smile.gif
Atsakyti
Jokio  smileysex.gif nebuvo, tiesiog jos motina is muses drambli padaro ir dar ant smegeneliu kapsi.

taip taip:)

del sapno, tai akivaizdu, kad situacijos pabaiga neapibrezta, tad galite ja itakoti. taciau turite atkenteti, nusipelnete. oriai. verkslenimas apie maista, dirbancius bomza ir uosviene, kalta del visu jusu problemu (tariamai) garbes nedaro.
ir dar jusu sirdies "isliejimas" supermamu forume man labai panasus i "viesuju rysiu akcija" orientuota i zmona, kuri, speju, aktyviai lankosi cia ir zino jusu nick'a

atsiprasau uz savo nuomone jei ji kazkam nepriimtina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 28 liepos 2010 - 22:02
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 07 28, 22:59)
taip taip:)

del sapno, tai akivaizdu, kad situacijos pabaiga neapibrezta, tad galite ja itakoti. taciau turite atkenteti, nusipelnete. oriai. verkslenimas apie maista, dirbancius bomza ir uosviene, kalta del visu jusu problemu (tariamai) garbes nedaro.
ir dar jusu sirdies "isliejimas" supermamu forume man labai panasus i "viesuju rysiu akcija" orientuota i zmona, kuri, speju, aktyviai lankosi cia ir zino jusu nick'a

atsiprasau uz savo nuomone jei ji kazkam nepriimtina

drinks_cheers.gif Bet kiekvienas žmogus ieško išeities kaip jis moka ir sugeba,manau jeigu jis nori nors tokiu budu kaip nors sugražinti žmona tegul bando,kodėl ne? smile.gif
Atsakyti
Pergyvenu, ne tas zodis. Parases zmonai laiska esu, bet dar neissiuntes. Niekada taip nesu nusivyles gyvenimu kaip dabar, zinau,kad esu to kaltininkas ir labai del to gailiuosi, tiesiog zmona nesikalba  telefonu, nekalbant jau apie pasimatyma gyvai, pusantros savaites nesu nei girdejes nei mates vaiko. Ji neleidzia to. Neturiu kur gyventi, nes nebelieka lesu, viska praktiskai atiduodu uz paskola uz tai kas yra bute, pervedu pinigus vaiko islaikymui, mokesciai ir t.t., paciam lieka tik prasimaitinimui. Esu dirbancio bomzo statuse. Jokio  smileysex.gif nebuvo, tiesiog jos motina is muses drambli padaro ir dar ant smegeneliu kapsi. Aplamai prie ko ta motina, suauge zmones patys sprendzia problemas o ne tevu pagalba. Gyvenime daugiau to nedaryciau, po to ka isgyvenu dabar nenoriu to isgyventi dar karta. O kodel sakote stovi siena?

Skaitant Jusu postus, susidaro vaizdas, kad labiausiai norite grįžti į šeimą dėl prarasto patogaus gyvenimo. Ir kad kiti kalti dėl jūsų problemų, nepats. Ir dar- daug kas nesusiveda , arba tiesiog nerišliai papasakojote- sakote, buvote neištikimas, o poto neigiate- kad nieko ten nebuvo, kad uošvė daro " iš musės dramblį". Toks vaizdas, kad lyg ir gėdinatės pripažinti savo klaidą. Ir iš vis, manau ,kad sapnai ne prie ko čia, nes naktį matote iš pasamonės tęsinį dienos įvykių, arba kaip tie įvykiai galėtų baigtis. Manu, geriau bus pasipasakoti skyrelyje : "Kai įsimaišo trečias". Bet kuriuo atveju, linkiu susitaikyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 28 liepos 2010 - 23:02