Merginos sekmes jums, ir tikiuosi po operacijos jus isgirsite tik geras naujienas

mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija?
Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 13:59)
mergytes, jau klausiau kitoje temukeje, tai gal pasikartosiu, gal kas zino, kaip ten su laparoskopija jeigu dar buna neiskeliavusi raudonoji armija?
Nes kaip suprantu tai pas mane, taip ir bus kadangi jau antra diena kaip veluoja, o jos uzsibuna sveciuose 5 d.--blogai, nes laparoskopija jau 15d. ankstu ryta. Blin ka daryti reikes tai nezinau, ar yra taip kam nors buve 

hm, neteko girdeti..

Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti.
Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu
Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 14:59)
Jo, gerai tu sakai, reikes jau rytoj jeigu nepasirodys mm skambinti gydytojai ir klausti ka daryti.
Nes pilvo maudimas, kad tuoj tuoj bus...Blin, kaip visada atsiranda kokiu nors netiketumu
Zinai ir dar temperatura 4 diena laikosi 37.2-37.5, geriu vaistus bet nei kiek nekrenta, kazkoks didelis nesusipratimas cia su manimi 

O gal tai ka nors labai gero ir stebuklingo reiskia?

turbut butu per daug gerai
Manau turesiu kantrybes iki rytojaus, o rytoj, jeigu dar pas mane nesisveciuos raudonoji armija, po darbu nusipirksiu NT. Turbut kiekviana ta pati isgyvena kai labai labai lauki, tai minciu atsiranda begalybe
Sekmes jums visoms siekiant musu bendro tikslo

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 12:59)

nedarys

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 13:59)
Manau nekisk vaistu, o geriau NT pasidarys, gal cia
temperaturra

Manau nekisk vaistu, o geriau NT pasidarys, gal cia

Blin, mergytes, greiciau jau tas rytojus, arba taip, arba taip
Kad tik butu aiskumo

Nors aš, tiesą sakant, norėjau, kad kažką (aišku, nelabai blogo

[/quote]
Zinai, as irgi norejau, kad bent kokia priezasti rastu, nes jau 2,5 metu laukiam ir visi gydytojai tik kartojo, kad esam jauni ir sveiki. O, pasirodo, visai ne - rado II stadijos endo.Dabar geriu borovaja matka ir laukiu rezultatu

Sveikos, mano atveju, be radimo, neradimo, svarbu ir tai, kad mano turima viena kiaušidė būtų normali
Nes priešingu atveju liks tik taupyt pinigėlius, kuriu ir taip nėra ir tikėtis, kad IVF padės... pas mane neatsiranda dominuojantis folikulas nors tu ką, per trys stimuliacijas clost, organizmas visai jokios reakcijos neparodė... ketvirtą kartą bandžiau su puregon, lyg ir pavyko, net dvi juosteles mačiau, bet pabėgo... per penktą stimuliaciją ir į puregon nesureagavo... taiva, gydytoja už tat ir patarė pasidaryt lapar. nes vyrui viskas Ok, o gimdos nuotrauka sakė, ne viską parodo, taigi žiūrėsim ką pasakys po lapar. Kankinames nuo vestuvių 2007-06-30 ir jau beveik metai kaip vaikštom į VK, ir vis laukiam stebuklo
Na bet tikiu, kad šiemet mums visoms pasiseks sulaukti stebuklo ir tam nereikia, nei kalėdų, nei šiaip kokios šventės, tegul ateina bet kada, visada pasitiksim

Tau rytojui Rimulyte kuo diziausios sekmes ir stiprybes, mes visos tikime, kad po sio zingsnio jau pasiseks
Buk stipri, mes su tavimi, vardan
mazojo, mes galime daug ka istverti. Kai jau tik galesi pasijung ir duok zinoti apie save
Laikykis

QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 10, 20:54)
Tau rytojui Rimulyte kuo diziausios sekmes ir stiprybes, mes visos tikime, kad po sio zingsnio jau pasiseks
Buk stipri, mes su tavimi, vardan
mazojo, mes galime daug ka istverti. Kai jau tik galesi pasijung ir duok zinoti apie save
Laikykis 

Ačiū už palaikymą