Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Man teko pirma karta laukti 3sav, skanti karta 5 dienas blush2.gif
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif na va,vakar man atliko laparoskopija,o siandien jau nuo pietu sedziu namie ax.gif zodziu planuojancioms daryti noriu pasakyti,kad tikrai nebuvo nieko baisaus ir narkoze mano organizmas pernese puikiai,tik pamigde visa diena po operacijos ir dar siandien truputi migdo blush2.gif tai va turiu tris papildomas skylutes pilve,biskiuka skauda palei bamba kur pjauta doh.gif pas mane ten viduj irgi nieko kaip ir nerado nors sake endo I stadija,tai pora zidinuku teko uzdeginti g.gif o pataraimai po tai tokie - iki puses metu bandyti naturaliai nestuke.gif o jei jau ne tada imtis kokiu nors priemoniu doh.gif
p.s. ar merginoms kurios jau turejo sita malonuma buvo biski kraujingu isskyru sekancia diena? kazkaip pamirsau daktares paklausti ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2010 01 22, 20:23)
sveikos mielosios 4u.gif na va,vakar man atliko laparoskopija,o siandien jau nuo pietu sedziu namie ax.gif zodziu planuojancioms daryti noriu pasakyti,kad tikrai nebuvo nieko baisaus ir narkoze mano organizmas pernese puikiai,tik pamigde visa diena po operacijos ir dar siandien truputi migdo  blush2.gif tai va turiu tris papildomas skylutes pilve,biskiuka skauda palei bamba kur pjauta  doh.gif pas mane ten viduj irgi nieko kaip ir nerado nors sake endo I stadija,tai pora zidinuku teko uzdeginti  g.gif o pataraimai po tai tokie - iki puses metu bandyti naturaliai  nestuke.gif o jei jau ne tada imtis kokiu nors priemoniu doh.gif
p.s. ar merginoms kurios jau turejo sita malonuma buvo biski kraujingu isskyru sekancia diena? kazkaip pamirsau daktares paklausti ar cia normalu?

buvo viskas gerai 4u.gif mane perspejo kad gali but tai ir buvo. Visgi prie kiausidziu lindo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 01 23, 00:36)
buvo viskas gerai 4u.gif mane perspejo kad gali but tai ir buvo. Visgi prie kiausidziu lindo 4u.gif

aciu liabai uz nuraminima 4u.gif kazkaip dar pagalvojau,kad gali buti jog vaisingos dienos kaip tik po lapor. prasidejo,nes per procedura gyd. sake dar nemate dominuojancio folikulo ax.gif o dabar viskas grynai kaip per ovuliacija,tik biskiuka kraujuko yra ax.gif niu zodziu tikiuosi ateityje geriausio nestuke.gif blush2.gif ir visoms linkiu to paties mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos panikes:) tiesa sakant ten nieko baisaus nera. svarbiausia, kad organizmas narkoze pernestu ir viskas. zinoma skauda, bet imanoma kenteti tuos skausmus po operacijos. gyd. Mecejus tikrai labai fainas zmogus, labai rupestingas, tikras savo srities profesionalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2010 01 22, 22:23)
sveikos mielosios 4u.gif na va,vakar man atliko laparoskopija,o siandien jau nuo pietu sedziu namie ax.gif zodziu planuojancioms daryti noriu pasakyti,kad tikrai nebuvo nieko baisaus ir narkoze mano organizmas pernese puikiai,tik pamigde visa diena po operacijos ir dar siandien truputi migdo  blush2.gif tai va turiu tris papildomas skylutes pilve,biskiuka skauda palei bamba kur pjauta  doh.gif pas mane ten viduj irgi nieko kaip ir nerado nors sake endo I stadija,tai pora zidinuku teko uzdeginti  g.gif o pataraimai po tai tokie - iki puses metu bandyti naturaliai  nestuke.gif o jei jau ne tada imtis kokiu nors priemoniu doh.gif

Labuka....po laparaskopijos pas mane situacja t.y. diagnoze bovo tokia pati kaip ir pas tave, viskas gerai tik rado 1 stad. endo....ja pasalino...po laparaskopijos susirgau po 30 d. o dabar menesiniu nera..jau 7 d. laukiu rezultatu..dariausi 2 d. po menesiniu nebuvimo nestumo testa bet neigiams. siandien temperatura ryte buvo 37.00 C tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2010 01 23, 11:55)
aciu liabai uz nuraminima 4u.gif kazkaip dar pagalvojau,kad gali buti jog vaisingos dienos kaip tik po lapor. prasidejo,nes per procedura gyd. sake dar nemate dominuojancio folikulo  ax.gif o dabar viskas grynai kaip per ovuliacija,tik biskiuka kraujuko yra ax.gif niu zodziu tikiuosi ateityje geriausio nestuke.gif  blush2.gif ir visoms linkiu to paties  mirksiukas.gif

viskas bus gerai 4u.gif pas mane buvo IVst. nes cista l.didele buvo biggrin.gif, o va jau 17sav einu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(exley @ 2010 01 23, 14:08)
Labuka....po laparaskopijos pas mane situacja t.y. diagnoze bovo tokia pati kaip ir pas tave, viskas gerai tik rado 1 stad. endo....ja pasalino...po laparaskopijos susirgau po 30 d. o dabar menesiniu nera..jau 7 d. laukiu rezultatu..dariausi 2 d. po menesiniu nebuvimo nestumo testa bet neigiams. siandien temperatura ryte buvo 37.00 C tongue.gif

Laba diena,
tai ar tik nebusi nestuke.gif mirksiukas.gif ,saunu butu,juk reikia kazkam pradeti naujais metais ir si skyreli tustinti smile.gif .
Atsakyti
Sveikos panelytes,
na man ketvirtadieni padare antra laparaskopija,siaip si karta zymiai lengviau ir geriau jauciuosi smile.gif,pasalino visas saaugas ir isvale praeinamuma dabar belieka tik laukti..
Esu itraukta i parasiuka po pirmos laparaskopijos,gal galetumet itraukti ir dabar smile.gif aciu..
Tiesa visom kas po operacijos linkiu greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 01 23, 16:54)
Sveikos panelytes,
na man ketvirtadieni padare antra laparaskopija,siaip si karta zymiai lengviau ir geriau jauciuosi smile.gif,pasalino visas saaugas ir isvale praeinamuma dabar belieka tik laukti..
  Esu itraukta i parasiuka po pirmos laparaskopijos,gal galetumet itraukti ir dabar smile.gif aciu..
Tiesa visom kas po operacijos linkiu greiciau pasveikti  4u.gif

Smagu kad geriau jautuosi 4u.gif sveik greiciau ir istosi i nestuke.gif gretas 4u.gif

Busiukas - tavo lelyte l.grazi ir dicke kokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2010 01 22, 20:23)

Neperyvenk, daznau buna, kai ka nors salina, kaip ir pas tave endometriozes zidinukus, mane iskarto gydytojas perspejio, kad gali buti, o vat ar buvo nepamanu blush2.gif berods buvo doh.gif Atmintis slubavo po operacijos
Atsakyti
Aciu Dendule wub.gif .Jus irgi jau d wub.gif dideli,gal zinai ko laukiesi?
Atsakyti