Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(malta81 @ 2010 02 21, 15:57)
nebijok man ta pati dare,operavo vasario 3,o dabar viskas liuks,spenelis atrodo kaip naujas lotuliukas.gif ir nesimato visai  kad mazintas ir atgal prisiutas!!! 4u.gif

oho kaip greitai vaizdas geras gavosi ax.gif smagu girdeti biggrin.gif blyn jau nekantrauju registruotis operacijai - tik reikia sulaukti neurologo išvados, kad tinku bendrai narkozei.

QUOTE(aganiux @ 2010 02 24, 01:04)
Sveikutes smile.gif Pasakykit dabar man, ar kuri nors gimdete jau po operacijos?! Nes man dabar kaip tik neseniai metines buvo, ir as suzinojau kad laukiuosi antro leliaus tongue.gif Bijau kad nesugriztu krutine i pradini dydi, nenoriu tiketi kad tai imanoma, bet neseniai mamologas man tai pasake, kai ejau del guziuko! Sake yra tikimybe  doh.gif nu vienu zodziu...nors gal nebus taip, nes per pirmaji nestuma tikrai nebuvo labai padidejus krutine (nes nebebuvo kur didet) biggrin.gif

na, pirmiausiai tai sveikinimai nestuke.gif kiek pamenu kažkurioje iš šių temų viena mergina buvo pastojusi jau operacijos metu, bet dar nežinojo, po operacijos gimde, aišku nemaitino ir viskas gerai. krutines forma, jeigu teisingai pamenu, šiek tiek pakito, bet ne iki pradinio dydžio. o laktacija stabdancius vaistus galima gerti tik iškart pagimdžius. neštumo metu negalima.
Atsakyti
oj pavydziu toms, kurios igyvendino savo svajone 4u.gif man manau tai ir liks svajone, kadangi esu bailiuke nereali ir pinigyciu truputi turksta... ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2010 01 09, 21:55)
Vaiku maitinimas imanomas, bet ne visais atvejais, cia jau gydytojo reiktu klaust. Man, asmeniskai, krutu mazinimas buvo didziausia gyvenimo svajone ir apie tai as svajojau nuo kokiu 14 metu. Nebijojau jokiu komplikaciju, nekreipiau demesio i atkalbinejimus, gazdinimus, zinojau kad to noriu ir kad be to niekada nebusiu laiminga ir patenkinta smile.gif Neklydau...
Beje, koks pas tave dydis jei ne paslaptis? As turejau 75E. Dabar 75C smile.gif

oho, o as, durnele del savo 80 C kompleksuoju lotuliukas.gif
pasirodo ner del ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 02 kovo 2010 - 01:18
QUOTE(Kaštanka @ 2010 03 02, 02:15)
oho, o as, durnele del savo 80 C kompleksuoju  lotuliukas.gif 
pasirodo ner del ko

mmm, papingosios, pagaliau 4u.gif 4u.gif
kaip noreciau as mazesniu burbulu verysad.gif
trecdali mano svorio jie sudaro, nes pati esu dziuvesis, o virsus 70D(kartais E) doh.gif
niekur neskubu, tik tyliai svajoju.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o mano 80F ir nekompleksuoju... keista, kad dariau tai, kai nesiojau (bet tai nereiskia, kad teisingai parinkta liemenele tokio dydzio) 80C blink.gif ot kvaisa buvau.
siaip zinoma noretusi mazesnes, bet jei nesulieknesiu ir liksiu su tokia, tai nieko, tik kad sunku nesiot tongue.gif tongue.gif tongue.gif o kai suliekneju, tai sumazeja iki 75E ir man tai beveik idealas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 11:53)
o mano 80F ir nekompleksuoju... keista, kad dariau tai, kai nesiojau (bet tai nereiskia, kad teisingai parinkta liemenele tokio dydzio) 80C blink.gif ot kvaisa buvau.
siaip zinoma noretusi mazesnes, bet jei nesulieknesiu ir liksiu su tokia, tai nieko, tik kad sunku nesiot tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif o kai suliekneju, tai sumazeja iki 75E ir man tai beveik idealas tongue.gif

Tai turbut del to kad nieks neapkalba taves ir nesako komantaru apie krutine. O dar, gal ji nera nukarus labai ir netrukdo tau gyvent. As tai ne tiek kompleksavau, kiek blogai jauciausi, skaudejo pecius, nugara, problema apatinius grazius ir gerus isigyt, is 20 liemenuku tik 1 tikdavo. MB negaledavo man nupirkti tarkim sexy apatiniu, nes niekad netikdavo niekas, na o dabar esu tokia patenkinta smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na prastumdysiu ledus temoje biggrin.gif aš jau savaitė po mažinimo operacijos. ir nesveikai džiaugiuosi. dar priedo ir riebalus nuo pilvo siurbiau, bet čia ne taip svarbu. krūtinė svarbiausia - turiu 75 C thumbup.gif tokią stangrią nedidelę krūtinę thumbup.gif esu viskuo labai patenkinta, rūbų dar per daug neperku, reiketu siulus issiimti ir palaukti, kol tas nusiurbtas pilvas susitrauks biggrin.gif bet jau dabar kaifuoju is dziaugsmo.. skausmo jokio, vaizdas geras - o ko dar norėti...
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2010 03 30, 17:34)
sveikos 4u.gif

