Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Moterys, o koks jūsų bendras kūno svoris? Mano krūtinė išvešėjo, kai nusipenėjau kaip kiaula, tai dydis buvo nenusakomas doh.gif O ir dabar, kai numečiau svosrio, iš 80E vis tiek papai lipa lauk. Bet svorį metu toliau, gl susimažinsiu bent iki D dydžio, bet bijau, kad nukars iki bambos, tai vis tiek teks operaciją daytis, kad pakeltų.

Siaubas, ta oda visur tabaluoja, ir nuo pilvo, ir nuo papo, ir aplinkakis, nors imk ir pasipjauk visa vienu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malta81 @ 2010 01 20, 23:51)
vaikas is vienos krutines isviso nevalge ir maitinau gal iki 3 menesiu,ta didesne jam nepatikdavo lotuliukas.gif,buvau konsultacijoj,operos daktaras  Gelvezis,cia Klaipedoj,tik reikia apsispresti del tikslios datos,nes MB dirba ne Lietuvoj!

Sekmes tau 4u.gif As operavaus Vln, viskas buvo labai gerai, uz 4d bus metines - randu beveik nebesimato kai ziuriu i dideli veidrodi is kokiu 2 metru atstumo biggrin.gif Na o siaip su randukais jau susigyvenau, man jie daug grazesni uz mano ex-gabaritus.
QUOTE(Smurka @ 2010 01 22, 15:12)
Moterys, o koks jūsų bendras kūno svoris? Mano krūtinė išvešėjo, kai nusipenėjau kaip kiaula, tai dydis buvo nenusakomas doh.gif O ir dabar, kai numečiau svosrio, iš 80E vis tiek papai lipa lauk. Bet svorį metu toliau, gl susimažinsiu bent iki D dydžio, bet bijau, kad nukars iki bambos, tai vis tiek teks operaciją daytis, kad pakeltų.

Siaubas, ta oda visur tabaluoja, ir nuo pilvo, ir nuo papo, ir aplinkakis, nors imk ir pasipjauk visa vienu metu doh.gif

Na nenoriu taves nuvilti, bet sumazejusios krutys tikrai gali nukarti...Patarciau nemesti staigiai svorio, po koki 2-4kg per men, tada ne taip susirauksles oda, nes ji tures galimybe irgi letai trauktis...As visada sveriau 58kg, ugis 160cm, nu o dabar su mazesniais (.) (.) sveriu 55kg, vasara-rudeni buvau 52kg, bet po Kaledu apsileidau juodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aganiux: 24 sausio 2010 - 16:20
QUOTE(Smurka @ 2010 01 22, 14:12)

