Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

sveikos mergytes,
na va as jau po laparoskopijos ir turesiu prasyma turbut kad Duniu itraukti ir mane i ta saraseli. Siandiena Antakalnio klinikose dare laparaskopija. Rado desineje kiausideje endometrijozine cista, kuria pasalino. Gydytojas sake pas mane Endo II stadija, kiausintakiai sake puikus, jokiu trikdziu, o endo zidiniai isdeginti. Operacija truko valanda su trupuciu, gal 1,25, kazkur taip vyras sake. Nors as budinausi normaliai ir jauciuosi puse bedos. Liepe gyd. vakare pradeti gerti antibijotikus Dotuor 100, cia apsaugai nuo infekcijos pagerti 4 dienas po 1 tabletuke. Prognozes is gydytojo suteike daug optimizmo tai tikiuosi viskas eisis i gera, o po kokiu 10 dienukiu vaziuosiu i VK pas savo gydytoja. Zodziu baisumas jau baigesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2010 01 21, 15:35)
Va va, geras klausimas  g.gif
Nors jei gerai pamenu, tai Rimulyte rase, kad jai nereikejo visai pilnai nusidepiliuot  g.gif
O kur tau daro, jau susitarei?

jo, susitariau. Daro Vilniuje, Tilto 11, mano gyd.Miezeniene, bet nezinau ar ji asmeniskai darys, ar kazkuri kita g.gif kazkaip nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 21, 15:39)
sveikos mergytes,
na va as jau po laparoskopijos ir turesiu prasyma turbut kad Duniu itraukti ir mane i ta saraseli. Siandiena Antakalnio klinikose dare laparaskopija. Rado  desineje kiausideje endometrijozine cista, kuria pasalino. Gydytojas sake pas mane Endo II stadija, kiausintakiai sake puikus, jokiu trikdziu, o endo zidiniai isdeginti. Operacija truko valanda su trupuciu, gal 1,25, kazkur taip vyras sake. Nors as budinausi normaliai ir jauciuosi puse bedos. Liepe gyd. vakare pradeti gerti antibijotikus  Dotuor 100, cia apsaugai nuo infekcijos pagerti 4 dienas po 1 tabletuke. Prognozes is gydytojo suteike daug optimizmo tai tikiuosi  viskas eisis i gera, o po kokiu 10 dienukiu vaziuosiu i VK pas savo gydytoja. Zodziu baisumas jau baigesi lotuliukas.gif

thumbup.gif kad viskas gerai pavyko!
O koks gydytojas tau dare? Kiek laiko gulesi ligoninej dabar?
Man vasario pradzioje Antakalnio klionikose laukia histeroskopija blink.gif
Atsakyti
Mergyte_82,
Man Antakalnio klinikoje dare gyd. O.Tamošauskas, beja pries puse metu jis man dare ir histeroskopija, ir tuomet sake, jog reiketu jo manytu man ir lapar. Bet, sako, tegul jus gydanti gydytoja tai sprendzia. Beja VK mane gydo Visockiene- ji thumbup.gif pati viska suderino, del to kad jis mane operuotu abu kartus, uzregistravo, man beliko tik nuvykti doh.gif Siaip labai fainas gydytojas. Tik ten bunant ne kokiu atsiliepimu teko suzinoti apie gyd. moteri, neprisimenu pavartdes, bet apie ja ne kaip kalbejo. O siap ten dirba berods 3 jauni gydytojai, vienas ju super skyriaus vedejas, jis irgi siandiena buvo priejes bent 3 kartus kai budau is narkozes, tai vis bande su manimi juokauti, kaip ir mane operaves Tamašauskas. O sileido mane po vyro prieziura lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jis gydytojui pazadejo kad manimi rupinsis jau siandiena. Skaitykite, mane 8.30 operavo, o apie 14.00 as jau iseidinejau is ligonines. Tik nedarbinguma siule, bet kadangi man jo nereikia, nes turiu atostogu, tai ir neemiau.

