Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir krūtinės dydis

QUOTE(Yngulina @ 2012 03 20, 16:36)
Labai pergyvenu del mazos savo krutines, o sakoma kad nuo KT kazkiek papilneja

ne nuo visu.beje,labai daznai,nutraukus ju vartojima,krutine subliuksta.turejau as vienetuka,turiu dabar antruka su implanto pagalba,bet eisiu lauk traukti,ir net jei sumazes-nekompleksuosiu,kaip yra,taip yra.beje,vienetuko privalumas-drasiai galima eit be liemenuko mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yngulina @ 2012 03 20, 03:30)
Sveikos, gal kuri bandet Microgynon 30? ar nuo ju krutine padidejo, ar verta man jas pakeisti, nes geriu jau antras menuo ir nematau jokiu pakitimu unsure.gif

As geriau jas puse metu, nepadidejo... nors butu buve neprosali... Kaip pastebejau dideja tom pas kurias ir taip nemaza, ar dideja ne tik krutine bet ir pati moteris doh.gif
Atsakyti
Man tik patį pirmą mėnesį buvo labai padidėjusi, po to grįžo viskas į savo vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Sanra^ @ 2012 03 27, 00:16)
As geriau jas puse metu, nepadidejo... nors butu buve neprosali... Kaip pastebejau dideja tom pas kurias ir taip nemaza, ar dideja ne tik krutine bet ir pati moteris doh.gif

nebutinai.is savo patirties galiu pasakyt,kad kaip turejau visai smagias apimtys,taip prie ju ir likau,nors apetitas padidejo ir valgiau daugiau (na bet cia mano pagreitinta medziagu apykaita kalta).tad sveriau 45,ir sveriu 45,o krutine buvo vienetukas,kurio dideliu dydziu tikrai nepavadinsi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kuri vartojot FEMODETTE?
Atsakyti
Mano krutine pakankamai didele, tai labai minimaliu pokyciu gal buciau ir nepajutusi, bet atrodo, kad niekas nepasikeite.

Kita vertus, bent jau man priaugti ar numesti 5-10 kg keicia 1 dydziu. Nors nuo geru kontraceptiku svoris turetu nesikeisti.
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 04 01, 20:46)
nebutinai.is savo patirties galiu pasakyt,kad kaip turejau visai smagias apimtys,taip prie ju ir likau,nors apetitas padidejo ir valgiau daugiau (na bet cia mano pagreitinta medziagu apykaita kalta).tad sveriau 45,ir sveriu 45,o krutine buvo vienetukas,kurio dideliu dydziu tikrai nepavadinsi lotuliukas.gif  doh.gif

salunja tai as ta ir sakau... arba niekas nesikeicia arba dideja ir taip didele krutine arba storeja moteris del to ir dideja savaime aisku krutine 4u.gif Tau kaip supratau padidejo tik apetitas bet nei svoris nei krutine nepadidejo... man taip pat nutiko...
Atsakyti
QUOTE(^Sanra^ @ 2012 04 03, 00:09)
salunja tai as ta ir sakau... arba niekas nesikeicia arba dideja ir taip didele krutine arba storeja moteris del to ir dideja savaime aisku krutine 4u.gif  Tau kaip supratau padidejo tik apetitas bet nei svoris nei krutine nepadidejo... man taip pat nutiko...

svoris padidetu,bet neleidziu sau ryti,o ir medziagu apykaita greita.daugiau nei 50 niekada nesveriau doh.gif nors butu neblogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 04 03, 19:52)
svoris padidetu,bet neleidziu sau ryti,o ir medziagu apykaita greita.daugiau nei 50 niekada nesveriau doh.gif  nors butu neblogai lotuliukas.gif

Gal esat vartojusios Femodette ? ar nuo ju padidejo krutine? pradejus jas gert apetitas nezmoniskas, nenoriu sustoreti, bet ir neina susilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Yngulina @ 2012 04 04, 02:35)
Gal esat vartojusios Femodette ? ar nuo ju padidejo krutine? pradejus jas gert apetitas nezmoniskas, nenoriu sustoreti, bet ir neina susilaikyti.

nevartoju kt isvis,turiu implanta.bet jei negalit susilaikyt,tokiu atveju,kai jau spaudzia kazka valgyt,sukirskit obuoli,banana,valgykit mazom porcijom-ne iki prisivalgymo,bet kad jaustusi iskat po valgio sioks toks "pusalkio" jausmas.jis praeis po pusvalandzio,bet uztikrins,kad valgysit ne po daug,o dazniau,kas isvis yra sveikintina ir sveika
Atsakyti
naudojau diane 35 tai nepajutau jokiu pokyciu tik kad nepastojau mirksiukas.gif , pagrazejo oda ir nustojo riebaluotis plaukai
va o kitu veiksniu kol kas nepajutau
Atsakyti
man vartojant kontraceptines tabletes, krutine dvigubai padidedavo, tapdavo pilnesne... kai pradedu gert KT pirmos pakuotes gale pradeda pokyciai akivaizdus matytis, kai baigiu gerti ir norisi daryti pertrauka menesio begyje vel tampa tokia kokia buvusi...beda, galetu taip ir likti isdidejusi biggrin.gif

Tiesa, bevartojant ir svoris koreguojasi, tas itakos taip pat turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinar2: 04 balandžio 2012 - 21:31