Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(ADREV @ 2011 09 27, 14:39)
as turiu liemenele, labai gerame stovyje, dydis 90B

oi, jei ką, kreipsiuosi smile.gif Kai jau matysiu savo išmatavimus wink.gif
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2011 09 27, 14:24)

O cia Vilniuj ta klinika kur 150lt kailnuoja?

Kaune
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 27, 21:42)
Merginos, o jums minejo gyd. kad po sios op pieno nebeturesit?

Man minėjo, kad galimybė maitinti išliks, tik pieno jau nebus kaip kad buvo wink.gif Bet aš jau turiu du kliackus pamaitintus, tai gal tiek ir užteks wink.gif
O šiaip tai būtų įdomu išgirsti iš tų, kas jau pasidarę operacijas ir po to turėjo gimdymą. Jei gerai pamenu, šioje temoje mergina pasakojo, kad po operacijos pradėjo lauktis. Įdomu kaip ten jai pasisekė.
Atsakyti
QUOTE(smelpo @ 2011 10 04, 14:55)
O šiaip tai būtų įdomu išgirsti iš tų, kas jau pasidarę operacijas ir po to turėjo gimdymą. Jei gerai pamenu, šioje temoje mergina pasakojo, kad po operacijos pradėjo lauktis. Įdomu kaip ten jai pasisekė.

Pasiziurekite sioje temoje #82 zinute. Raso Aganiuxe, ji maitino po operacijos 4u.gif
Atsakyti
kur dingote visos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 10 18, 22:50)
kur dingote visos? biggrin.gif

Man vis dar dviejose vietose slapiuoja randas verysad.gif blogiausia, kad negaliu daryt perrisimu, nes pasirodo esu alergiska pleistrams doh.gif

Ant dienu Smelpo turetu operuotis, idomu kaip seksis rolleyes.gif

Leila, kaip jusu reikalai? ar atvaziuosit konsultuotis? smile.gif
Atsakyti
Aš jau namie, graži ir laiminga smile.gif)
E/F======>B.
Šiandien per perrišimą pirmą kartą pamačiau, ir negalėjau patikėti, kad nebeliko tų baisių bidonų ir kad ta nauja graži krūtinė priklauso man smile.gif)
Grįžusi namo puoliau matuotis sukneles, švarkelius, kurie anksčiau "plyšdavo" ties krūtine, ir.. viskas tinka!!! Net karoliai visai kitaip atrodo smile.gif)) Esu laiminga neišpasakytai, kad jau nebereiks apatinių pirkti palapinių skyriuje smile.gif) svajoju kaip eisiu pirkti gražių liemenėlių, maudymosi kostiumėlių, kaip galėsiu nešioti drabužius su iškirpte.... Vienu žodžiu, esu pilna įspūdžių ir negaliu atsidžiaugti.
Taip pat grįžau namo ir be tokio baisaus riebalo "baronkos", kuris kabojo ant pilvo iš po dviejų Cezario sekcijų.
Operavausi antradienį, šiandien (ketvirtadienį) jau namie, skausmo visai nejaučiu, nėr ką lygint su atsigavinėjimu iš po Cezario... Nors, vaikiukų kilnoti dar nesiryžtu kol kas..

Taigi, džiaugiuosi prisijungus prie atsikračiusių nelemtos didžiulės krūtinės, o jei kas dar dvejojate - mažinti ar ne, vienareikšmiškai rekomenduoju - MAŽINTI smile.gif)
Sėkmės visoms!
Atsakyti
QUOTE(smelpo @ 2011 10 20, 14:30)
E/F======>B.
Šiandien per perrišimą pirmą kartą pamačiau, ir negalėjau patikėti, kad nebeliko tų baisių bidonų ir kad ta nauja graži krūtinė priklauso man smile.gif)
Grįžusi namo puoliau matuotis sukneles, švarkelius, kurie anksčiau "plyšdavo" ties krūtine, ir.. viskas tinka!!! Net karoliai visai kitaip atrodo smile.gif)) Esu laiminga neišpasakytai, kad jau nebereiks apatinių pirkti palapinių skyriuje smile.gif) svajoju kaip eisiu pirkti gražių liemenėlių, maudymosi kostiumėlių, kaip galėsiu nešioti drabužius su iškirpte.... Vienu žodžiu, esu pilna įspūdžių ir negaliu atsidžiaugti.
Taip pat grįžau namo ir be tokio baisaus riebalo "baronkos", kuris kabojo ant pilvo iš po dviejų Cezario sekcijų.
Operavausi antradienį, šiandien (ketvirtadienį) jau namie, skausmo visai nejaučiu, nėr ką lygint su atsigavinėjimu iš po Cezario... Nors, vaikiukų kilnoti dar nesiryžtu kol kas..