Ir dar man tai nekainavo ir pirma ir antra karta nei lito. Mano mastymas yra toks, kad geram gydytojui ar anestozologui as negaliu duoti kysio, nes manau kad ji tai zemina. O be to kiek teko girdeti Tamosauskas neima ir grazina atgal blink.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,
Ale smagiai Jūs čia šnekučiuojatės smile.gif Tiek daug optimizmo Jūsų žodžiuose. Man net nuotaika pakyla už jumis visas.
Turiu gal ne į temą klausimą, bet vis tiek. Jeigu moteriai sėkmingai atlikta laparoskopija, bet vyro spermatozoidai lėti (A-11, B-32, agliutinacija - 8 proc.), ar po operacijos įmanoma pastoti natūraliu būdu? Ar geriau palaukti, kol vyriškis pagerins savo reikalus ir tik tada atlikti operaciją? Kokia Jūsų nuomonė? Gal kam buvo kažkas panašaus?
Į VK eisiu už poros savaičių, tad noriu kuo daugiau teorinės patirties pasisemti, kad nebūčiau balta varna, kai ką nors aiškins smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_kas_ta_Sandra @ 2010 01 21, 16:00)
Laba diena visoms,
Ale smagiai Jūs čia šnekučiuojatės smile.gif Tiek daug optimizmo Jūsų žodžiuose. Man net nuotaika pakyla už jumis visas.
Turiu gal ne į temą klausimą, bet vis tiek. Jeigu moteriai sėkmingai atlikta laparoskopija, bet vyro spermatozoidai lėti (A-11, B-32, agliutinacija - 8 proc.), ar po operacijos įmanoma pastoti natūraliu būdu? Ar geriau palaukti, kol vyriškis pagerins savo reikalus ir tik tada atlikti operaciją? Kokia Jūsų nuomonė? Gal kam buvo kažkas panašaus?
Į VK eisiu už poros savaičių, tad noriu kuo daugiau teorinės patirties pasisemti, kad nebūčiau balta varna, kai ką nors aiškins smile.gif
Ačiū  4u.gif

Tavo atveju VK gali pasiulyti IUI (inseminacija). Nes pries procedura yra specialiai paruosiama vyro sperma - perplaunama ir tokiu budu yra pagerinami rodikliai 4u.gif
Sekmes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 21, 15:58)
Mergyte_82,
O siap ten dirba berods 3 jauni gydytojai, vienas ju super skyriaus vedejas, jis irgi siandiena buvo priejes bent 3 kartus kai budau is narkozes, tai vis bande su manimi juokauti, kaip ir mane operaves Tamašauskas.

Na jei as neklystu, tai tas skyriaus vedejas yra Mecejus (toks nedidelio ugio vyrukas), tai jis mane ir operuos smile.gif Siaip tikrai, turintis jumoro jausma smile.gif
Beje, o tau nebuvo liepe pirktis rinkinio laparoskopijai?
Nes man minejo, kad reikia nusipirkti rinkini nr. 1, neprivaloma, bet...
Tai ir nezianu, ka daryti, ar ta rinkini pirkti, ar geriau gydytojui atsidekoti blush2.gif Jei jei ir ta, ir ta daryciau, tuomet man apie 500 gautusi blink.gif
Atsakyti
siandien ka operavo, visos moterys turejo tuos rinkinukus. O del gydytojo tai tu teisi, vedejo tokia pavarde, jis fainulka, kaip ir mane operaves Tamosauskas, jis super fainas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 21, 16:50)
siandien ka operavo, visos moterys turejo tuos rinkinukus. O  del gydytojo tai tu teisi, vedejo tokia pavarde, jis fainulka, kaip ir mane operaves Tamosauskas, jis super fainas  thumbup.gif  thumbup.gif

O tai tu pirkai ta rinkinuka, ar ne?
Nelabai supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2010 01 21, 16:31)
Sveikos  smile.gif

Kazkada jau klausiau, bet taip nieks man ir neatsake.... Treciadieni man jau bus atliekama histeroskopija ir nezinau, ar kaip ir pries laparoskopija reikia pilnai viska nusidepiliuoti ar nebutina g.gif
Aciu uz atsakyma....

O as tai nezinau, manau priklauso gal nuo gyd. nes pirma karta lapar. man dare RK ten reikejo siek tiek nuo virsaus nuimt, o kai paskutini karta dariau Lazdynuose, tai nieko nereikejo skust.

vaikai4 labai gerai, kad viskas sklandziai praejo, manau dabar ilgai neteks laukt nestuke.gif man pvz kaip suprantu pagrindine nepastojimo priezastys irgi buvo II stad. endo kai tik pridegino is karto pavyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 21 sausio 2010 - 16:17
Sveikutes mergytes, pasakykit man, koks yra sekantis zingsnis po laparaskopijos? Man ja atliko, nieko nerado, sake viskas gerai, tai dar kol nenuejau pas gydytoja klausiu jusu kas seka po to? Dirbtinis apvaisinimas gal? g.gif
Atsakyti
Labutis...na ka po lapartskopijos antru menstruaciju taip ir nesulaukiu... veluoja jau 5 d.bet ir nestumo nera, dariausi testuka, ir rodo I bruksniuka...sonus dilgcioja atrodo va tuoj tuoj bus ir nera, viskas nurimsta...papukai istine....gal begti pas gydytoja, kaip manot?ar dar palaukti?ar gali testas rodyti neigiama, manau po menstruaciju nebuvimo turetu tikslaii parodyti ar yra nestumas... g.gif
Atsakyti