Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Gal kas girdejo kaip ten Rimulytei vakar laparoskopija praejo? blink.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Esu jau savaite po laporoskopijos ir hysteroskopijos ir gal kas zinot,ar gali po sios operacijos mazdaug 9dienom anksciau prasideti menesines? Nes buvusi kraujavima priskyriau kraujavimui po operacijos,bet dabar pradejau abejoti...Ir neramu,nes prasidejus m.turejau pradet gert kontraceptines t.,kad sugytu kiausides.
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 01 12, 17:58)
Sveikutes smile.gif Esu jau savaite po laporoskopijos ir hysteroskopijos ir gal kas zinot,ar gali po sios operacijos mazdaug 9dienom anksciau prasideti menesines? Nes buvusi kraujavima priskyriau kraujavimui po operacijos,bet dabar pradejau abejoti...Ir neramu,nes prasidejus m.turejau pradet gert kontraceptines t.,kad sugytu kiausides.

Labukas visom 4u.gif
Zinai daugeliui po siu proceduru velavo, bet man ir anksciau prasidejo gal kokia savite g.gif Sake man ginas kad taip buna.
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 01 12, 16:58)

...manau, kad gali būt, bet pasiklausk giniaus ar nuo dabar ar nuo tikrųjų mm pradėti gerti vaistukus, nes tipo jei greit pareina tai dar ne tikros mm būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 01 12, 19:33)
...manau, kad gali būt, bet pasiklausk giniaus ar nuo dabar ar nuo tikrųjų mm pradėti gerti vaistukus, nes tipo jei greit pareina tai dar ne tikros mm būna  g.gif

Bijau,kad jau saukstai po pietu...Didesnis kraujavimas prasidejo 3diena po operacijos ir truko 4d.,o mano men.trunka 6d.Gydytoja sake,kad kraujuoti gali,bet kuo toliau,tuo labiau atrodo,kad tai buvo men. Reikia prisiverst paskambint gydytojai,bet bijau,kad ikyresiu- jau tiek priskambinau pries laparoskopijos operacija blush2.gif
Atsakyti
man lapar. buvo daryta 14c.d., tai po operacijos praejo kelios dienos ir atejo mmm (tikros), paskui reguliariai kas 28dienos rolleyes.gif esu girdejusi, jog lapar. issaukia 'prieslaikines' mmm 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios
Na aš jau po laparoskopijos, ačiū Dievuliui mano dešinė kiaušidė normali , kiaušintakis pratekamas, sąaugų nėra thumbup.gif Kadangi matėsi ovuliacijos požymių tai drilingo man nedarė, nors šiandien mano vaisingumo gydytoja nustebo, kas mano kiaušidės neusbadė ir sakė, kad reikėjo tai padaryt, nes mano organizmas į vaistus nenori reaguot, net į puregoną ir tai nelabai... na bet yra , kaip yra šiuo metu džiaugiuosi tuo, kad nors dešinė pusė OK. Na jei reiks iškęsiu ir dar vieną laparoskopiją, nors šįkart sunkokai iš narkozės pabudau... Pasirodo kairė kiaušidė irgi yra, bet ji visai ne vietoj - kažkur ties šonkauliais, embriono fazėj 6 neštumo mėnesį kiaušidės būna viršuj, o po to nusileidžia į mažąjį dubenį, tai mano kairė, kažkodėl taip ir liko viršuj ir turi tik koki cm kiaušintakio ir nesijungia su gimda, kas juokingiausia, tai joje irgi matė ovuliacijos požymių, tik kad man iš jos jokios naudos doh.gif Taiva, kitą ciklą gydytoja nusprendė pasižiūrėt kaip viskas vyks naturaliai po laparoskopijos, o jei nepavyks, tada dar kitą 4u.gif ciklą vėl startuosiu su vaistukais... nors mano ginė šiek tiek nuliūdino, kad to drilingo nepadarė man laparoskopijos metu, nes tipo tokiu atveju jei ir toliau nereaguosiu į vaistus beliks IVF, bet sakiau blogom mintim sakiau nepasiduosiu ir tikėsiu, kad greitu laiku sulauksiu savo stebukliuko 4u.gif Šiaip mano ginė sakė, kad turėjo tokią paciente, kaip aš tik viskas buvo atvirkščiai: kairėj pusėj viskas OK, o dešinėj nieko, ji irgi nelabai į vaistus reagavo, taio jai darė IVF, nepavyko, o kitą ciklą jai naturaliai pavyko, tai ir man yra vilties, kad per laparoskopiją vis vien kiaušidę sujudino, nors ir drilingo nedarė, ir gal ji pradės dirbti normaliai g.gif Šiaip ar taip, kadangi nors viena kiaušidė normali, tai yra vilties mirksiukas.gif Mes gi visos nepasiduodim iki paskutiniųjų drinks_cheers.gif