na prastumdysiu ledus temoje  biggrin.gif  aš jau savaitė po mažinimo operacijos. ir nesveikai džiaugiuosi. dar priedo ir riebalus nuo pilvo siurbiau, bet čia ne taip svarbu. krūtinė svarbiausia - turiu 75 C  thumbup.gif  tokią stangrią nedidelę krūtinę  thumbup.gif  esu viskuo labai patenkinta, rūbų dar per daug neperku, reiketu siulus issiimti ir palaukti, kol tas nusiurbtas pilvas susitrauks  biggrin.gif  bet jau dabar kaifuoju is dziaugsmo.. skausmo jokio, vaizdas geras - o ko dar norėti...

Baltu pavydu pavydžiu.. blush2.gif Mano svajonių svajonė tokia krūtinė.. verysad.gif
Atsakyti
Prisiduodu ir aš smile.gif. Jau savaitė po..... Tikiuosi viskas sugis gerai, gražiai, greitai smile.gif . Džiaugiuosi labai labai labai smile.gif - kaip lengva dabar, nu tas lengvumo jausmas neapsakomas, ir komplimentų gaunu, kad "visai kitas žmogus, visai kita figūra, kaip atsigavusi, kaip išsitiesusi".
Toms, kurioms krūtinė nekelia jokių nepatogumų, o yra "tiesiog idealas" nieko ir nereikia daryti. Daro tik tos, kurioms trukdo normaliai gyventi. Taip pat kaip ir didinasi tos, kurioms jų maža trukdo, juk kitoms ir AAA "tiesiog idealas, Dievulio duotas (tiksliau neduotas- atleiskit, įžeist tai nieko nenoriu)" smile.gif. Jeigu galime savo gyvenimą palengvinti- tai kodėl gi ne? Kompleksai kompleksais- bet skausmą kentėti visą gyvenimą dieną iš dienos visai nesinori, kai yra galimybė nekentėti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2010 03 30, 17:34)
sveikos 4u.gif

na prastumdysiu ledus temoje  biggrin.gif  aš jau savaitė po mažinimo operacijos. ir nesveikai džiaugiuosi. dar priedo ir riebalus nuo pilvo siurbiau, bet čia ne taip svarbu. krūtinė svarbiausia - turiu 75 C  thumbup.gif  tokią stangrią nedidelę krūtinę  thumbup.gif  esu viskuo labai patenkinta, rūbų dar per daug neperku, reiketu siulus issiimti ir palaukti, kol tas nusiurbtas pilvas susitrauks  biggrin.gif  bet jau dabar kaifuoju is dziaugsmo.. skausmo jokio, vaizdas geras - o ko dar norėti...

saunuole. sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2010 03 31, 09:27)
Prisiduodu ir aš smile.gif. Jau savaitė po..... Tikiuosi viskas sugis gerai, gražiai, greitai  smile.gif . Džiaugiuosi labai labai labai  smile.gif - kaip lengva dabar, nu tas lengvumo jausmas neapsakomas, ir komplimentų gaunu, kad "visai kitas žmogus, visai kita figūra, kaip atsigavusi, kaip išsitiesusi".
Toms, kurioms krūtinė nekelia jokių nepatogumų, o yra "tiesiog idealas" nieko ir nereikia daryti. Daro tik tos, kurioms trukdo normaliai gyventi. Taip pat kaip ir didinasi tos, kurioms jų maža trukdo, juk kitoms ir AAA "tiesiog idealas, Dievulio duotas (tiksliau neduotas- atleiskit, įžeist tai nieko nenoriu)" smile.gif. Jeigu galime savo gyvenimą palengvinti- tai kodėl gi ne? Kompleksai kompleksais- bet skausmą kentėti visą gyvenimą dieną iš dienos visai nesinori, kai yra galimybė nekentėti smile.gif.

o kur tu dareisi? man dar šiek tiek trukdo tie siulai.. kai išims tai tikrai palengvejimas... bet irgi visi sako, kad vaizdas visai kitoks sudėjimo... iškart kokie 5 metai nukrito nuo bendro vaizdo... ir dydis rūbų iškart sumažėjo...
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2010 03 31, 17:37)
o kur tu dareisi? man dar šiek tiek trukdo tie siulai.. kai išims tai tikrai palengvejimas... bet irgi visi sako, kad vaizdas visai kitoks sudėjimo... iškart kokie 5 metai nukrito nuo bendro vaizdo... ir dydis rūbų iškart sumažėjo...

Dariausi čia http://www.groziochirurgija.lt/ smile.gif. Viskas puiku, jokie siūlai nemaišė, nejaučiau aš jų, ir dabar viskas puiku smile.gif, džiaugiuosi gyvenimu be to svorio smile.gif. Komplimentų, kad "pajaunėjai 10 metų" irgi gavau smile.gif.
Atsakyti