Taigi, džiaugiuosi prisijungus prie atsikračiusių nelemtos didžiulės krūtinės, o jei kas dar dvejojate - mažinti ar ne, vienareikšmiškai rekomenduoju - MAŽINTI smile.gif)
Sėkmės visoms!

Sveikinu ir labai tave suprantu, man lygiai taip pat buvo, tik gryzau ir begau rubus matuotis, tik dar reiketu ta pilva susitvarkyti.O tau iskart dvi opercijas dare?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 10 20, 21:08)
Sveikinu  ir labai tave suprantu, man lygiai taip pat buvo, tik gryzau ir begau rubus matuotis, tik dar reiketu ta pilva susitvarkyti.O tau iskart dvi opercijas dare?

ačiū smile.gif
taip, labai buvo malonu matuotis viską, bet labai varginantis darbas tas rankas šiandien kilnot, tai dar pasilikau ir rytojui to malonumo smile.gif)
Man viską iš karto padarė, su viena narkoze. Man pašaino tik tą tokį bjaurastį, kuris kabojo virš Cez rando, t.y., kaip čia pasakius, kelias geras saujas lašinio smile.gif) Ne baisiai daug, bet jau to užtenka, kad aptemptos kelnės atrodo normaliai.

Na ką, dėl viso pikto įkaliau vaistuką nuo skausmo prieš naktį. Eina sau, kaip nervina dabar ant nugaros miegot, taip esu įpratus apsikabint pagalvę ir ant pilvuko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smelpo @ 2011 10 20, 14:30)
E/F======>B.

Sėkmės visoms!

oho, galvojau nedaro is karto ir pilvo ir papu. o kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2011 09 28, 15:04)

Taip padideja vezio rizika, nes sumazeja estrogenu receptoriu kiekis  verysad.gif

nu nieko sau, prima karta isgirdau. as kai ptik galvoaju ,akd man rizika sumazetu, nes man yra mastopatija ir dar formuojasi cistos, viena jau operuota yra. dabar po gimdymo ir maitinimo is tu keliasdesimt cistu viena berado, bet ka cia zinosi kaip ateityj bus. tai as pagalvojau, kad jei kuo daugiau to mastopatinio audinio isimtu,tuo mazesne vezio tikimybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2011 10 24, 15:33)
oho, galvojau nedaro is karto ir pilvo ir papu. o kiek kainavo?
Papildyta:

nu nieko sau, prima karta isgirdau. as kai ptik galvoaju ,akd man rizika sumazetu, nes man yra mastopatija ir dar formuojasi cistos, viena jau operuota yra. dabar po gimdymo ir maitinimo is tu keliasdesimt cistu viena berado, bet ka cia zinosi kaip ateityj bus. tai as pagalvojau, kad jei kuo daugiau to mastopatinio audinio isimtu,tuo mazesne vezio tikimybe  g.gif

Kad mastopatija lyg tais nera vezio zizikos veiksnys, o del opaeracijos... butent taip man papsakojo mane operaves chirurgas unsure.gif

Smelpo, isivaizduoju tavo dviguba laime drinks_cheers.gif thumbup.gif kada as pilva pasidarysiu g.gif gydytojas pasake, grieztai po visu vaiku. O kada tas antras bus? g.gif doh.gif
Atsakyti

Smelpo, isivaizduoju tavo dviguba laime drinks_cheers.gif thumbup.gif kada as pilva pasidarysiu g.gif gydytojas pasake, grieztai po visu vaiku. O kada tas antras bus? g.gif doh.gif
[/quote]

Taip, pilvą geriau darytis jau turint lelius visus smile.gif (hm, nors kas čia žino, kada jau jie "visi", o kada dar ne smile.gif)

Fainai, man nuėmė tą "nenusportuojamą" lašinį, bet dar liko ir ta "nusportuojama" ir "nudietinama" dalis, su kuria reikia susitvarkyti pačiai doh.gif Kai buvo ta milžiniška krūtinė, tada pilvas po ja lyg ir pasislėpdavo, o dabar pūpso sau ramiai ir laukia kol bus nusportuotas... Reikės gyd paklausti kada jau bus galima kokį krosiuką pabėgioti po operacijos (orai juk tokie fantastiški dabar) ar šiaip kažką ramiai pasportuoti. Ar jūs, kas jau bent mėnuo po op, jau ką nors sportuojate?
Atsakyti
Smelpo, Del krutines tai laisvai jau galeciau, o jum del pilvo g.gif siaip pobet kokios operacijos fizini kruvi ribot rekomenduoja tik 4-6sav rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musik: 26 spalio 2011 - 12:28
http://gyvenimas.del...s.d?id=51156533 kaip man džiugu už ją smile.gif
Atsakyti