Mano (.)(.) augo, kai priaugau daugiau svorio. Daba su MB drauge metam ax.gif Bet kol kas nuo (.)(.) nekrenta doh.gif
Manau jeigu greit numesi tai tikrai kad nuraks verysad.gif
Atsakyti
Oi kokia artima sielai tema biggrin.gif Aš taip pat džiaugčiausi mažėsnėm (.)(.) biggrin.gif Dabar va laukiu iš VS DD dydžio liemenėlių, jei vėl netiks (prieš tai nusipirkau Ddydžio), tai bus daug cry.gif LT jei kaušelis didelis, tai būtinai ir per apimtis bus bent 80 doh.gif Apie operaciją dar negalvoju ax.gif , bet jei (.)(.) būtų nors C/D dydžio, tai tiesiog būtų lengviau įsigijant liemenėles ir maudymosi kostiumėlius smile.gif
Atsakyti
[quote=aganiux,2010 01 24, 17:17]
Sekmes tau 4u.gif As operavaus Vln, viskas buvo labai gerai, uz 4d bus metines - randu beveik nebesimato kai ziuriu i dideli veidrodi is kokiu 2 metru atstumo biggrin.gif Na o siaip su randukais jau susigyvenau, man jie daug grazesni uz mano ex-gabaritus.
aciu,mano operacijos diena vasario 3!!!!operacijos nebijau ir randai negazdina ax.gif ,bijau tik pooperacine perioda nes turiu 2 metuku vaika kuris iki siol megsta ant ranku pobuti!gal gali papasakoti kiek ilgai skauda po iperacijos ir kada galima nesioti maisus is parduotuves blush2.gif
Atsakyti
[quote=malta81,2010 01 27, 15:04]
[quote=aganiux,2010 01 24, 17:17]
aciu,mano operacijos diena vasario 3!!!!operacijos nebijau ir randai negazdina ax.gif ,bijau tik pooperacine perioda nes turiu 2 metuku vaika kuris iki siol megsta ant ranku pobuti!gal gali papasakoti kiek ilgai skauda po iperacijos ir kada galima nesioti maisus is parduotuves blush2.gif
[/quote]
Oi kaip dziaugiuosi del taves smile.gif As irgi esu mama, mano leliui buvo tik 1 metai ir keletas menesiuku, kita diena po operacijos tikrai negalejau nei paimti jo ant ranku, nei kazka dirbti, labai nebuvo jegu ir norejosi miego. Bet paskui labai staigiai pradejau atsigaut, kilnot nekilnojau dar kokia savaite, bet ant keliu pasisodindavau vis. Sakydavau kad mamytei skauda, o 2-etis jau tikrai supras. Po menesio bus jau visai gerai, viska galesi daryti ir nesioti savo issvajotas liemeneles 4u.gif ai tiesa, po menesio galima buvo be lankeliu liemenuka uzsidet, bet ta pirmaji liemenuka myliu ir saugau iki siol, kartais po namus uzsidedu ir dabar thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki!as jau po operacijos,uz viena krutine sumokejau 4100lt,rezultatas labai thumbup.gif!
Atsakyti
QUOTE(malta81 @ 2010 02 05, 13:35)
Sveiki!as jau po operacijos,uz viena krutine sumokejau 4100lt,rezultatas labai  thumbup.gif!

tik 1 operavo tau? na ir kaip jauties?
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2010 02 05, 18:48)
tik 1 operavo tau? na ir kaip jauties?

taip tik viena biggrin.gif ,po gimdimo viena krutine taip ir nesusitrauke(viena buvo 75b o kita 80c-d)va taip buna!!!!dabarkrutines vienodos ir grazios thumbup.gif !operacija uztrukoilgiau nes daug kraujo praradau o taip viskas liuks,palata superine visi sokineja,labai malonus kolektivas ir pats stebuklingas daktaras Gelzinis!!!merginos jai negaila pinigu rekomenduoju operotis,as labai kompleksavau del savo krutines,dabar praejo 3 dienos skausmo nejauciu viskas super po cezario pjuvio nestuke.gif operacijos buvo zimiaj blogiau!sekmes visiems!
Atsakyti
Mamytes, patarkit nuo ko pradet blush2.gif man irgi po nestumo ir maitinimo krutine nukarusi lyg kojines sad.gif niekad nebuvo maza, o dabar jau 75F doh.gif bet pamaciau kad imanoma turet C drinks_cheers.gif as tik apie tai svajoju naktimis, nes nei apsirengt nei nusirengt nera kaip su tokiais (.)(.) tik man kazkaip labai geda eit pas gyd ir rodyt savo turta, kaip atrodo pirmine konsultacija? ka daro? pas ka geriausiai kreiptis Vilniuje? kazkur skaiciau kad galima gauti kazkokia nuolaida, jeigu pripazins kad tai kenkia stuburui ir tt. ar zinot ka nors apie tai?
Atsakyti
niekas nenori su manim kalbeti ;(
Atsakyti
ramaska, nemanau, kad turėtum gėdytis. 4u.gif

Man bėdos prasidėjo po gimdymo. Mano (.) (.) staigiai iš 70B išpampo iki 75D. Svarbiausia, kad maitinau tik mėnesį, o (.) (.), nustojus maitint, taip ir nesusitraukė.
Stengiuosi jų atsikratyt bent iki C, bet jei po antro 2.gif nešiosiuosi dar didesnius melionus, tai tikrai nedvejodama pasidarysiu operaciją. g.gif
Atsakyti