Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

sveikos, noriu paklausti tu, kurios jau po mazinimo operacijos, ar aplinkinai pastebejo butent tai, kad susimazinot krutine, ar pastebejo, jog tiesiog graziau atrodote, lyg palieknejusios, issitiesusios ir t.t. ?
as planuoju darytis sia operacija, bet noreciau niekam apie ja nesakyti, tai bus mano mazyte grozio paslaptis, o vyras is manes juokiasi, jis sako, kad visi tikrai pastebes butent tai, kad krutine tapo mazesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hariene. @ 2011 12 01, 00:01)
sveikos, noriu paklausti tu, kurios jau po mazinimo operacijos, ar aplinkinai pastebejo butent tai, kad susimazinot krutine, ar pastebejo, jog tiesiog graziau atrodote, lyg palieknejusios, issitiesusios ir t.t. ?
as planuoju darytis sia operacija, bet noreciau niekam apie ja nesakyti, tai bus mano mazyte grozio paslaptis, o vyras is manes juokiasi, jis sako, kad visi tikrai pastebes butent tai, kad krutine tapo mazesne  g.gif

Labas, Hariene,
labai tave suprantu, nes aš irgi nenorėjau kad kas žinotų (ir dabar žino tik vyras ir mama), nenorėjau, kad nužiūrinėtų ir aptarinėtų smile.gif Labai jau man buvo didelis kompleksas ta krūtinė....
Man kaip tik operacijos laikas sutapo su tuo laiku, kai baigiau maitinti krūtimi. Tad daug kas sakė - o, kaip sukūdai kai baigei maitinti smile.gif Nors iš tiesų tai nenumečiau nei vieno papildomo kilo, išskyrus tuos, kurie atsidūrė med. atliekų tarpe smile.gif)
Aš pati sau atrodau žymiai labiau išsitiesus, nebesusikūprinus, nes nuo pat paauglystės kūprindavausi nes buvo gėda.
Tikrai niekas neužklausė - ė, gal nusipjovei papus? biggrin.gif
Sėkmės, jei jau pasiryžai tai nesustok, pamatysi, kaip bus fainai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smelpo @ 2011 12 02, 00:36)
Labas, Hariene,
labai tave suprantu, nes aš irgi nenorėjau kad kas žinotų (ir dabar žino tik vyras ir mama), nenorėjau, kad nužiūrinėtų ir aptarinėtų smile.gif Labai jau man buvo didelis kompleksas ta krūtinė....
Man kaip tik operacijos laikas sutapo su tuo laiku, kai baigiau maitinti krūtimi. Tad daug kas sakė - o, kaip sukūdai kai baigei maitinti smile.gif Nors iš tiesų tai nenumečiau nei vieno papildomo kilo, išskyrus tuos, kurie atsidūrė med. atliekų tarpe smile.gif)
Aš pati sau atrodau žymiai labiau išsitiesus, nebesusikūprinus, nes nuo pat paauglystės kūprindavausi nes buvo gėda.
Tikrai niekas neužklausė - ė, gal nusipjovei papus? biggrin.gif
Sėkmės,  jei jau pasiryžai tai nesustok, pamatysi, kaip bus fainai smile.gif

aciu uz padrasinima, truputi baisu man ta operacija ir narkoze, bet noras susitvarkyti krutine stipresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hariene. @ 2011 12 01, 23:13)
aciu uz padrasinima, truputi baisu man ta operacija ir narkoze, bet noras susitvarkyti krutine stipresnis  smile.gif