Tiesa Mergyte 82, man tiek histeroskopiją pavasarį, tiek laparoskopiją vakar darė gyd. Mecejus, nes mano gine kažkaip gerai apie ji atsiliepia ir rekomenduoja pas jį dartytis. Tai va, o kalbant apie kainas, tai anesteziologui duoda 50Lt, kai man darė histeroskopiją, tai aš gydytojui daviau 200Lt, bet man tuos pinigus paduot, daugiau streso nei pati operacija doh.gif tai šį kartą norėjau, kad viena pažįstama už mane paduotų, kuri pažįsta Mečejų, bet iki operacijos man nepavyko su ja susitikt, o po to ji mane atkalbėjo, sako jau po operacijos, užsirašei normaliai, nes pirmą kartą tai man padėjo susitart, kad jis mane papildomai priimtų, nes buvo tokia nesąmonė, kad aš užsirašiau iš anksto, o po to nuo galvojimo, kad tik spėt prasirgt mmm iki operacijos, jos pas mane ilgai užtruko, tai tą dieną kai užsirašiau negalėjau darytis, o daugiau buvo tiek užrašymų, kad vėl mėnesį reikėtų laukt ir tikėtis, kad šįkart mmm ateis laiku...tai už mane susitarė, kad priims po mmm ir nereiktų mėnesio laukt, tai tada būtinai reikėjo duot... O šį kart gavosi, kaip gavosi smile.gif tik tiek , kad aš pirkau komplektą Nr. 3 laparoskopijai, kuris kainuoja beveik 190lt, kadangi MB buvo smalsu, kas toj dėžėj buvo, tai buvom atidarė ir paskaitėm sąrašą: vienkartinė patalynė, pooperaciniai paketai, sterili antklodė operacijai, chalatai, žiurstai gydytojams ir pan., vienu žodžiu viskas, ko reikia operacijai. Šį komplektą iš tiesų nėra privaloma pirkti, bet kai aš užsirašinėjau operacijai, tai liepė nusipirkt, o po to ligoninėj pasiraši, kad pirkai savo noru, kad supranti, jog jei nepirktum, tai neatsilietų tavo gydymui ir pan. Na jau romanas gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulytė: 12 sausio 2010 - 20:34
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 01 12, 15:58)

Sveika, man ir buvo panasi situacija...operacija labai isbalansuoja organizma, tai ir sunku buna pasakyti kada cia tikros ar netikros mmm... ( nelabai cia ir gyd.tau gali patarti)... as visgi pradejau gerti KT, kaip veliau paaiskejo per anksti...
galvoju praleisk tu si cikla ir nuo sekancio normalaus pradek vartoti KT... mano atveju, as pageriau 2-3 savaites, ir kadangi nesupratau visai savo ciklo ( nes praktiskai 3 savaites kraujavau) visai nutraukiau vartojima...taip ir negrizau prie KT... ir gerai padariau wub.gif nes uz keliu menesiu, kai susinormalizavo ciklas patapau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2010 01 12, 21:24)
Sveika, man ir buvo panasi situacija...operacija labai isbalansuoja organizma, tai ir sunku buna pasakyti kada cia tikros ar netikros mmm... ( nelabai cia ir gyd.tau gali patarti)... as visgi pradejau gerti KT, kaip veliau paaiskejo per anksti...
galvoju praleisk tu si cikla ir nuo sekancio normalaus pradek vartoti KT... mano atveju, as pageriau 2-3 savaites, ir kadangi nesupratau visai savo ciklo ( nes praktiskai 3 savaites kraujavau) visai nutraukiau vartojima...taip ir negrizau prie KT... ir gerai padariau wub.gif  nes uz keliu menesiu, kai susinormalizavo ciklas patapau nestuke.gif

Aciu uz patarima smile.gif Ir sveikinu ,kad tapai nestuke.gif !!!
Tikiuosi,kad ir man pavyks,nors ir turiu 4stadijos esndimetrioze.
Atsakyti
Sveika sugrizus Rimulyte, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dziaugiuosi, kad pas tave gan optimistiskos prognozes ir nuotaikos, manau svarbiausia tiketi, o kuo tiki tas ir atsitinka. O kodel tu sakai kad sunkiai budai po narkozes? Kas buvo, mergyte? Zinai, man gi rupi, nes neuzilgo ta pati procedura laukia blink.gif Kaip supratau tave isleido ta pacia diena, ar ne? Ir kaip su darbu, ar tu jau gali eiti i darba, kokia tavo savijauta, nebuk slapuke ax.gif As vistiek tikiu, kad po laparoskopijos, kazkaip tikrai, atrodo ten viska sujudina ir tas procesas link leliuko pajuda greiciau, linkiu ir tau nestuke.gif gal net ne vieno zirniuko laukti, o is karto dvieju nestuke.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 01 12, 22:37)
Sveika sugrizus Rimulyte, 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dziaugiuosi, kad pas tave gan optimistiskos prognozes ir nuotaikos, manau svarbiausia tiketi, o kuo tiki tas ir atsitinka. O kodel tu sakai kad sunkiai budai po narkozes? Kas buvo, mergyte? Zinai, man gi rupi, nes neuzilgo ta pati procedura laukia blink.gif Kaip supratau tave isleido ta pacia diena, ar ne? Ir kaip su darbu, ar tu jau gali eiti i darba, kokia tavo savijauta, nebuk slapuke ax.gif As vistiek tikiu, kad po laparoskopijos, kazkaip tikrai, atrodo ten viska sujudina ir tas procesas link leliuko pajuda greiciau, linkiu ir tau  nestuke.gif  gal net ne vieno zirniuko laukti, o is karto dvieju nestuke.gif  4u.gif  tongue.gif

