Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Linutas @ 2010 03 01, 22:12)
Man idomu, ar yra dar tokiu merginu, kaip as, tik pradedanciu dometis del laparaskopijos?  bigsmile.gif

atsiras jei dar neskaito šios temos, aš kadangi vos ne ekstra išoperuota buvau tai į temą atėjau PO. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 01, 22:12)
aciu uz padrasinima  4u.gif Man taip pat skaustelna tik kairiame sone. Tiesa gine sake, kad mano gimda ciu ciut pakrypusi i kairi sona, bet cia nieko baisaus, tas neturetu trukdyti susilaukti vaiku. O visa tiesa, kas kaip, aisku, pamatysim po laparaskopijos.
tai, ka po to drilingo ciklas atsiranda TIK PO 2 MEN?  blink.gif  doh.gif

Dekui, mergaites uz paaiskinima, del E.T. ziuresiu, ka man patars mano gine, na ir aisku, as toliau cia zonduosiuosi  hihihi.gif

Man idomu, ar yra dar tokiu merginu, kaip as, tik pradedanciu dometis del laparaskopijos?  bigsmile.gif

tai aš būsiu tokia blush2.gif jau senokokai skaitinėju čia,vis dar neaišku ar operacijos reikės bet manau tuoj paaiškės,lankausi VK pas E.T.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 01, 22:17)
atsiras jei dar neskaito šios temos, aš kadangi vos ne ekstra išoperuota buvau tai į temą atėjau PO.  blush2.gif

musu istorijos ziuriu beveik vienodos blush2.gif irgi vos ne ekstra operavo tik kad pastojau po pusmecio blush2.gif
Linute - griebk jauti uz ragu ir pamatysi visai nebaisu aisku kai esi medike per daug zinai kas gali but tai gal pabandyk issijausti ir pasidaryt eiline paciente ir bus lengviau ax.gif
Mane operavo klinikose nelabai rinkausi kas o gavosi kad paskyre ir operavo Nadisauskiene kai gims leliukas butinai nueisiu padekoti ir parodyt musu stebukla, kad nesigilino ir uzrase mane operacijai nes mate ta cista didele...isoperavo gerai wub.gif Klinikose(KMUK) pasakyciau pas ka nesioperuot nes tikras kysininkas...jei kam reikes parasykite ir AZ perspesiu fui fui koks bjaurybe pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 01, 23:12)
tai, ka po to drilingo ciklas atsiranda TIK PO 2 MEN? 

Mano yra policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) ir ciklo be vaistų nebuvo schmoll.gif Todėl padarius kiaušidžių drilingą - kiaušides subadžius, pagal ligų aprašymą 2/3 moterų kuriam laikui atsiranda naturalus ciklas. Todėl man gydytoja ir liepė laukti iki 2 mėnesių, jei atsiras mmm - gerai, 21 naujo c.d. tirti PRG, o jei neatsiras - vėl stimuliuos.
Todėl ir tie 2 mėnesiai hihihi.gif toms kurios turi ciklus naturalius kiek skaičiau atsistato viskas greičiau nei per 2 mėnesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 03 02, 09:00)
musu istorijos ziuriu beveik vienodos blush2.gif irgi vos ne ekstra operavo tik kad pastojau po pusmecio blush2.gif

nu tai ir man pastojimas anksčiau nesišviečia, gi laukia gydymas KT, o dar mmm nesulaukiau po operacijos. tikiuosi savaitgalį jau pramuš smile.gif
Bėje, fainulka daktariukas paliko man "priminimą" apie save, papasakosiu daugiau penktadienį blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 02 kovo 2010 - 11:04
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 02, 08:59)
tai aš būsiu tokia blush2.gif jau senokokai skaitinėju čia,vis dar neaišku ar operacijos reikės bet manau tuoj paaiškės,lankausi VK pas E.T.

aiksu, linkeciau, kad tau sios proceduros neprireiktu 4u.gif
tik ir as ja atideliojau iki paskutinio, ir galvoju, kad gal jau laikas kazka dartyti blush2.gif

QUOTE(dendule @ 2010 03 02, 09:00)
Linute - griebk jauti uz ragu ir pamatysi visai nebaisu aisku kai esi medike per daug zinai kas gali but tai gal pabandyk issijausti ir pasidaryt eiline paciente ir bus lengviau  ax.gif

