Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(liepsnele @ 2010 02 18, 17:40)
ar galiu prisijungt kartu pabijot  blush2.gif ?
O ar galima pries tai raminancius kazin naudot, nes jauciu, kad nemiegosiu nakti pries ja...

tu geriau gal 50gr g.gif mane operavo pirmadienį, o šeštadienį gydytoja nedraudė švenčiant gimtadienį išgerti-atpalaidavimas veikė ir sekmadienio naktį tongue.gif
Atsakyti
man laparoskopija buvo pirmadienį, tai šeštadienį vakare pabaliavojau, paryčiais prisivalgiau maisto, nes visą kitą dieną negalėjau valgyt, o tik gert šlykščius miltelius tongue.gif prieš miegą sekmadienį išgėriau pusę tabletės raminamųjų, kad gerai išsimiegočiau wink.gif
Atsakyti
Aciu atsiliepusioms 4u.gif
Jauciu, reiks gydytojos pasiteiraut, kaip ten man geriau daryt.
Zinokit, pasiskelbiau jums, kaip bijau tos operacijos, ir galvoju, o ko as kazin is tikro joje bijau. Kad skaudes tai ne turbut, tai net nezinau. Kazkaip is principo baisu biggrin.gif
Mane tik vienas dalykas labiausiai neramina is tikro - mano padidinta reakcija i anestetikus, jau man yra dare operacija ir labai krito man spaudimas nenormaliai nuo narkozes, tai bijau, kad ir sikart taip nebutu, nes man net pas dantiste negali suleist nuskausminamuju del nenormalios reakcijos... Tai turbut man tikrai nereiktu nei alkoholio, nei raminanciu pries operacija...
Ar dar kas nors esate susidurusios su tokiom reakcijom i narkoze?

O ko jus bijot/bijojot pries operacija?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 02 18, 21:10)

bijojau nežinomybės "kaip ten viskas bus?" ir "ką ras?"
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Esu dazna supermamos lankytoja- skaitytoja, nutariau siekt iek pasidalinti savo patirtimi ax.gif
Ieskom vaikuciu dvejus metukus, man 25 metai vyrui 28, atlikti hormonu, vyro spermiuku tyrimai (viskas puiku), gimdos nuotraukos ir galiausiai laparoskopija, ko pasekoje pasalino kairy kiausintaki ir suremontavo desini, nors ir jam nesuteike daug vilciu verysad.gif
operacija dare santariskese, tai tikrai negaliu skustis, sesutes labai paslaugios,as po operacijos tikrai gerai jauciausi, net nuo skausmo vaistu nenorejau, bet atejo ir suleido, ir kad miegociau geriau pries operacija pacios pasiule.
Svarbiausia, kad tik geros naujienos po operacijos butu smile.gif
Man jau praejo 5 men po operacijos, taigi einu ryt vel nuotraukyte darytis, ziuresim ar viskas gerai ar prateka mano vienintele viltis unsure.gif
Esu pasiruosusi viskam, asros bega net zodzio neistarus verysad.gif , nuo minciu begalo sunku, gerai dar kad vyras salia supratingas ir palaikantis.
Issipleciau, bet lengviau paciai savyje...
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 02 18, 23:02)
taigi einu ryt vel nuotraukyte darytis, ziuresim ar viskas gerai ar prateka mano vienintele viltis unsure.gif
Esu pasiruosusi viskam, asros bega net zodzio neistarus verysad.gif , nuo minciu begalo sunku, gerai dar kad vyras salia supratingas ir palaikantis.

linkiu kuo griausių naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 02 19, 00:02)
Sveikos mergaites smile.gif
Esu dazna supermamos lankytoja- skaitytoja, nutariau siekt iek pasidalinti savo patirtimi ax.gif 
Ieskom vaikuciu dvejus metukus, man 25 metai vyrui 28, atlikti hormonu, vyro spermiuku tyrimai (viskas puiku), gimdos nuotraukos ir galiausiai laparoskopija, ko pasekoje pasalino kairy kiausintaki ir suremontavo desini, nors ir jam nesuteike daug vilciu verysad.gif
operacija dare santariskese, tai tikrai negaliu skustis, sesutes labai paslaugios,as po operacijos tikrai gerai jauciausi, net nuo skausmo vaistu nenorejau, bet atejo ir suleido, ir kad miegociau geriau pries operacija pacios pasiule.
Svarbiausia, kad tik geros naujienos po operacijos butu smile.gif
Man jau praejo 5 men po operacijos, taigi einu ryt vel nuotraukyte darytis, ziuresim ar viskas gerai ar prateka mano vienintele viltis unsure.gif

Na nesijaudink tu taip,nesvarbu kad tam antram vilciu daug nedave,bet juk stebuklu buna jais reikia tik tiketi smile.gif,mes su vyru jau 6.5mtu iskom tu vaikuciu ir nieko,begale vaistu 3IVF ir vis dar nieko..bet nenuleidziu ranku,smakras aukstyn ir einam i prieki...kairtais buna tokiu dienu kad norisi kaukti nesavu balsu,o nuo minciu,asaru pakalnes,bet juk visos per ta kelia einam,svarbu tikejimas ir kad viltis mirtu paskutine!!! Sekmes tau rytoj,geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
[/quote]

