QUOTE(smelpo @ 2011 10 20, 14:30)
Aš jau namie, graži ir laiminga

)
E/F======>B.
Šiandien per perrišimą pirmą kartą pamačiau, ir negalėjau patikėti, kad nebeliko tų baisių bidonų ir kad ta nauja graži krūtinė priklauso man

)
Grįžusi namo puoliau matuotis sukneles, švarkelius, kurie anksčiau "plyšdavo" ties krūtine, ir.. viskas tinka!!! Net karoliai visai kitaip atrodo

)) Esu laiminga neišpasakytai, kad jau nebereiks apatinių pirkti palapinių skyriuje

) svajoju kaip eisiu pirkti gražių liemenėlių, maudymosi kostiumėlių, kaip galėsiu nešioti drabužius su iškirpte.... Vienu žodžiu, esu pilna įspūdžių ir negaliu atsidžiaugti.
Taip pat grįžau namo ir be tokio baisaus riebalo "baronkos", kuris kabojo ant pilvo iš po dviejų Cezario sekcijų.
Operavausi antradienį, šiandien (ketvirtadienį) jau namie, skausmo visai nejaučiu, nėr ką lygint su atsigavinėjimu iš po Cezario... Nors, vaikiukų kilnoti dar nesiryžtu kol kas..
Taigi, džiaugiuosi prisijungus prie atsikračiusių nelemtos didžiulės krūtinės, o jei kas dar dvejojate - mažinti ar ne, vienareikšmiškai rekomenduoju - MAŽINTI

)
Sėkmės visoms!
oho, galvojau nedaro is karto ir pilvo ir papu. o kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2011 09 28, 15:04)
Taip padideja vezio rizika, nes sumazeja estrogenu receptoriu kiekis
nu nieko sau, prima karta isgirdau. as kai ptik galvoaju ,akd man rizika sumazetu, nes man yra mastopatija ir dar formuojasi cistos, viena jau operuota yra. dabar po gimdymo ir maitinimo is tu keliasdesimt cistu viena berado, bet ka cia zinosi kaip ateityj bus. tai as pagalvojau, kad jei kuo daugiau to mastopatinio audinio isimtu,tuo mazesne vezio tikimybe