galiu pasakyti, kad baisiau įsivaizduoti nei patirti smile.gif Aš tik atsimenu kai atsiguliau ant stalo, venon įstatė kateterį.... O paskui jau pabudau palatoj, kažkas sako - jau atsibusk, operacija sėkmingai pavyko smile.gif
pooperacinio skausmo dėl kurio baiminausi tikrai nebuvo, na, vartytis ant šonų žinoma nesinori smile.gif bet kentėti skausmo neteko tikrai.
Žodžiu, kai pamačiau, kad viskas žymiai paprasčiau nei atrodo, kaži kaip pradėjau galvoti, kad dar būt gerai kokį riebalą nusiurbti.... smile.gif
Atsakyti
va va , as irgi tos narkozes bijojau, bet ant operacinio stalo uzmigau po keliu min, ir pooperacinio skausmo tai tikrai nebuvo, niekas net neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
....o kaip as baltai pavydziu toms, kurios pasidare operacijas ir tikrai sveikinu atsikracius nastos 4u.gif
... bet gal tos kurios dar nepasidaret,[pasidalintumet, kur perkat liemeneles? blush2.gif nes man taip sunku surast, ir kas krutine laikytu graziai, ir apimtis butu nedidele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VĖJA-ELEGANT @ 2011 12 03, 18:23)
....o kaip as baltai pavydziu toms, kurios pasidare operacijas ir tikrai sveikinu atsikracius nastos 4u.gif
... bet gal tos kurios dar nepasidaret,[pasidalintumet, kur perkat liemeneles? blush2.gif  nes man taip sunku surast, ir kas krutine laikytu graziai, ir apimtis butu nedidele sad.gif

Aš vis rasdavau ką nors sau Lindex'e.
Beje, koks Jūsų dydis? Turiu kelis beveik nenaudotus iš Lindex, E dydžio, berods, galėčiau padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VĖJA-ELEGANT @ 2011 12 03, 19:23)
... bet gal tos kurios dar nepasidaret,[pasidalintumet, kur perkat liemeneles? blush2.gif  nes man taip sunku surast, ir kas krutine laikytu graziai, ir apimtis butu nedidele sad.gif

As rasdavau Lily (kazkaip taip rasosi) thumbup.gif dideliu ismeru, laaaabai graziu, su placiom petneselem, ir uz normalia kaina thumbup.gif Jie Vilniuje Basanaviciaus gatveje isikure. Dabar galvoju ar tures jie mazu dydziu, nes specializuojasi su didelem biggrin.gif

Atsakyti
na man paskaičius komentarus, kad pergyvena dėl E Ar D dydžio, kad liemenėlių neranda, tai juokas suima. Aišku, visada įvertini ką nors tik tada kai netenki, pamenu, kai turėjau F galvojau, kad didelė, o dabar tokio dydžio net nėra doh.gif 80 J. na bet tokių negamina, tai tenkinuosi 85 H doh.gif tikiuosi bent dydžiu po maitinimo sumažės ir dar numetus 10 kg taip pat koks dydis nukris, ir manau gyvensiu su kokia 80 G doh.gif o kai jau vaikų nebenorėsiu tada mažinsiu, bet jei ji tokia pasiliks, tai nežinau kaip reiks išeiti į žmones, o jau apie maudymosi kostiumėlį net nešneku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 01 20, 23:03)
na man paskaičius komentarus, kad pergyvena dėl E Ar D dydžio, kad liemenėlių neranda, tai juokas suima. Aišku, visada įvertini ką nors tik tada kai  netenki, pamenu, kai turėjau F galvojau, kad didelė, o dabar tokio dydžio net nėra  doh.gif  80 J. na bet tokių negamina, tai tenkinuosi 85 H doh.gif tikiuosi bent dydžiu po maitinimo sumažės ir dar numetus 10 kg taip pat koks dydis nukris, ir manau gyvensiu su kokia 80 G  doh.gif o kai jau vaikų nebenorėsiu tada mažinsiu, bet jei ji tokia pasiliks, tai nežinau kaip reiks išeiti į žmones, o jau apie maudymosi kostiumėlį net nešneku...  verysad.gif

Mazinimas netrukdo ateityje maitinti 4u.gif Bet pradziai butu gerai pas gydytojus pasirodyti, nes gali buti viokiu priezasciu tokio didejimo. Jei bus galima mazinti, tai as mazinciau, nes kai suspaus stuburo problemos, tai jau bus ne kas .
Atsakyti
as todel ir mazinausi, kad turejau problemu su stuburu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2012 01 22, 18:59)
as todel ir mazinausi, kad turejau problemu su stuburu smile.gif

O kaip dabar? Lengviau?
Atsakyti