Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 4tema

QUOTE(Paliukas @ 2011 01 06, 18:35)
Nesuprantu Bruoniau - vaikai laksto triuksmauja, rekauja ir kitaip dar ant galvos lipa - nesigirdi, o va pabarbeno lietutis i stoga ir beda? smile.gif

Ir ko gi cia nesuprasti? Nu barska zmogui ir ji tai erzina. Ne visi vienodai reaguojam i pasalinius garsus...
ir siaip vaikai nesiduoda visalaik... naktimis paprastai miega
Atsakyti
QUOTE(Tuzinas @ 2011 01 06, 19:35)
Ir ko gi cia nesuprasti? Nu barska zmogui ir ji tai erzina. Ne visi vienodai reaguojam i pasalinius garsus...
ir siaip vaikai nesiduoda visalaik... naktimis paprastai miega

Vaikai, ko gero, dažniau laksto, nei kad lauke lyja, jei jau taip lyginam...
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 06, 18:51)
Vaikai, ko gero, dažniau laksto, nei kad lauke lyja, jei jau taip lyginam...

bet vaikai gal neerzina kaip stogo barškėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 01 06, 19:53)
bet vaikai gal neerzina kaip stogo barškėjimas  smile.gif

Nejaugi taip baisiai girdisi tas barskejimas kai lietus lyja?Mano atveju namo stogo kvadratura apie 430kv o ukinio palei 270kv(tai skirtumas tarp cerpinio stogo rimtesnes firmos ir skardinio normalaus stogo buvo 35000lt kazkur(darbas ir medziagos) ir beto mano stogininkas zegnojosi kad tikrai nieko negirdesiu nes vieno auksto namas ir perdanga 30cm apsiltinta,o jisai gyvena 2aukstu name ir miegamas 2aukste-sako nieko negirdet kai lyja g.gif Taigi Krize leme mano stogo dangos pasirinkima-siaip tirai Cerpe yra rimtesne stogo danga(nors ir manajai Rukki skardai su Pural padengimu dave firma 50 metu garantija)o kaimynas uzsidejo Lenkiska skarda(po 19lt kv) ir juokiasi is manes sako kad bereikalo tiek pinigu ismeciau y bala(mokejau po 33Lt uz kv) Taigi as irgi manau kad to barskejimo netureciau girdeti(Laukiu pavasario reiks paklausyti ar tikai nebarska nes planuoju deti klinkerines palanges-jei barskes stogas tai ir palangiu desiu skardos g.gif )
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 06, 18:12)
Nejaugi taip baisiai girdisi tas barskejimas kai lietus lyja?Mano atveju namo stogo kvadratura apie 430kv o ukinio palei 270kv(tai skirtumas tarp cerpinio stogo rimtesnes firmos ir skardinio normalaus stogo buvo 35000lt kazkur(darbas ir medziagos)  ir beto mano stogininkas zegnojosi kad tikrai nieko negirdesiu nes vieno auksto namas ir perdanga 30cm apsiltinta,o jisai gyvena 2aukstu name ir miegamas 2aukste-sako nieko negirdet kai lyja g.gif Taigi Krize leme mano stogo dangos pasirinkima-siaip tirai Cerpe yra rimtesne stogo danga(nors ir manajai Rukki skardai su Pural padengimu dave firma 50 metu garantija)o kaimynas uzsidejo Lenkiska skarda(po 19lt kv) ir juokiasi is manes sako kad bereikalo tiek pinigu ismeciau y bala(mokejau po 33Lt uz kv) Taigi as irgi manau kad to barskejimo netureciau girdeti(Laukiu pavasario reiks paklausyti ar tikai nebarska nes planuoju deti klinkerines palanges-jei barskes stogas tai ir palangiu desiu skardos g.gif )

