Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

dendule, nesupyk uz klausimuka, man labai smalsu, nes paciai aktualu, tu su IV stadija po laporoskopijos naturaliai pastojai? Nors as dariausi laporoskopija pries 6 metus ir buvo I-II stad., dabar vis mato endo cista, tikriausiai viskas tik pablogeje ir jau ta stadija visai nebe ta, kur buvo..
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2010 01 23, 22:43)
Aciu Dendule  wub.gif  .Jus irgi jau d wub.gif dideli,gal zinai ko laukiesi?

Na nemazi...augam krebzdam 4u.gif pamenu kai tu laukeisi ir vilti teikei 4u.gif Dar nezinom bet gal greitu metu suzinosim... wub.gif
Negirdejai kaip dvynukam sekasi?
QUOTE(*renatux* @ 2010 01 23, 22:51)
dendule, nesupyk uz klausimuka, man labai smalsu, nes paciai aktualu, tu su IV stadija po laporoskopijos naturaliai pastojai? Nors as dariausi laporoskopija pries 6 metus ir buvo I-II stad., dabar vis mato endo cista, tikriausiai viskas tik pablogeje ir jau ta stadija visai nebe ta, kur buvo..

Tikrai nepykstu..as cia esu nes man cia gera kazkam padet suteikti vilties ir pan. nors pati cia atsiradau visai del kitos priezasties ne delto kad nepastoju biggrin.gif
As pastojau naturaliai kovo pradzioje dare laparoskopija o spalio pradzioje pastojau. Kai kazkada rasiau pas mane buvo cista o kitoj l.maza cista, nezinau kaip zidiniai atrodo ir kaip juos zymi bet lyg nebuvo...Kiausintakiai irgi geri, gimda irgi...Taciau cista ogogogo apie kumscio dydzio... doh.gif
Del stadijos dydzio zinai nebunai laikas lemia..kazkaip esu issitikinus kazkas kitas itakoja sita bjauria liga...nervai stresas?Sakyciau hormonai...bet pasirodo sita liga serga vyrai...gal kazko trukumas..Savo atveju galiu pasakyt, kad kazkiek paveldimumas leme, nes mama po manes nebegalejo pastot seniau nelabai ir dare tyrimus...ir sekantis faktorius nuovargis stresas mazai poilsio. Sitos ligos atveju tikiu tik naturaliu gydymu...gal mane apmetys akmenimis... blush2.gif As gydytis nespejau...nes pastojau... ax.gif
(nu ir pripaisciau tikiuosi ka nors naudingo parasiau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 23 sausio 2010 - 23:06
Sveikutes maergaites,
Turiu klausimeli,sakykit jeigu pas mane rado saaugu ir nepraeinamuma,o dabar jau kaip ir sutvarke viska,bet pas vyra leti spermiukai bet ju apie 30-40milijonu ar ymanoma naturaliai pastoti?
Na as tikeciau kad is tu 40mil yra 30% ir greitu,ar geriau nsvaistyti laiko ir eiti IVF link,kaip mums ir patare gyditojas?

Atsakyti

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 01 24, 13:15)
Sveikutes maergaites,
Turiu klausimeli,sakykit jeigu pas mane rado saaugu ir nepraeinamuma,o dabar jau kaip ir sutvarke viska,bet pas vyra leti spermiukai bet ju apie 30-40milijonu ar ymanoma naturaliai pastoti?
  Na as tikeciau kad is tu 40mil yra 30% ir greitu,ar geriau nsvaistyti laiko ir eiti IVF link,kaip mums ir patare gyditojas?

reiketu konkretesniu skaiciuku, bet jeigu gerai supratau, tai turetu ir IUI pakakti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 24 sausio 2010 - 13:50
Siandien vel pasidariau rytini testa po 8 d. menstruaciju nebuvimo....Na lyg neigiamas..nesuprantu nieko..temperatura ryte pasimatavau buvo 36.9, 37.00 krutine tai vos panesu, labai jautri.....tai kur tas mano nestumas????? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(exley @ 2010 01 24, 14:05)
Siandien vel pasidariau rytini testa po 8 d. menstruaciju nebuvimo....Na lyg neigiamas..nesuprantu nieko..temperatura ryte pasimatavau buvo 36.9, 37.00 krutine tai vos panesu, labai jautri.....tai kur tas mano nestumas????? g.gif  verysad.gif

gal kraujuka nusileisk g.gif
Atsakyti
QUOTE(exley @ 2010 01 24, 14:05)
Siandien vel pasidariau rytini testa po 8 d. menstruaciju nebuvimo....Na lyg neigiamas..nesuprantu nieko..temperatura ryte pasimatavau buvo 36.9, 37.00 krutine tai vos panesu, labai jautri.....tai kur tas mano nestumas????? g.gif  verysad.gif

man mm buvo dvylika dienu pasiklyde ir BT buvo pakilusi kaip pas tave bet NT rode I ir jis nemelavo,susirgau verysad.gif kai sutrinka ciklas tai ir BT pakyla doh.gif verysad.gif geriausia butu krauja nusileisti jei laukti neisiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 24, 17:10)
man mm buvo dvylika dienu pasiklyde ir BT buvo pakilusi kaip pas tave bet NT rode I ir jis nemelavo,susirgau verysad.gif kai sutrinka ciklas tai ir BT pakyla doh.gif  verysad.gif geriausia butu krauja nusileisti jei laukti neisiena ax.gif

man vis pamaudzia pillva atrodo tuoj tuoj susirgsiu, bet....vel viskas nurimsta..gali buti visko, susirgsiu ir bus vel namu darbeliu ir laukimo metas.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Ryt jau guluosi i ligonine ir turiu toki kvaila klausimeli...ar nagu ilgis ir lakuoti jie ar ne turi reiksmes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 01 24, 16:59)
Sveikos mergytes. Ryt jau guluosi i ligonine ir turiu toki kvaila klausimeli...ar nagu ilgis ir lakuoti jie ar ne turi reiksmes? blush2.gif

nagu ilgis reiksmes neturi, bet va nagu laka tai jau nusivalyk namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 01 24, 16:59)

sveikute 4u.gif
nemanau, kad turi..gali buti su graziausiu manikiuru mirksiukas.gif tiek ranku, tiek koju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'orage: 24 sausio 2010 - 16:22
tikrai neturi. pati buvau su lakuotais:)
Atsakyti