Įkraunama...
Įkraunama...

Kindermusik mokyklėlė

Sveiki.

Ar kas lankote šią mokyklėlę? Planuojame ketvirtadienį eiti į demo pamokėlę smile.gif.
Atsakyti
parasykite atsiliepima kai sudalyvausite. Per paroda maciau stenda, paskaiciau lankstinukus, tai patiko kad duoda priemones kad butu galima dirbti su vaiku namie, apmoko, yra kazkoks stimulas uzsiimti namie.

Mes kol kas lankome yamaha, bet tik del to kad arti namu, bet kas is to vieno karto - man atrodo kad kazkokie rezultatai butu reikia pagal ta programa ir namie dirbti, bent 4 kartus per savaite. Yamahoje to neskatina, bent jau musu mokytoja, o kindermusik kaip tik supratau, kad akcentas yra darbui namie, o tie uzsiemimai tik parodomieji ir kad butu galima aptarti kaip sekasi namie uzsiimti. Gal ir klystu, reikes kada demo pamokpje sudalyvauti.
Atsakyti
Chloe, mes apsirgom ir nesudalyvavome demo pamokėlėje verysad.gif. Tačiau turiu beprotiškai didelį norą nuvažiuoti į Kindermusik 4u.gif. Kai nulėksim, būtinai parašysiu atsiliepimus.

Kiek aš supratau, tai tu teisi, kad duoda namučiuose mamai ir vaikui namų darbų thumbup.gif.

Mamytės, gal kas buvote Kindermusik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1cesna1: 18 sausio 2010 - 10:14
Mes lankome jau natra trimestra siandien pradejome. As jau keliose temose rasiau blush2.gif bijau, akd paskui uz reklama neuzksaitytu..ale mums patinka. Su mazaja nuejome kai ja buvo 5 men. Gal biski ankstoka, bet visai pritaikyta ta veikla, ypac su auganciu vaikiuku.
kai su sunum ieskojau muzikos pamokeliu Kudikiams, pries 10 metu beveik nieko nebuvo doh.gif Tada kazkiek pati lavinau (nes turiu sioti toki muzikini isilavinima0 idejomis vadovavausi, kurias is vienos mamytes isgirdau, nes ji vede tokias pamokeles savo namuose.
Taigi, mes lankome Antakalnyje, nes mums salia namu. Masina yra kur pastatyti (tik siandien uzstrigau, nes ledas doh.gif ) Patalpos sviesios, kilimas, kad vaikai nebutu ant grindu. mamoms yra batams susideti dezes, t.y. nelieka slapiu balu, kol vyksta pamokele ir jei vaikai iki ten nueina/nuropoja, tai po balas ar su batais nezaidzia biggrin.gif Yra normalus san mazgas, kur galima rankas nusiplauti, pakeisti sauskelne. Zaislus dezinfekuoja po kiekvieno uzsiemimo, mamos gali pasipurksti rankas dezinfektantu, jei nenori eiti ranku plauti biggrin.gif
man labai patiko, kad kai buvo salciai atkele pamokeles, per epidemija irgi.
Pamokele trunka 45 min.jei vaikiukui pvz. uzsinori valgyt ramiai galima MP pamaitinti.Veikla skirta motorikai lavinti, yra masaziukai su muzika, ritmo pojutis, lavinama klausa ir kalbos supratimas per muzikines uzduotis, net drausminimo suvokimas (gal skamba keistai, bet uzduotis paprasta) 4u.gif
Priemones kokybiskos.Dovanu gaunat CD, kuri galit klausyt namie ir pacios vesti tas pamokeles. Maniske dabar jau verkia, kai baigiasi CD, praso kartot thumbup.gif tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Mes su mažiuke lankome Strazdanėles, lankėme Yamaha ir buvome demo pamokėlėje Kindermusik.
Skirtumas tas, kad Strazdanėlėse yra muzika (lietuvių liaudies dainos) ir mankšta, iš viso 60 min. Kaina už 4 kartus 100 Lt. Gavom CD kompaktą Kalėdinių dovanų nuo Senelio šalčio.
Yamaha 45 min. Kaina už 4 kartus 70 Lt. 20 Lt. stojimo vienkartinis mokestis ir 45 Lt. knygutė ir CD (1,5 metams). Viskas išversta į Lietuvių kalbą.
Kindermusik 45 min. Kaina už 4 kartus 140 Lt. Gauni knygutę ir CD kompaktą dovanų plius vieną "muzikinį instrumentą" - barškutį. Medžiagos nepasivarginta išversti į lietuvių kalbą, tad teks dainuoti angliškai. Labai nepatiko, kad nepasivargino nukasti sniego nuo stačių laiptų, tai teko lipti su mažiuku ant rankų įsikabinus turėklų su baime nenukristi. Na tikrai pavojinga.

