Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

LAPAROSKOPIJA- KELIAS IKI TIKSLO

SIUNČIU JUMS MELYNIAUSIA VIRUSIUKA wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis...

user posted image

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (Vykstant į ligoninę)
1.Chalatas
2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles)
3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai)
4. Du vokeliai
5. Naktinukai ( geriau nei pizama)
6. Tapkes
7. Knyga- zurnalas
8. Ranksluostukas
9. Siltos kojines

Pasiruosimas pries:
1. Tyrimai
2. Depiliacija
3. Visu aksesuaru saugus pasidejimas namie
Atsakyti
Aciu Duniu,griebiu virusiuka wub.gif
Tai kaip supratau tave galima sveikint melynai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 04 sausio 2010 - 16:34
Graži temukė wub.gif

QUOTE(m.kotryna @ 2010 01 03, 01:32)
As labai atsiprasau , gal kartosiuosis su klausimais, nes Tavo istorijos nesekiau MerryJoe, bet gal gali pasakyti kur dareisi laporoskopija?jei privaciai, tai kokios kainos ? ax.gif
beje, gal Tu zinai, kiek laiko turi praeiti po operacijos, kad vel galima butu bandyti nestuke.gif ?

Aš dariausi Baltijos Amerikos klinikoje , kaina operacijos 600 lt (jie skelbėsi, kad vykdo akciją, nes šiaip ta operacija apie tris tūkstančius, jei neklystu, kainuoja blink.gif ), aišku, dar sumokėjau už tyrimus, kadangi ten juos dariausi, bet tuos tyrimus galima pasidaryti bet kur, kad ir savo poliklinikoje manau ax.gif

Mums darbuotis leido nuo tada, kada patys užnorėsim ir, aišku, kada nebeskaudės blush2.gif Kai tik baigėsi pooperaciniai tepliojimai, mes kibome į darbus biggrin.gif

Tik aišku, vis dar rezultatų nesulaukiam doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms ir visas Jus merginos su atėjusiais 2010 metais, linkiu kad visu musu tikslai butu pasiekti kuo greiciau. Dekinga esu uz labai labai grazia temuke, fantastika.
Tik dar turiu ir klausimuka, man paskirta laparoskopija sausio 15 d. Antakalnio klinikoje, visus tyrimus kas liecia kraujo, slapimo, kardiograma ir krūtinės lastos foto pasidariau. Jau savaitės pabaigoje turėsiu atsakymus. Bet man nieko gydytoja is Vaisindumo klinikos neminejo apie jolkius miltukus ar klizmutes blush2.gif Ji tik registruodama mane laparoskopijai susake kokius tyruimus reikia buti atlikus ir liepe Vilniuje, Žirmūnų g. vaistineje nusipirkti laparoskopijai skirta ir ten parduodama paketa Nr. 3. Siandiena ji nusipirkau, kaip man paaiskino ten yra viskas kas reikalinga siai operacijai. Taciau sioje temeleje neradau nei vienos mergaites, kuriai butu to reikeja. Ir del tu bjauriu miltuku verysad.gif Nezinau, gal kas gali mane painformuoti, kad neatrodyciau visai durnai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 04, 19:32)
Labutis visoms ir visas Jus merginos su atėjusiais 2010 metais, linkiu kad visu musu tikslai butu pasiekti kuo greiciau. Dekinga esu uz labai labai grazia temuke, fantastika.
Tik dar turiu ir klausimuka, man paskirta laparoskopija sausio 15 d. Antakalnio klinikoje, visus tyrimus kas liecia kraujo, slapimo, kardiograma ir krūtinės lastos foto pasidariau. Jau savaitės pabaigoje turėsiu atsakymus. Bet man nieko gydytoja is Vaisindumo klinikos neminejo apie jolkius miltukus ar klizmutes blush2.gif  Ji tik registruodama mane laparoskopijai susake kokius tyruimus reikia buti atlikus ir liepe Vilniuje, Žirmūnų g. vaistineje nusipirkti laparoskopijai skirta ir ten parduodama paketa Nr. 3. Siandiena ji nusipirkau, kaip man paaiskino ten yra viskas kas reikalinga siai operacijai. Taciau sioje temeleje neradau nei vienos mergaites, kuriai butu to reikeja. Ir del tu bjauriu miltuku verysad.gif  Nezinau, gal kas gali mane painformuoti, kad neatrodyciau visai durnai doh.gif

Sveika,tai gal tau tu miltuku nereiks,gal nereikia valyt zarnyno.Nes man tai nieko nereikejo,ta pacia diena pagulde ir dare operacija.Man reikejo nusipirkt ir ten kazka operacijai,net tiksliai nezinau ka,bet apie 100lt.sumokejau.tave ta pacia diena guldo ir operuos?
Atsakyti
Sveikos,
aciu Duniu uz grazia temuke 4u.gif
buvo liudna, kai nbuvo nauju namuku ax.gif
Atsakyti
Tikrai taip, Daivukas27. Mane Sausio 15d. guldo, liepe atvykti nieko nevalgius ir negerus 7.30 val, nes ta pacia diena ir operuos gydytojas O.Tamošauskas. O ta komplekta as jau nusipirkau, tai sumokejau beveik 190 lituku, vaistininkas sake, kad ten iranga operacijai. Nezinau, verysad.gif kaip ten bus blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! mirksiukas.gif
Linkiu, kad sie nauji Duniu virusuoti namuciai atnestu ne viena maziuka! mirksiukas.gif
As irgi prisidesiu su savo maziuoju zirniuku! rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
ačiū už gražius namelius 4u.gif labia jaukūs 4u.gif

ačiū už virusiukus 4u.gif ši temelė bus ypač vaisinga - aš tuo tikiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 05 sausio 2010 - 10:34
Duniu, aciu uz temute oro_buckis.gif
Atsakyti
Niu kaip faina, draugiškai virusiukais dalinatės bigsmile.gif Bandau ir aš užsikrėsti, tikiuosi pavyks 4u.gif

Auginu folikuliukus...Kitą savaitę, jei viskas gerai, leisiuos vaistukus ir planuosimės smileysex.gif
Atsakyti
Aciukas uz grazius namucius 4u.gif uz virusiukus, kuri ir as gaudau iskestom rankom smile.gif
Visom SEKMES! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti