Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(VikC @ 2010 02 25, 23:32)
Vilnius smile.gif

Man paskyre kovo 16d. Universiteto ligonineje, tik nzn dar pas koki daktara,kita sav.esisiu dometis... Tai butu idomu suzinoti, gal kas daresi toj pacioj ligonineje ir pas koki daktareli?Parekomenduokit ax.gif

Aciu  4u.gif

As vaziuosiu kovo 15, Antakalnio 124. Manes turbut operuos Kalinauskis.[COLOR=yellow].
Reikia atvaziuoti nevalgius , negerus. O tai tada ta pacia diena ir operuos?
Ka daro pries operacija? Noriu viska is eiles zinoti, nuo pacio atejimo i ligonine. Ar dar gydytojas apziures, echoskopija darys?
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 12:07)
labas rytas mergaiciukes,
su pirma pavasario diena visas wub.gif
man laparaskopija atlikta vasario 10d, ir ka sau galvojate siandiena pamaciau stai ka..
user posted image
net nesitikejau, zirziau,kad nepatinka mano BT grafikelis... doh.gif  nors krutine padidejus, skaudanti, buvo kad jauciau, kad net degtu ji, vakar dar pilva pamaudinejo, vel atleisdavo...
mergytes palinkesiu jums,kad is karto po laparask pagautumete savo svajone.. wub.gif

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif labai dziaugiuosi del taves clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 01, 17:50)
O kur gyd. E.T. daznai jusu minima dirba?

Ji dirba KMUK ir Vaisingumo klinikoje. Operacijas aisku daro KMUK ax.gif Puiki gydytoja bigsmile.gif

QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 18:18)
Ingutevi dabar tavo eile is musu temukes.. mirksiukas.gif  beja tau lapar buvo 25d?

As mielai ax.gif Taip, buvo 25 diena. O 26 namo grizau.

Pakonsultuokit. Po pacios operacijos 3 dienas buvo kraujingos isskyros. O dabar vakar, siandien kazkoks kaip vandenelis bega. Taip gali buti???
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 01, 19:27)
Pakonsultuokit. Po pacios operacijos 3 dienas buvo kraujingos isskyros. O dabar vakar, siandien kazkoks kaip vandenelis bega. Taip gali buti???

na man praėjus 7 dienos po operacijos pasirodė vaisingos WATERY išskyros bigsmile.gif gal ir tau OT pabandyk ryt g.gif
Atsakyti
Man dar nieko nesake apie rinkini laparoskopijai, apie miltukus.
Tai man idomu kaip paruos tada laparoskopijai ligonineje?
Gal lieps eiti i vaistine pirkti? Taip baisu, kad nieko nesake man, o cia paskaicius merginoms buvo pasakyta kad reikia pirkti .
Man tik pasake kad slepetes, nevalgius, negerus, su dokumentais buti apie 7.30. Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2010 03 01, 19:55)
Gal lieps eiti i vaistine pirkti? Taip baisu, kad nieko nesake man, o cia paskaicius merginoms buvo pasakyta kad reikia pirkti .
Man tik pasake kad slepetes, nevalgius, negerus, su dokumentais buti apie 7.30. Ir viskas.

Greičiausiai apie vaistus tau pasakys anesteziologas, tai ir nusipirksi. O operuos tikrai tą pačia dieną. Daugiau kaip ir nieko nereikės. Viskas bus gerai smile.gif , pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 01, 08:33)
Sveikutė smile.gif
Tau berods diena anksčiau nei man darė  bigsmile.gif Kaip jautiesi, kaip skausmeliai?