Na ziauri Jusu namo stogo kvadratura pas mane vieno auksto namas tai stogas 270 kv.m. ir tai visi galvas kraipe koks didelis stogas, Ruuki vardas jums apie 10 lt kv.m. kainavo Jeigu nne paslaptis tai kiek visas namo stogas Jums kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 06 sausio 2011 - 20:55
QUOTE(verslas @ 2011 01 06, 19:12)
Nejaugi taip baisiai girdisi tas barskejimas kai lietus lyja?Mano atveju namo stogo kvadratura apie 430kv o ukinio palei 270kv(tai skirtumas tarp cerpinio stogo rimtesnes firmos ir skardinio normalaus stogo buvo 35000lt kazkur(darbas ir medziagos)  ir beto mano stogininkas zegnojosi kad tikrai nieko negirdesiu nes vieno auksto namas ir perdanga 30cm apsiltinta,o jisai gyvena 2aukstu name ir miegamas 2aukste-sako nieko negirdet kai lyja g.gif Taigi Krize leme mano stogo dangos pasirinkima-siaip tirai Cerpe yra rimtesne stogo danga(nors ir manajai Rukki skardai su Pural padengimu dave firma 50 metu garantija)o kaimynas uzsidejo Lenkiska skarda(po 19lt kv) ir juokiasi is manes sako kad bereikalo tiek pinigu ismeciau y bala(mokejau po 33Lt uz kv) Taigi as irgi manau kad to barskejimo netureciau girdeti(Laukiu pavasario reiks paklausyti ar tikai nebarska nes planuoju deti klinkerines palanges-jei barskes stogas tai ir palangiu desiu skardos g.gif )

o Ka siferis jau pamirstas visu, kad niekas nemini. Ir jo kaina manau tarpine tarp skardos ir cerpiu, o danga tai irgi nera ko lyginti (mano asmenine nuomone) su kazkokia bleka lotuliukas.gif
Atsakyti

thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, kiek daug nervų kainuoja namo statybos. Gal į temą, draugai mieli?
Atsakyti

Lyja kur kas rečiau, nei vaikai duodasi. Aišku, dar žiūrint, kiek vaikų, kokie jie, kokie jų charakteriai ir t.t., bet čia jau ne į temą lotuliukas.gif

QUOTE(verslas @ 2011 01 06, 20:12)
-jei barskes stogas tai ir palangiu desiu skardos g.gif )

Palangės pas mus dabar skardinės, stogo spalvos, bet ateityje numatę jas keisti granitinėmis. Dabar dėjom skardines taupymo sumetimais, nes granitinės būtų dešimtkart brangiau išėję.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 01 06, 21:54)
Na ziauri Jusu  namo stogo kvadratura pas mane vieno auksto namas tai stogas 270 kv.m. ir tai visi galvas kraipe koks didelis stogas, Ruuki vardas jums apie 10 lt kv.m. kainavo Jeigu nne paslaptis tai kiek visas namo stogas Jums kainavo.

apie 60000Lt(darbas + medziagos) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 01 06, 18:35)
Nesuprantu Bruoniau - vaikai laksto triuksmauja, rekauja ir kitaip dar ant galvos lipa - nesigirdi, o va pabarbeno lietutis i stoga ir beda? smile.gif

Beda tada kai nori miego vakare ir pradeda pilti lietus..Kaip tucia tuo momentu buna ideali tyla,vaikai miega ir garsas puikiai sklinda..
Papildyta:
QUOTE(verslas @ 2011 01 06, 20:12)

Tavo kaimynas juokias dabar,tu veliau juoksies is kaimyno,kai jis nauja danga keis o tu nosi namie krapstysi atsiputes. Garsa kuris sklinda nuo stogo nepavadinciau barskejimu tai greiciau sniokstimas. barskes nebent kai krusa pasipils.. Bet tai jau niekis.
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2011 01 06, 22:05)
o Ka siferis jau pamirstas visu, kad niekas nemini. Ir jo kaina manau tarpine tarp skardos ir cerpiu, o danga tai irgi nera ko lyginti (mano asmenine nuomone) su kazkokia bleka  lotuliukas.gif

Zojux nepamirsau as siferio.. thumbup.gif manau vidurkis tarp viso pasirinkimo. nei surudys,nei barskes nei perdaug sumokesi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 07, 14:37)
Beda tada kai nori miego vakare ir pradeda pilti lietus..Kaip tucia tuo momentu buna ideali tyla,vaikai miega ir garsas puikiai sklinda..

Na nežinau, pas mus yra skardinis stogas, jau antrus metus gyvenam, vasarą buvo didžiulės liūtys, bet nebarškėjo taip baisiai, kad mane erzintų. Teisingiau iš viso jokio barškesio aš per daug negirdžiu, nors klausa tikrai nesiskundžiu. Apšiltinta pas mus neblogai, gal dėl to. Barška kai į stoglangius pila kruša, bet skardinis stogas čia nieko dėtas - darbe mano kabinetas buvo su stoglangiais, stogas bitumo čerpių, bet kai pildavo lietus ar kruša, tai barškėdavo...Bet man visai jauku ir romantiška, juk nėra tas garsas verčiantis iš koto...
Atsakyti