Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Merginos sekmes jums, ir tikiuosi po operacijos jus isgirsite tik geras naujienas 4u.gif
Atsakyti
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija? blush2.gif Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 13:59)
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija? blush2.gif  Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve verysad.gif

hm, neteko girdeti.. g.gif o tu gal gyd pamegink pasiskambinti?
Atsakyti
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti. schmoll.gif Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu unsure.gif Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 14:59)
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti.  schmoll.gif  Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu unsure.gif Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi verysad.gif

O gal tai ka nors labai gero ir stebuklingo reiskia? bigsmile.gif pasidaryk testuka rolleyes.gif
Atsakyti
turbut butu per daug gerai doh.gif Manau turesiu kantrybes iki rytojaus, o rytoj, jeigu dar pas mane nesisveciuos raudonoji armija, po darbu nusipirksiu NT. Turbut kiekviana ta pati isgyvena kai labai labai lauki, tai minciu atsiranda begalybe biggrin.gif Sekmes jums visoms siekiant musu bendro tikslo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 12:59)
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija? blush2.gif  Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve verysad.gif

nedarys schmoll.gif Pas mane buvo, atvykau i ligonine, kita diena buvo paskirta laporoskopija, o mano armija atzingsniavo dienom per anksti..., tai nieko nepesus vaziavau namo, ir atidejo dienom ja.

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 13:59)
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti.  schmoll.gif  Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu unsure.gif Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi verysad.gif

Manau nekisk vaistu, o geriau NT pasidarys, gal cia  nestuke.gif temperaturra  cool.gif

Atsakyti
Blin, mergytes, greiciau jau tas rytojus, arba taip, arba taip blink.gif Kad tik butu aiskumo g.gif
Atsakyti

Nors aš, tiesą sakant, norėjau, kad kažką (aišku, nelabai blogo blush2.gif ) rastų, nes užkniso tas nežinojimas, kodėl tris metus nepastoju doh.gif Visus įmanomus tyrimus darėmės, po laporoskopijos rado I stadijos endo, nors abejoju, kad I stadija turi įtakos vaisingumui...Jei per tris mėnesius nepastosiu, vėl atsidursiu pradiniame nežinojimo taške doh.gif
[/quote]

Zinai, as irgi norejau, kad bent kokia priezasti rastu, nes jau 2,5 metu laukiam ir visi gydytojai tik kartojo, kad esam jauni ir sveiki. O, pasirodo, visai ne - rado II stadijos endo.Dabar geriu borovaja matka ir laukiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano atveju, be radimo, neradimo, svarbu ir tai, kad mano turima viena kiaušidė būtų normali blush2.gif Nes priešingu atveju liks tik taupyt pinigėlius, kuriu ir taip nėra ir tikėtis, kad IVF padės... pas mane neatsiranda dominuojantis folikulas nors tu ką, per trys stimuliacijas clost, organizmas visai jokios reakcijos neparodė... ketvirtą kartą bandžiau su puregon, lyg ir pavyko, net dvi juosteles mačiau, bet pabėgo... per penktą stimuliaciją ir į puregon nesureagavo... taiva, gydytoja už tat ir patarė pasidaryt lapar. nes vyrui viskas Ok, o gimdos nuotrauka sakė, ne viską parodo, taigi žiūrėsim ką pasakys po lapar. Kankinames nuo vestuvių 2007-06-30 ir jau beveik metai kaip vaikštom į VK, ir vis laukiam stebuklo doh.gif Na bet tikiu, kad šiemet mums visoms pasiseks sulaukti stebuklo ir tam nereikia, nei kalėdų, nei šiaip kokios šventės, tegul ateina bet kada, visada pasitiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tau rytojui Rimulyte kuo diziausios sekmes ir stiprybes, mes visos tikime, kad po sio zingsnio jau pasiseks 4u.gif Buk stipri, mes su tavimi, vardan nestuke.gif mazojo, mes galime daug ka istverti. Kai jau tik galesi pasijung ir duok zinoti apie save thumbup.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 20:54)
Tau rytojui Rimulyte kuo diziausios sekmes ir stiprybes, mes visos tikime, kad po sio zingsnio jau pasiseks 4u.gif Buk stipri, mes su tavimi, vardan nestuke.gif mazojo, mes galime daug ka istverti. Kai jau tik galesi pasijung ir duok zinoti apie save thumbup.gif Laikykis wub.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti