QUOTE(Sigeita @ 2010 02 09, 00:38)
labukas,
kai mes pradejome planuot lialiu pernai vasari, man pradejo desini sona diegti, ypac po Ov, toks nemalonus skausmas, diegiantis, veriantis, kartais visa diena jausdavau, po to bet kada na ir tt... tai mane echo nusiunte i ligonine, ten rado maza cista.... sake, kad ji netrukdo pastot, bet man vis tiek nemaloniai diegia ta sona...
vel kreipiausi i gp, tada nusiunte i ginekologini kab., deja ji negalejo apziuret.. mmm buvo, tai sako, ar as noriu i liginine pasitikrint? sutikau.
ligoninej mane apziurejo ginius, sake turbut nieko blogo nera, bet jei nori padarysim laparask. vasari, bus kaip tik metai, kaip as nepastoju.
as sutikau ir va jau si treciadieni 10d darysiu... po ligonines giniaus apziuros, hm, 2-2.5men kazkur praejo... tai va tokia mano laparask paskirimo istorija..
o tu pas kokia cia gydyt eini, gp ar kaip?
Aciukas uz atsakyma
O einu as pas GP. Bet toks ispudis, kad mes ten pirmieji kurie einam nuo nevaisingumo gydytis. Ilgai ilgai jinai studijavo kompe, ka cia pradeti daryti

Siaip ne taip nusprende, kad MB reikia spermos tyrima atlikti, bet kur tyrimus nuvezti, tai net nezinojo

Gerai kad sesute supratinga, ilgoka laika nevaisingumo klinikoj pradirbus, tai sake viska suzinos, siandien turi pasakyti. Jauciu reikes pradet apie laparoskopija kalbeti, nes kol iki jos smegeneliu prieis, tai uzims daug laiko
Tai jeigu teisingai supratau, laparoskopija paskiria ginekologas?
Atsiprasau uz galybe klausimu, bet bandau situacija aiskesne padaryti
QUOTE(Rikute @ 2010 02 09, 01:12)
Sveikutes
Labai senai pas us buvau
Nu kagi padare man laparoskopija rugpjucio13d rado visko ko tikejosi ir ko nesitikejo.Buvo viskas sulipe zarnos prie gimdos ir t.t..bet esme ta kad spali as jau nebesusirgau

taigi siunciu stiprybes visom ir virusiuku

.Taigi mergytes nebijokit nieko ten baisaus as jau profe kadamgi man tai buvo 7 laparoskopas
Ohoho.... 7 laparoskopijos

Bet svarbiausia, kad buvo verta

Sveikinu mergyt