QUOTE(vovera @ 2010 02 09, 08:49)
Aciukas uz atsakyma
O einu as pas GP. Bet toks ispudis, kad mes ten pirmieji kurie einam nuo nevaisingumo gydytis. Ilgai ilgai jinai studijavo kompe, ka cia pradeti daryti

Siaip ne taip nusprende, kad MB reikia spermos tyrima atlikti, bet kur tyrimus nuvezti, tai net nezinojo

Gerai kad sesute supratinga, ilgoka laika nevaisingumo klinikoj pradirbus, tai sake viska suzinos, siandien turi pasakyti. Jauciu reikes pradet apie laparoskopija kalbeti, nes kol iki jos smegeneliu prieis, tai uzims daug laiko
Tai jeigu teisingai supratau, laparoskopija paskiria ginekologas?
Atsiprasau uz galybe klausimu, bet bandau situacija aiskesne padaryti
Ohoho.... 7 laparoskopijos

Bet svarbiausia, kad buvo verta

Sveikinu mergyt
labuka, ai, kad ta gp daktarai nieko nezino..

jie gali nusiust ten ar ten, prasykis, man kazkaip lengvai isejo gaut siuntimus, na cia del sono desinio nemalonaus diegimo, na ir zinoma, planavimo..
pabandyk, kad tave siustu i ligonine, gal tada is ten gausi siuntima laparaskopijai..
o as po laparask, pamiegojus namuose.
galvojau daug baisiau bus ir pries ir po laparask, bet viskas praejo super, 10 ryto jau operac gulejau, o 11ryto mane zadino, atsibudau tp gerai, galva blaivi viskas ok, tik va, kad del tu duju pecius labai skaudejo.. ir sonus pilvo, sake cia taip buna po operac, ypac kai gyliau ikvepiu, toks jausmas, kad po gero kroso "pompa" gavau.. bet dabar viskas gerai, sedziu sm, vyras laksto pas mane vis ir pietus daro, bo jau vel valgyt noriuuu...
o i namus sesele 14val skambino vyrui, kad pasiimtu is ligonines...
na tikrai nieko baisaus, kiek buvo mano pilnos kelnes baimes pries laparask..
oi, tiesa svarbiausio neparasiau...

esu sveika

, jokiu problemu neturiu...

dar kazkokio skyscio melyno leido, ieskojo skausmo priezasties mano desinio sono, sake nieko blogo nerado. tai super..
turiu tik dvi skylutes...