Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir krūtinės dydis

QUOTE(vaitkute @ 2009 10 04, 20:36)
... oi man tai krutine bent dydziu padidejo...  bet dabar nutraukiau kt tai labai bijau kad ji vel "nesusitrauktu"... gal kas zinot ar ji "susitraukia" baigus gerti kt ??????  verysad.gif

kai geriau KT tai visa papilnejau, ypac uzpakaliukas ir krutine..nustojus gert, grizau i savo senaji svori, be jokiu privalumu lotuliukas.gif blink.gif

o idomu, jei gerciau vel KT...po to po keliu meteliu vel planuotume vaikeli...ar itakos tiek laiko pragerus tuos KT vaikui neatsilieptu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizy @ 2005 11 13, 19:17)
Sveikos, turbut kaip kam bet man krutine padidejo nuo KT ar tiksliau sakant papilnejo smile.gif

Kiek laiko vartojei KT kad padidejo krutine? ax.gif
Atsakyti
o as priesingai pasakysiu. smile.gif naudojant Lindynette krutine sumazejo vienu dydziu. nebegeriu jau 4 men. ir atgal negrizta..
Atsakyti
Manau rysys tikrai yra, paaiskint jo negaliu, bet savo kailiu patyriau blink.gif
pries naudojant KT mano krutine buvo pakankamai didele, pradejus vartot kuri laika pasidare dar didesne, po kokiu metu grizo i pradine stadija, o dbr metus KT (po 4 metu gerimo) krutine pastebimai sumazejo ir tapo tikrai zymiai mazesne nei pries geriant tabletes. Dra pastebejau, kad pasidare ne tokia stangri, anksciau tvirta buvo, o tik metus kazkokia istizus pasidare verysad.gif man tai visai nepatinka doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 14 sausio 2010 - 17:49
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 14, 18:48)
Manau rysys tikrai yra, paaiskint jo negaliu, bet savo kailiu patyriau blink.gif
pries naudojant KT mano krutine buvo pakankamai didele, pradejus vartot kuri laika pasidare dar didesne, po kokiu metu grizo i pradine stadija, o dbr metus KT (po 4 metu gerimo) krutine pastebimai sumazejo ir tapo tikrai zymiai mazesne nei pries geriant tabletes. Dra pastebejau, kad pasidare ne tokia stangri, anksciau tvirta buvo, o tik metus kazkokia istizus pasidare verysad.gif  man tai visai nepatinka doh.gif  schmoll.gif

Manau, kad krutine padideja del hormonu veiklos kazkokios g.gif

Man taip pat buvo pastebimai padidejusi blush2.gif o paskui, metus KT, sekmingai grizo i savo busena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 14, 17:48)
pries naudojant KT mano krutine buvo pakankamai didele, pradejus vartot kuri laika pasidare dar didesne, po kokiu metu grizo i pradine stadija, o dbr metus KT (po 4 metu gerimo) krutine pastebimai sumazejo ir tapo tikrai zymiai mazesne nei pries geriant tabletes. Dra pastebejau, kad pasidare ne tokia stangri, anksciau tvirta buvo, o tik metus kazkokia istizus pasidare verysad.gif  man tai visai nepatinka doh.gif  schmoll.gif

Man krutine ir sugrizo i savo pradini dyti,taip pat ir subliusko,nebera stangrumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2010 01 15, 19:06)
Man krutine ir sugrizo i savo pradini dyti,taip pat ir subliusko,nebera stangrumo doh.gif

tai dar nebutu taip apmaudu jei ji sugriztu i pradini dydi, o ne taip kaip dbr dar ,mazesne pasidare nei pries KT doh.gif
Papildyta:
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 15, 16:02)
Manau, kad krutine padideja del hormonu veiklos kazkokios g.gif

na taip, as ir manau, kad del hormonu, tik apmaudu kaip doh.gif taip nesazininga, kad sitie nenaudeliai hormonai mano krutine pavoge, kuri tikrai zymiai grazesne buvo ir didesne blush2.gif
Atsakyti
Jokio poveikio nuo KT nepajutau, nei svoris augo, nei krutine kaip keitesi thumbup.gif . Ir tuo dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
Abu kartus geriant KT krūtinė padidėjo, o metus grįžo... blush2.gif
Atsakyti
Pradėjus gerti Marvelon krūtinės dydis padidėjo iš C į D blush2.gif
Atsakyti
Nepadidejo, o galetu biggrin.gif
Atsakyti
Rimtai padidėjo, o maniau, kad čia man vaidenasi..
Atsakyti