Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Labutis, merginos 4u.gif

Noreciau paklausti tu, kurios daresi krutines mazinimo operacija. Kai perkeliamas spenelis, ar po to jis islieka jatrus? Gal nemalonu ji liesti? Kaip lytiniu santykiu metui? Nes as triu randa po CP, tai tos vietos negaliu liesti, nemalonu baisai, apmirusi vieta. g.gif
Atsakyti
as dar nesidariau krutu mazinimo, bet juk yra ispejama, kad gali spenelis likti nejautrus.
o siaip pas mane krutyj yra randas po op, cp randas irgi, tai man jie jokiu pojuciu nekelia
Atsakyti
As kai buvau konsultacijoj, tai gydytojas sake, jog jautrumas atsistato per 6men. Ar tikrai taip? As noriu tik pasididinti krutine, nes po vaikiuku zindymo nukaro ir tapo kabanciu "odos maiseliu", tai didinimo op reiketu daryt kartu su mazinimu pacios krutines.Bet kiek randu po to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 02 20, 13:38)
As kai buvau konsultacijoj, tai gydytojas sake, jog jautrumas atsistato  per 6men. Ar tikrai taip? As noriu tik pasididinti krutine, nes po vaikiuku zindymo nukaro ir tapo kabanciu "odos maiseliu", tai  didinimo op reiketu daryt kartu su mazinimu pacios krutines.Bet kiek randu po to  doh.gif

Tai ne pasididinti, o pasikelti, kiek suprantu. Tik kad kiek supratau, tiek nelabai yra skirtumas ar tik pasikelti ar ir mažinti kartu - randų tiek pat. Tiesa, aš dar konsultacijoj nebuvau, vis neišsirenku gydytojo. blush2.gif
Apie jautrumą kiek girdėjau, daugumai jis atsistato, bet juk visokių atvejų būna. Kai paskaičiau KMUK duodamą prieš operaciją pasiskaityti sutikimo formą, doh.gif tai ten net spenelio nekrozės atvejis numatytas, tipo, kad neturėsi pretenzijų jei taip atsitiks. ką jau čia jautrumas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutasi: 20 vasario 2012 - 13:44
As buvau Kaune pas gyd. Maslauska. Beje, pirmadieniais (bent jau grodzio ir sausio men buvo), konsultacija nemokama. Labai gera ispudi paliko. Ir toks santuriai linksmas. O man reikia pakelimo kartu su didinimu (nes tik oda likusi, nebera riebaliuku viduj). Nepatinka krutine visiskai... Veliau ikelsiu viena nuoroda, dabar neatidaro kazkodel. ax.gif
Atsakyti
http://www.groziochi...krutu-mazinimas Stai taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 02 20, 14:45)

Taip, esu mačius šį tinklalapį. Vienas iš variantų man, nes renkuosi būtent Kaune. Tačiau, kadangi nieko apie tuos gydytojus nežinau, tai truputį stabdo. Vis dėlto nemaži pinigai ir mano nuosavas kūnas, norėtųsi rekomendacijų. Na bet dar turiu laiko, be rudens vis tiek nesidarysiu, o gal net ir dar šiek tiek vėliau. ax.gif
Atsakyti
As tai sita chirurga pamaciau per LNK Grozio Misija (ar kazkaip panasiai). Jei darysiuos, tai tik pas ji.
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 02 20, 16:37)
As tai sita chirurga pamaciau per LNK Grozio Misija (ar kazkaip panasiai). Jei darysiuos, tai tik pas ji.

Nuraminot. Reikės užsirašyti konsultacijai, pažiūrėti kas per žmogus realybėj. Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
Jei eisit, parasykit, kokie ispudziai po konsultacijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 02 20, 21:25)
Jei eisit, parasykit, kokie ispudziai po konsultacijos.  ax.gif

Greitai nebus. Reikalas neskubus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 02 20, 11:05)
Labutis, merginos  4u.gif

Noreciau paklausti tu, kurios daresi krutines mazinimo operacija. Kai  perkeliamas spenelis, ar po to jis islieka jatrus? Gal nemalonu ji liesti?  Kaip lytiniu santykiu metui? Nes as triu randa po CP, tai tos vietos negaliu liesti, nemalonu baisai, apmirusi vieta.  g.gif

Man dare tokia operacija kaip paveiksliuke (daugeliui butent ja ir daro). Operacija buvo rugsejo pradzioje. Jau jauciu kai liecia speneli, bet man tai nemalonu blush2.gif kaip po Cezario verysad.gif
Atsakyti