Įkraunama...
Įkraunama...

Kindermusik mokyklėlė

QUOTE(rrf @ 2010 09 07, 10:33)
cia gal ne i tema, bet mums Yamaha mokyklele daug labiau patinka. Lankem ir kindermusik, tad galim palyginti. ir tikrai ne del kainu (zinoma, yamaha pigesne)


Turbūt kiekvienas renkasi pagal save, man nepatinka Yamaha, nes viskas labai priklauso nuo mokytojos, pas kurią patenki. Be to ji kryptinga tik muzikoje koncentruojasi. Man atrodo kad mažiesiems verta išbandyti įvairias veiklas. Nesiblaškant, neperkraunant. Man asmeniškai patinka kai kai žaidžiama ne tik muzika, bet ugdymui pasitelkiamos įvairios veiklos, dailė, muzika, teatriukas, o kai mano mažėlis toks aktyvus tai jam labiausiai patinka mankštos. Yra ir tokių mokyklėlių kurios auga kartu su vaiku ir leidžia pamėginti įvairias veiklas. Tuomet vaikui vėliau lengviau pasirinkti pradinėse klasėse ir kuri veikla artimiausia. Yra ir tokių mokyklėlių mažyliams. Vyrenėlė užtat stabiliau rinkosi pradinėse klasėse ir dabar kryptingaižengia su muzika.
Atsakyti
QUOTE(rytošypsenėlė @ 2013 09 04, 16:59)
Turbūt kiekvienas renkasi pagal save, man nepatinka Yamaha, nes viskas labai priklauso nuo mokytojos, pas kurią patenki. Be to ji kryptinga tik muzikoje koncentruojasi. Man atrodo kad mažiesiems verta išbandyti įvairias veiklas. Nesiblaškant, neperkraunant. Man asmeniškai patinka kai  kai žaidžiama ne tik muzika, bet ugdymui pasitelkiamos įvairios veiklos, dailė, muzika, teatriukas,  o kai mano mažėlis toks aktyvus tai jam labiausiai patinka mankštos. Yra ir tokių mokyklėlių kurios auga kartu su vaiku ir leidžia pamėginti įvairias veiklas. Tuomet vaikui vėliau lengviau pasirinkti pradinėse klasėse ir kuri veikla artimiausia. Yra ir tokių mokyklėlių mažyliams. Vyrenėlė užtat stabiliau rinkosi pradinėse klasėse ir dabar kryptingaižengia su muzika.

teisybė, kad kiekvienas renkasi įvertintadas būtent JAM svarbius dalykus 4u.gif todėl smagu, kad yra iš ko rinktis.
Atsakyti