Mano nuomone geriau lankyti Strazdanėles ir Yamaha, nes gaunasi beveik ta pati suma, kaip Kindermusik. O patalpos pas vienus ir kitus (Jeruzalėje) tikrai nėra blogesnės, gal kiek paprastesnės. 4u.gif
Atsakyti
Jo laiptai slidus, bet ten galima apeiti pro vartelius 4u.gif
Atsakyti
O kodėl reiktų būtinai viską versti į lietuvių kalbą? Man kaip tik patinka, kad mano vaikas dainuoja angliškai:) Maniškis lanko vyresnėlių grupę - iki trejų metų, tai su kai kuriomis dainelėmsi ir prausiasi smile.gif Namie dainuojame ir lietuviškai ir anglškai ir visiems smagu. Įraše tik gyvi instrumentai, todėl mano vyras, būdamas muzikantas,papildomai dar mokina vaiką atpažinti kur koks instrumentas skamba. Mūsų mažiukas (2,5 metų) pučiamuosius, pianiną ir smuiką jau gerai skiria smile.gif Man tai atrodo, kad kaip tik gerai, kad mokyklėlėje su supažindinima su anglų, kaip antrąją kalba. Be to, dainelės yra ir prancūzų ir ispanų ir kitomis kalbomis.

Dėl namų medžiagos, tai kaip čia pasakius kas geriau? g.gif Ar knygutė ir kompaktas skirtas naudoti 1,5 metų vienas ir tas pats (nu niekaip neįsivaizduoju, kad vaikui jis patiktų tiek ilgai tas pats). Ar per Kindermusik pamokėles gauti ir per pusantrų metų gal dešimt namų medžiagų smile.gif... atitinkamai ir muzikos insrumentų. Mažiukams tai barškučiai jau "instrumentukai", bet vyresnių grupėj tie instrumentai jau rimtesni. Draugės vaikams demo pamokoje vyresniems rodė,kad įeina knygos ir būgnas smile.gif
Atsakyti
del tu dovanu barskuciu..tai galima isivaizduoti sakysim plastmasini barskuti, kur uz 5lt maximoj perki, o cia tikrai kokybiski daiktai. Pirma gaovme kamuoli su dzinguliuku viduje, zaidzia ir mano vyresnysis sunus (10 metu ) ir maze, o dabar gavome kiausini, kuris skamba kaip marakasas. Nu man net noras nuolat ta kiausini ciupineti ir barskinti. Kiek zinau (vyresnysis lanko kitur muzikos uzsiemimus) tai panasius naudoja irgi kaip muzikos instrumentus kituose muzikos uzsimemimuose Trasalyje su muzikos terapija ir net muzikantai. Tai tikrai ne pigus daiktai, o kokybiski ir saugus vaikui (nors del kainos as savo vaikui turbut nepirkciau taip sau)
va toki kiausini mes turime http://www.kindermus.../Shop/Shop.aspx

http://www.kindermus...s...97&cid=1000
cia toki kamuoli gavome - dirbtines odos su dzinguliuku viduje

O knygutes tai irgi labai mano vaikas ziuri ir dziaugiasi, kai rodau. Kietais puslapiais, temines pagal trimestro tema thumbup.gif

nu zodziu..kiekvienas sprendzia, ka pasirinkti, as kol kas esu fane blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 09 vasario 2010 - 11:39
O kur si mokyklele yra?
Atsakyti
QUOTE(virgiuks @ 2010 02 12, 17:47)
O kur si mokyklele yra?


Vilniuje, Antakalnyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau kiek zinau ne tik Antakalnyje (priesais Sapiegu vartus ligonines, kitoje gatves puseje)
Dabar atrodo ir Sv. Ignoto gatveje yra, tik kur neisivaizduoju, nebuvau ir nelabai gaudausi tose gatvelese blush2.gif
http://kindermusik.l...p/klasses/find/
Atsakyti
Sveikos mamules!

o mes Kindermusic mokyklele su suneliu tam paciam Antakalny lankom jau antra semestriuka ir mums labai patinka smile.gif Nors mano mazius per pamokeles yra drovus, mazai dalyvauja ir sedi prilipes prie manes, bet visas rezultatas atsiskleidzia namie - kai uzleidziu dovanota kompakta, mazasis dziaugiasi, pirstuku rodo i radijo centra ir praso, kad su juo uzsiimciau bigsmile.gif na ir uzsiimu - ir pasokam kartu, ir padainuojam, ir masaziukus pasidarom smile.gif tas kompaktas siaip tikrai gera paskata ir namie su vaiku uzsiimti mirksiukas.gif ir visai nematau nieko bloga, kad angliskai dainuoja, uztat man, akivaizdu kad ir mano sunui, labai patinka instrumentuote - ne koks pigus popsiukas skamba... tiesa dabar dar ir pats vienas pradejo dainuoti, ypac rytais, kai mes dar miegam, jis guli lovoj ir - LIA LIA LIA LIA LIA!!! thumbup.gif tiesiog guli sau, dainuoja ir kaifuoja biggrin.gif LABAI faina...
Siaip demo pamokeles yra super, bet vienos pamokeles tikrai neuzteks nauda pamatyti, tai geriau bent semestriuka praeit. Nors net ir jei akivaizdziai nesimato, vistiek manau naudinga, tokia mano nuomone.
Atsakyti