Man kai darė histeroskopiją, tai aš kažkaip greitai prabudau, na bet ten trumpesnė operacija ir šįkart kitas anesteziologas buvo. O vakar tai kažkaip po operacijos kažko labai gerklę skaudėjo, vos galėjau prakalbėt ir kažkodėl davė deguonies pakvėpuot... bet tau nebūtinai taip bus, čia kiekvienai labai individualiai, vienai moteriškei palatoj tai po narkozės labai šaltis krėtė, man tai kažkaip su tuo viskas Ok. Jo mane išleido tą pačią dieną, Antakalnio klinikose, tai tas skyrius yra dienos chirurugijos skyrius ir praktiškai visas tą pačią dieną paleidžia, nebent kas labai prastai jaučiasi, tada dar nakčiai į kitą palatą perkelia. Iš mūsų visų vakar tik vieną paliko, nes jai paskutinei darė laparoskopiją, pas ją didelės miomos buvo, tai operavo beiveik 3 valandas ir ji labai nerami buvo, labai blaškėsi, tai paliko nakčiai, kiek supratau ji seniai žinojo, kad miomos yra ilgai delsė, tai jos užaugo tokios, kad histeroskopija jai jau negalėjo padėt ir reikėjo sudėtingėsnės laparoskopijos... Kadangi aš dirbu valstybės tarnyboj ir kaip tik pagrindinius skubiausius darbus iki operacijos užbaigiau, tai dar savaitėlei šiandien man nedarbingumą pratęsė, po to, sakė turbūt uždarys.Šiaip jaučiuosi neblogai, bet pilvuką paskaudą, sedėt dar nelabai gerai, geriau stovėt ar pagulinėt mirksiukas.gif Jei būčiau prašiusi būtų ir šiandien biliotenį turbūt uždarę, bet nusprendžiau patinginiaut blush2.gif Šiaip anksčiau planavau atostogu pasiimt šiam laikotarpiui, bet šefas mane taip nuteikė, kad sako, tau gi čia dėl ligos, tai imk nedarbingumą ir nesuk galvos, tai taip ir padariau smile.gif Šiaip aš net esu statutinė valstybės tarnautoja, tai kiek žinau statuto dar lyg nekeitė, tai man ir mokėt už šias dienas turėtų normaliai. Sakau, kai dar šefas palaiko, tai galima ir pailsėt. Pas mane gana vyriškas kolektyvas ir jie pas mane vis vien ne durni, supranta, dėl kokių priežasčių lakstau pas gydytojus, ir kažkada yra pasakč, kad tu negalvok, kad mums svarbu , kad tu tik kokią bylą atiduotum į teismą, mes būsim tokie pat laimingi ir lydėdami tave vaiko priežiūros atostogų drinks_cheers.gif Jie tos šventės laukia nuo mano vestuvių, kai patys laimingi šeimose ir turi po kelis vaikus, tai nepaisant to, kad yra vyrai, vis vien supranta ir palaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulytė @ 2010 01 12, 20:19)
Sveikos brangiosios
Na aš jau po laparoskopijos, ačiū Dievuliui mano dešinė kiaušidė normali

Saunu, kad viskas gerai 4u.gif o del drilingo ,manau neverta nerimauti 4u.gif gyd zino ka daro...jei mate ovuliacijos pozymius, reiskia ovuliacija vyksta...dar ne faktas, kad jei padarytu drilinga,kitaip organizmas pradetu reaguoti i vaistus... gal cia toks tavo organizmo unikalumas...pabandyk kelis menesius naturaliai, aisku sunku kalbeti,kai nezinai visos konkrecios situacijos...beje, mano ir organizmas nekaip reagavo i stimuliuojancius vaistus... sekmes tau 4u.gif ir mielai itrauksiu tave greitu laiku i musu nestuke.gif parasiuka wub.gif
Atsakyti