Taip,tikejausi tave sutikti smile.gif Vienos merginos net paklausiau ar ji ne is forumo,galvojau,kad gal tu biggrin.gif
Jauciuosi puikiai,ryt vaizuoju siulus isimti,nustebino,kad kmuk personalas malonus. Tik anesteziologas toks paprastutis pasitaike smile.gif
Po operacijos,greitai atsigavau. Trec.operavo,ketv namo israse,o penkt-sest-sekm jau dirbau. Labai dziaugiuosi,kad nieko nerado,sako,kad po lapar daugelis natur pastoja,tai kazkaip tikiuosi ax.gif O jei ne,po menesio kito darysiuos IUI,nes laikas ne mano naudai eina, noriu kuo greitesnio rezultato nestuke.gif

O kaip tau sekesi,kaip jautiesi? Parasyk
Papildyta:
QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 10:07)
labas rytas mergaiciukes,
su pirma pavasario diena visas wub.gif
man laparaskopija atlikta vasario 10d, ir ka sau galvojate siandiena pamaciau stai ka..

Akivaizdu bet neitiketina!!!
Tau ir TB kuo dideliausi sveikinimai,o as gaudau virusiuka wub.gif
Labai tikiuosi is tos laparaskopijos ir as ax.gif
O tau rado ka, papasakok..

Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 03 01, 16:50)
Be to plausiu pacios gines, ka ji parekomenduos ar klinikas, ar krikscioniskus.
O kur gyd. E.T. daznai jusu minima dirba?  g.gif

VK Kaune ir KMUK,tik nzn kaip ten papult,kiek skambindavau,vis nera lapuku.Tai nuejau pas ja i VK ir ji israse pati siuntima i kmuk. Gal tu pabandyk jai i mob pasukt ir gal sutartum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 01 kovo 2010 - 20:58
QUOTE(r@mke @ 2010 03 01, 21:50)
Taip,tikejausi tave sutikti smile.gif Vienos merginos net paklausiau ar ji  ne is forumo,galvojau,kad gal tu  biggrin.gif
Jauciuosi puikiai,ryt vaizuoju siulus isimti,nustebino,kad kmuk personalas malonus. Tik anesteziologas toks paprastutis pasitaike smile.gif
Po operacijos,greitai atsigavau. Trec.operavo,ketv namo israse,o penkt-sest-sekm jau dirbau. Labai dziaugiuosi,kad nieko nerado,sako,kad po lapar daugelis natur pastoja,tai kazkaip tikiuosi  ax.gif  O jei ne,po menesio kito darysiuos IUI,nes laikas ne mano naudai eina, noriu kuo greitesnio rezultato  nestuke.gif

Mane diena veliau operavo. Na ir isleido diena veliau bigsmile.gif 475 gulejau palatoje. Penktadieni namo isvaziavau. Viskas man patiko, truputi nugasdino pries pat operacija anesteziologas, pasirodo mano tracheja kazkokia uzsilenkus, problematiska ivesti vamzdeli, bet nieko, ivede pasistenge matyt ax.gif Budau po narkozes be jokiu pykinimu, ar nesklandumu. Dabar patempia pilva, treciadieni siulus isims. Svarbiausiai, kad zinios po operacijos geros thumbup.gif viskas pratekama, o kiausides pasipuose skylutem hihihi.gif Tikiuosi naturalaus pastojimo, o jei ne, tada bus kiti planai ax.gif As tik nesuvokiu vieno dalyko, merginos rase ne karta, kad joms paskui net pecius nuo pripustu duju skaudejo, na as tokiu dalyku nejauciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2010 03 01, 19:55)

KMUK neliepia rinkinio pirkti,nzn kaip kitur. As ryte namie lengvai uzkandau. Sesute sake iki 14 val galima ir kepsni suvalgyti lotuliukas.gif Bet is streso as nebenorejau nieko. Tada liepe vaistinej miltukus nusipirkti ir isgerti susimaisius su 2l vandens. Tai cia vienintelis nemalonumas.. Ai ir mane ziaurus badas kamavo - diena pries operacija,as net po narkozes pabudus valgyt norejau lotuliukas.gif
Sekmes tau, visai nebaisu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 01, 21:00)
475 gulejau palatoje. Penktadieni namo isvaziavau. Viskas man patiko, truputi nugasdino pries pat operacija anesteziologas, pasirodo mano tracheja kazkokia uzsilenkus, problematiska ivesti vamzdeli, bet nieko, ivede pasistenge matyt  ax.gif Budau po narkozes be jokiu pykinimu, ar nesklandumu. Dabar patempia pilva, treciadieni siulus isims. Svarbiausiai, kad zinios po operacijos geros  thumbup.gif viskas pratekama, o kiausides pasipuose skylutem hihihi.gif Tikiuosi naturalaus pastojimo, o jei ne, tada bus kiti planai  ax.gif As tik nesuvokiu vieno dalyko, merginos rase ne karta, kad joms paskui net pecius nuo pripustu duju skaudejo, na as tokiu dalyku nejauciau  g.gif

