QUOTE(Ziemuzele @ 2010 10 30, 11:06)
Jei norite kazkokiu iskirtiniu salygu savo leliui, reiktu eit i privatu darzeli:). Nes nemanau, kad darzelis turi keist savo nustatyta tvarka del jusu vieno vaiko. As tai, kai vedziau dar kazkada savo dukruze i si darza, kaip tik dziaugiausi, kad maniske puikiai uzmiega kartu su kitais isvargusi nuo dukimu.Nes namie ne visad lengva buvo ja uzmigdyti
Manau, kad tiek darželio, tiek mano, kaip mamos, vienas svarbiausių prioritetų būtų toks, kad vaikas darželyje jaustųsi saugus, jo buvimas šioje įstaigoje beveik visą dieną (8.00 - 17.00) būtų komfortiškas. Jūsų nuomone, tai ir yra išskirtinės sąlygos?
Ir kodėl darželis turi keisti tvarką dėl vieno (nors aš labai abejoju, kad mano vaikas šiame darželyje yra vienintelis, kuris per pietų miegelį nemiega) vaiko... Kiekviena žinome, kad vaikai yra individualūs, vienas ir valgo gerai, ir miega, kitas - deja, ne. Aš nesirengiu šokdinti nei darželio administracijos, nei grupės auklėtojos, bet
poilsis (apie ką ir yra kalbama ikimokyklinio ugdymo įstaigų higienos normose) tai - ne tik miegas. Esmė ta, ar nemiegantis vaikas privalo išbūti lovoje nuo 13.00 iki 15.30 val.?
QUOTE(Tėtsi @ 2010 10 30, 12:49)
Sveika Ilcia

Aš pavyzdžiui jūsu auklėtojos vietoje guldyčiau visus vaikus nors valandai pailsėti,pasekčiau pasaka,lopšyne padainuočiau,pasėdėčiau šalia sunkiai užmiegančio vaiko ...esu įsitikinusi kad jis tikrai užmigtu nors valandai

Bet reikalauti kad vaikas sėdėtu lovoje tiek valandų neleiščiau.
Papildyta:
Tai galėtų būti vienas iš sprendimo variantų