Klinikose(KMUK) pasakyciau pas ka nesioperuot nes tikras kysininkas...jei kam reikes parasykite ir AZ perspesiu fui fui koks bjaurybe pasirode  blush2.gif

dekoju, dendule, 4u.gif tu moki palaikyti ax.gif
pasistengsiu pabuti nors viena diena paciente, nors ligoninese praktiskai nesu gulejusi, ka jau kalbeti apie operavimasi doh.gif
oj, o tu nenori parasyti cia, kas toksai tas gydytojas? Ar manai, kad jie cia pasiskaito laiks nuo laiko ir bijai. Kazkada kazkuri mergina pasakojo, kad ja atazino, kai ji prirase forume apie viena gydytoja, tai turejo siokiu tokiu nemalonumu. tik dabar jau nepamaenu kuri cia dalyve g.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 02, 11:04)
Bėje, fainulka daktariukas paliko man "priminimą" apie save, papasakosiu daugiau penktadienį  blush2.gif  biggrin.gif

nu tu suintrigavai bigsmile.gif , greiciau rezk, nes neistversiu iki penktadienio biggrin.gif

O as penktad shutinu pas savo gine. Pasirodo, as jau beveik du metai nesilankius pas jokia moteru gydytoja, tai busiu truputi pagedinta blush2.gif Nes paskutini karta, kaip dabar prisimenu, buvau nulekus, kai testas parode vaiduokliuka ir gine pasveikino, kad gims geguziukas. Aisku, kraujas buvo neigiamas, ir as truputi nusivyliau savo gine (dabar suprantu, kad nera del ko). tai po to ir nebejau daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 02, 21:05)
nu tu suintrigavai  bigsmile.gif , greiciau rezk, nes neistversiu iki penktadienio  biggrin.gif

PER ASERA AD ASTRA- kentėk PER KANČIAS Į ŽVAIGŽDES lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 02, 21:05)
aiksu, linkeciau, kad tau sios proceduros neprireiktu  4u.gif
tik ir as ja atideliojau iki paskutinio, ir galvoju, kad gal jau laikas kazka dartyti  blush2.gif
dekoju, dendule4u.gif  tu moki palaikyti  ax.gif
pasistengsiu pabuti nors viena diena paciente, nors ligoninese praktiskai nesu gulejusi, ka jau kalbeti apie operavimasi  doh.gif
oj, o tu nenori parasyti cia, kas toksai tas gydytojas? Ar manai, kad jie cia pasiskaito laiks nuo laiko ir bijai. Kazkada  kazkuri mergina pasakojo, kad ja atazino, kai ji prirase forume apie viena gydytoja, tai turejo siokiu tokiu nemalonumu. tik dabar jau nepamaenu kuri cia dalyve g.gif
nu tu suintrigavai  bigsmile.gif , greiciau rezk, nes neistversiu iki penktadienio  biggrin.gif

O as penktad shutinu pas savo gine. Pasirodo, as jau beveik du metai nesilankius pas jokia moteru gydytoja, tai busiu truputi pagedinta  blush2.gif Nes paskutini karta, kaip dabar prisimenu, buvau nulekus, kai testas parode vaiduokliuka ir gine pasveikino, kad gims geguziukas. Aisku, kraujas buvo neigiamas, ir as truputi nusivyliau savo gine (dabar suprantu, kad nera del ko). tai po to ir nebejau daugiau  blush2.gif

Gal as parasysiu tam kam noresis..kazkaip viesai nesinori rasyt bet kazkur maciau atsiliepimu irgi ne kokiu...man teko tik jo palatoj gulet aciui dievui operavo ne jis blush2.gif

Gausi bart nuo gines lotuliukas.gif kad leliuka pakavojai o gal imsit ir surasit ir ateis leliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 11:07)
labas rytas mergaiciukes,
su pirma pavasario diena visas wub.gif
man laparaskopija atlikta vasario 10d, ir ka sau galvojate siandiena pamaciau stai ka..
user posted image
net nesitikejau, zirziau,kad nepatinka mano BT grafikelis... doh.gif  nors krutine padidejus, skaudanti, buvo kad jauciau, kad net degtu ji, vakar dar pilva pamaudinejo, vel atleisdavo...
mergytes palinkesiu jums,kad is karto po laparask pagautumete savo svajone.. wub.gif

Super thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Atsakyti
Prisidėkite ir Jūs, sprendžiant vaisingumo problemas

Lietuvoje kas penkta – šešta pora susiduria su vaisingumo problemomis. Tokios šeimos iki šiol nesulaukia jokios valstybės paramos. Todėl tik susivieniję, mes galime padėti sau ir artimiesiems.

Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai, kuri vienija žmones, negalinčius susilaukti vaikų ir aktyviai gina jų teises.

2009 m. už Jūsų lėšas Vaisingumo asociacija atliko šiuos darbus:

- aktyviai dalyvavo, rengiant Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektą Sveikatos apsaugos ministerijos sudarytoje darbo grupėje (visomis išgalėmis stengėmės, kad 10 m. vilkinamas Pagalbinio apvaisinimo įstatymas būtų priimtas kuo greičiau ir pasiekėme, jog jau artimiausiu metu Seimas privalės dėl jo apsispręsti);
- visus Seimo narius asmeniškai informavome apie nevaisingumo situaciją Lietuvoje;
- užmezgėme ryšius su tarptautinėmis vaisingumo organizacijomis ir užsitikrinome jų paramą;
- aktyviai dalyvavome diskusijose žiniasklaidoje, viešindami savo problemas;
- visą 2009 m. birželio mėn. vykdėme socialinės reklamos akciją „Kartu lengviau“, kurios metu vienuolikoje šalies miestų kvietėme gyventojus susipažinti su nevaisingų žmonių problemomis;
- sukūrėme Vaisingumo asociacijos internetinę svetainę, kurioje galima rasti visą vaikų negalinčioms susilaukti poroms aktualią informaciją (www.vaisingumoasociacija.lt);
- susitarėme su vaisingumo klinikomis dėl nuolaidų asociacijos nariams, atliekant IVF procedūras;
- skyrėme piniginę paramą keturioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.

2010 m. Vaisingumo asociacijos veiklos planas:

- aktyviai sieksime, jog SAM sudarytos darbo grupės parengtas Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektas būtų patvirtintas Seime (visomis išgalėmis priešinsimės bet kokiam alternatyviam įstatymo projektui);
- pradėsime kampaniją, kurios tikslas – nevaisingumo gydymo kompensavimas;
- birželį, kuris dar vadinamas nevaisingų šeimų mėnesiu, didžiuosiuose šalies miestuose organizuosime socialinę viešinimo akciją „Kartu lengviau“;
- platinsime informacinius bukletus apie vaisingumo gydymą (sieksime, kad visi, vaikų negalintys susilaukti gyventojai, suprastų, jog jie ne vieni ir žinotų, kur kreiptis dėl visokeriopos pagalbos);
- toliau bendradarbiausime su vaisingumo klinikomis ir sieksime geresnių gydymosi sąlygų asociacijos nariams;
- skirsime paramą sunkiai besiverčiančioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.
- organizuosime susitikimus asociacijos nariams, kuriuose šeimos galės pasidalinti savo išgyvenimais ir požiūriu į nevaisingumo problemą šalyje;
- savo siekius aktyviai viešinsime žiniasklaidoje.

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Jus nelikti abejingais ir prisidėti, prie mūsų. Tik kartu pasieksime, jog vaikų negalintys susilaukti šalies piliečiai neliks pamiršti ir sulauks deramos pagalbos.

2% GPM skyrimo formą rasite šiuo adresu: http://perlhosting.n...7/04b88510.html Deklaracijas galite užpildyti internetu, naudodamiesi šia forma kaip pavyzdžiu, arba pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos.

Iškilus klausimų, rašykite mums el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt arba skambinkite Vaisingumo asociacijos valdybos narei Vilmai. Tel.: 8674 31997.

Pagarbiai,

Vaisingumo asociacijos valdyba
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2010 03 01, 10:07)
labas rytas mergaiciukes,
su pirma pavasario diena visas wub.gif
man laparaskopija atlikta vasario 10d, ir ka sau galvojate siandiena pamaciau stai ka..
[

Labai labai sveikinu! 4u.gif

O as irgi prisiduodu po operacijos, antradieni dare, siandien grizau. Jauciuos neblogai. Rezultatas - nustate, kad kiausintakiai puikiai pratekami, pasalino saaugas, pridegino kelis endometriozes zidinukus, sudrilingavo kiausides, nes sake, kad kietokas ju pavirsius.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 04, 16:27)
Labai labai sveikinu!  4u.gif

O as irgi prisiduodu po operacijos, antradieni dare, siandien grizau. Jauciuos neblogai. Rezultatas - nustate, kad kiausintakiai puikiai pratekami, pasalino saaugas, pridegino kelis endometriozes zidinukus, sudrilingavo kiausides, nes sake, kad kietokas ju pavirsius.

...dabar lauksim greitų ir gerų rezultatų nestuke.gif
Atsakyti