Geras smile.gif As gulejau 476, vadinais uz sienos biggrin.gif
Smagu,kad tau taip pat viskas sekmingai,kad nieko nerado; man irgi nebuvo pilvas ispustas ir neskaudejo. Matyt skirtingai organizmas reaguoja,o gal kai diagnostine daro-pooperacinis laikotarpis lengviau praeina? O kai kazka pjausto, gal sunkiau? Musu patoje vienai pasalino endometriozine cista,tai ji zymiai blogiau jautesi. Man nesake nieko del kiausidziu. Kai eisiu pas gyd,reikes paklausti. O tau kada liepe vel pasirodyti? Man sake uzsirasyti apie 23, kol suvaiksto dokai,uztrunka.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2010 03 01, 22:15)
Geras  smile.gif As gulejau 476, vadinais uz sienos  biggrin.gif 
Smagu,kad tau taip pat viskas sekmingai,kad nieko nerado; man irgi nebuvo pilvas ispustas ir neskaudejo. Matyt skirtingai organizmas reaguoja,o gal kai diagnostine daro-pooperacinis laikotarpis lengviau praeina? O kai kazka pjausto, gal sunkiau? Musu patoje vienai pasalino endometriozine cista,tai ji zymiai blogiau jautesi. Man nesake nieko del kiausidziu. Kai eisiu pas  gyd,reikes paklausti. O  tau kada liepe vel pasirodyti? Man sake uzsirasyti apie 23, kol suvaiksto dokai,uztrunka.

Na cia tiksliai geras lotuliukas.gif
Man kiausidziu drilinga dare ir dabar 1.5~2 menesius lauksiu ar atsiras ciklas. Tada pasirodyti. Mnao palatoje abi su gimdom pasalintom gulejo... Aisku moterys metuose, bet sunku joms buvo....
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 01, 21:00)
merginos rase ne karta, kad joms paskui net pecius nuo pripustu duju skaudejo, na as tokiu dalyku nejauciau  g.gif

man nei pečių nei šonkaulių juostos neskaudėjo, bet kadangi šalino endometriozinę cistą, drilingą darė-tai ramiai dvi paras išgulėjau ligoninėj. ir pagrinde tai pilvuką pūtė.
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 17:18)
tikrai nedvejok del laparask ir nebijok jos.. mirksiukas.gif
as tai apie metus negalejau pastot, dare lapar ne del nepastojimo, o del skausmeliu kankinanciu vis mane desineje puseje.

aciu uz padrasinima 4u.gif Man taip pat skaustelna tik kairiame sone. Tiesa gine sake, kad mano gimda ciu ciut pakrypusi i kairi sona, bet cia nieko baisaus, tas neturetu trukdyti susilaukti vaiku. O visa tiesa, kas kaip, aisku, pamatysim po laparaskopijos.

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 01, 21:54)
Man kiausidziu drilinga dare ir dabar 1.5~2 menesius lauksiu ar atsiras ciklas.

tai, ka po to drilingo ciklas atsiranda TIK PO 2 MEN? blink.gif doh.gif

Dekui, mergaites uz paaiskinima, del E.T. ziuresiu, ka man patars mano gine, na ir aisku, as toliau cia zonduosiuosi hihihi.gif

Man idomu, ar yra dar tokiu merginu, kaip as, tik pradedanciu dometis del laparaskopijos? bigsmile.gif
Atsakyti