Sveikos mergaites. Daznai paskaitau, bet retokai parasau i supermama. Kadangi si menesi turejau laparoskopija KMUK galvoju pasidalinti savo nuomone. O tiksliau visas labai padrasinti. Kadangi iki siol as net ligonineje nesu gulejus (nekalbant apie narkozes), suprantama jog nesidziaugiau, jog turiu gultis po peiliu, norint judeti toliau su kudikelio gaudymu. Nors pasiskaicius jusu skyreli ir gerai (šaltai) apgalvojus suvokiau, jog tai nera kazkokia labai rimta operacija. Visu pirma siuolaikines narkozes, nuo tu, kurios buvo pries 10 metu skiriasi kaip diena ir naktis. Pas mus ligonineje juokavo, kad duosi anesteziologui 50 Lt- vemsi, duosi 100- puikiai atsikelsi

Taigi nerizikavau ir neaisku del to ar ne del to, bet is tiesu prabudus nejauciau nieko- jokio sleikstulio, tarytum kuri tai laika buciau labai gerai numigus. Tik pabudusiai suleido vaistu nuo skausmo, nors tas skausmas buvo labai nedidelis. Žinoma ir man tik pabudusiai buvo salta- cia turbut narkozes issivaiksciojimo pasekme, na bet padrebejau kelias minutes ir atsilau, nieko juk baisaus

O vakare man daugiau jokiu vaistu neprireike, nes nebeskaudejo. Galejau lakstyti po koridorius!!! Taigi, kaip kazkas anksciau jau rase, tai ir man tikrai pati nemaloniausia dalis buvo tu miltuku gerimas (na ir operacijos laukimo jaudulys, ypac jei kokia "trizna" kaimyne papuola

). Beje pati sugalvojau patobulinima- kadangi skysti reikejo isgerti per kelias valandas- buteli laikiau balkone, nes jis gerai atšales lengviau geriasi. Ir tuo metu kai gerdavau i burna idedavau labai rugstu citrinini saldaini, kuris kazkiek panaikindavo ta nemalonu surstelejusi skoni. Para iki laparoskopijos dar galima net lengvai pavalgyti (pvz sriubos) tai vienas saldainiukas tikrai bedos nepridarys

.

Taigi tikrai noriu visas padrasinti ir pasakyti jog tai nera taip baisu- tai juk ne viso pilvo sienos prapjovimas, o tik kelios nezymios skylutes!!! Naturalu yra kazkiek jaudintis, nes tu savo kuna kuriam tai laikui atiduodi kitiem (profesionalam beje). Bet neprotingai bijodamos mes tik sau be reikalo gadinam sveikata.
O jei dar smalsu del rezulatatu, tai jie is tiesu labai geri- abu kiausintakiai praeinami, gimda gera, kiausides irgi grazios nors ir jas pabade man siek tiek del PKS. Taigi turiu dideles vilties jog siek tiek pastimuliavus pagaliau sulauksiu pagranduko (o gal net ir keliu

). NEBIJOKIT!!!