QUOTE(Paliukas @ 2011 01 06, 18:35)
Nesuprantu Bruoniau - vaikai laksto triuksmauja, rekauja ir kitaip dar ant galvos lipa - nesigirdi, o va pabarbeno lietutis i stoga ir beda?
Beda tada kai nori miego vakare ir pradeda pilti lietus..Kaip tucia tuo momentu buna ideali tyla,vaikai miega ir garsas puikiai sklinda..
Papildyta:
QUOTE(verslas @ 2011 01 06, 20:12)
Nejaugi taip baisiai girdisi tas barskejimas kai lietus lyja?Mano atveju namo stogo kvadratura apie 430kv o ukinio palei 270kv(tai skirtumas tarp cerpinio stogo rimtesnes firmos ir skardinio normalaus stogo buvo 35000lt kazkur(darbas ir medziagos) ir beto mano stogininkas zegnojosi kad tikrai nieko negirdesiu nes vieno auksto namas ir perdanga 30cm apsiltinta,o jisai gyvena 2aukstu name ir miegamas 2aukste-sako nieko negirdet kai lyja

Taigi Krize leme mano stogo dangos pasirinkima-siaip tirai Cerpe yra rimtesne stogo danga(nors ir manajai Rukki skardai su Pural padengimu dave firma 50 metu garantija)o kaimynas uzsidejo Lenkiska skarda(po 19lt kv) ir juokiasi is manes sako kad bereikalo tiek pinigu ismeciau y bala(mokejau po 33Lt uz kv) Taigi as irgi manau kad to barskejimo netureciau girdeti(Laukiu pavasario reiks paklausyti ar tikai nebarska nes planuoju deti klinkerines palanges-jei barskes stogas tai ir palangiu desiu skardos

)
Tavo kaimynas juokias dabar,tu veliau juoksies is kaimyno,kai jis nauja danga keis o tu nosi namie krapstysi atsiputes. Garsa kuris sklinda nuo stogo nepavadinciau barskejimu tai greiciau sniokstimas. barskes nebent kai krusa pasipils.. Bet tai jau niekis.
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2011 01 06, 22:05)
o Ka siferis jau pamirstas visu, kad niekas nemini. Ir jo kaina manau tarpine tarp skardos ir cerpiu, o danga tai irgi nera ko lyginti (mano asmenine nuomone) su kazkokia bleka
Zojux nepamirsau as siferio..

manau vidurkis tarp viso pasirinkimo. nei surudys,nei barskes nei perdaug sumokesi..