labuka,
labai bijojau narkozes, bijojau uzmigti ir atsikelti su ziauriais galvos skausmais ir tt, kai per Tv rodo... doh.gif
kad ne Lt darys laparask, nesusisnekesiu su daktarais del anglu k stokos ir tt.. dabar tai kai prisimenu, kai pati "dejau i kelnias" pries operac, tai nusijuokiu... ax.gif
viskas praejo liuks.. kai operavo nezinau is kur, bet galvoje grojo muzika grazi .. blink.gif po to girdziu kazkas taria mano varda... o as galvoju: oi kaip gera, silta, muzika groja, o cia mane zadina dar kazkas, nenoriu keltis.. doh.gif
tik hm, isveze i operacine tai su 2 ar 3 pledukais, mat salta labai pasidare, drebejau nerealiai, kaip epuses lapas doh.gif doh.gif o kai atsibudau buvo 4 ir dar chalatas ant virsaus... g.gif
gydytojai liuks, palaikymas gydytoju ir seseliu superinis thumbup.gif sake,kad as nesijaudinciau, kad nepaliks vienos, priziures per operacija, ramino tai nerealiai... smile.gif

damila geru tau ryt rezultatu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mergytes is Lt, kokius ir del ko jus tuos miltelius geriate? g.gif
uk nieko panasaus neduoda.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 19 vasario 2010 - 01:25
QUOTE(Sigeita @ 2010 02 19, 01:17)
mergytes is Lt, kokius ir del ko jus tuos miltelius geriate? g.gif
uk nieko panasaus neduoda..  schmoll.gif

dauguma gėrė vietoj klizmos, kad žarnynas išsivalytų.
Aš nieko negėriau. tiesiog nuo vakaro jau nieko negėriau ir nevalgiau-viskas savaime išsivalė. Priklauso kurioj ligoninėj operaciją daro
Atsakyti
Labas rytas,
Zinoma viltis visada mirsta paskutine, nusisluostom asaras ir pirmyn thumbup.gif
Aciu uz palaikyma, tikiuosi vakare grysiu su gerom naujienom unsure.gif
Papildyta:
As irgi pries operacija geriau cololit miltelius, bet praktskai nieko ten nebuvo, tik paciai lengviau, nes jau diena pries operacija nieko nesinorejo valgyti.
Nebijokit mergaites operacijos, svarbu kad rezultatai butu geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 19, 06:28)
dauguma gėrė vietoj klizmos, kad žarnynas išsivalytų.
Aš nieko negėriau. tiesiog nuo vakaro jau nieko negėriau ir nevalgiau-viskas savaime išsivalė. Priklauso kurioj ligoninėj operaciją daro

labuka,
mm,idomiai,o cia nieko neduoda ir nieko nereik... schmoll.gif
jei ryte operac tai jau nuo vakaro 24val negalima valgyt nieko,ojei po pietu tai ryte galima uzkast lengvai... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Daznai paskaitau, bet retokai parasau i supermama. Kadangi si menesi turejau laparoskopija KMUK galvoju pasidalinti savo nuomone. O tiksliau visas labai padrasinti. Kadangi iki siol as net ligonineje nesu gulejus (nekalbant apie narkozes), suprantama jog nesidziaugiau, jog turiu gultis po peiliu, norint judeti toliau su kudikelio gaudymu. Nors pasiskaicius jusu skyreli ir gerai (šaltai) apgalvojus suvokiau, jog tai nera kazkokia labai rimta operacija. Visu pirma siuolaikines narkozes, nuo tu, kurios buvo pries 10 metu skiriasi kaip diena ir naktis. Pas mus ligonineje juokavo, kad duosi anesteziologui 50 Lt- vemsi, duosi 100- puikiai atsikelsi smile.gif Taigi nerizikavau ir neaisku del to ar ne del to, bet is tiesu prabudus nejauciau nieko- jokio sleikstulio, tarytum kuri tai laika buciau labai gerai numigus. Tik pabudusiai suleido vaistu nuo skausmo, nors tas skausmas buvo labai nedidelis. Žinoma ir man tik pabudusiai buvo salta- cia turbut narkozes issivaiksciojimo pasekme, na bet padrebejau kelias minutes ir atsilau, nieko juk baisaus clap.gif O vakare man daugiau jokiu vaistu neprireike, nes nebeskaudejo. Galejau lakstyti po koridorius!!! Taigi, kaip kazkas anksciau jau rase, tai ir man tikrai pati nemaloniausia dalis buvo tu miltuku gerimas (na ir operacijos laukimo jaudulys, ypac jei kokia "trizna" kaimyne papuola biggrin.gif ). Beje pati sugalvojau patobulinima- kadangi skysti reikejo isgerti per kelias valandas- buteli laikiau balkone, nes jis gerai atšales lengviau geriasi. Ir tuo metu kai gerdavau i burna idedavau labai rugstu citrinini saldaini, kuris kazkiek panaikindavo ta nemalonu surstelejusi skoni. Para iki laparoskopijos dar galima net lengvai pavalgyti (pvz sriubos) tai vienas saldainiukas tikrai bedos nepridarys smile.gif. clap.gif Taigi tikrai noriu visas padrasinti ir pasakyti jog tai nera taip baisu- tai juk ne viso pilvo sienos prapjovimas, o tik kelios nezymios skylutes!!! Naturalu yra kazkiek jaudintis, nes tu savo kuna kuriam tai laikui atiduodi kitiem (profesionalam beje). Bet neprotingai bijodamos mes tik sau be reikalo gadinam sveikata.
O jei dar smalsu del rezulatatu, tai jie is tiesu labai geri- abu kiausintakiai praeinami, gimda gera, kiausides irgi grazios nors ir jas pabade man siek tiek del PKS. Taigi turiu dideles vilties jog siek tiek pastimuliavus pagaliau sulauksiu pagranduko (o gal net ir keliu clap.gif ). NEBIJOKIT!!!
Atsakyti