Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

buvau pas zinaida thumbup.gif . teko kazkada pas svietlana lankytis,tai nepalyginsi. kita kart ir vel eiciau pas zinaida smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tai vat buvo (na ir yra) sunkus metas gyvenima, tiek psichologiskai, tiek fiziskai ir galvojau kad gal reikia nueiti pas bureja, gal bus lengviau, patars ka daryt, nusvies ateity (nors sakiau, kad daugiau gyvenime neisiu, nes pries kokius 3m. teko lankytis pas viena, tai soka patyriau ir sakiau nereikia man daugiau tokio jausmo biggrin.gif ). Cia forume skaiciau skaiciau ir susigundziau Gerda.
Tai vat as jai pasiskambinau, ji paklause is kur gavau tel. nr. sakiau is interneto, bet nieko, ji mane prieme ( nors gyvenu uzsienyje ir turejau lt tik 2 sav. atosotgu, tai ji man pasake, tiesiog pasiskambinkit kai zinosit kada galit ir priimsiu. )
Pirma nzn kaip, bet ji tiesiog ziuredama i mane, sudeginus degtuka, pasake apie mane, mano psichologine busena,pagrindiniu, esminiu charakterio bruozu. Poto jau ji bure is kortu, taciau pas ja yra keliu rusiu kortu ir tik spek kilnoti. Pradzioj sugalvoji klausima, ar kas tave neramina ir vsio. cia skaiciau, kad vienai forumietei ji bure 10m. i prieki, bet man tai kazkur 1m. i prieki, aisku jau i pabaiga ji sake "na paziurim, kas jusu laukia per ateinancius 5m.". tai cia butu kaip ir bendrais bruozais, svarbiausi ivykiai kas bus ateinancius 5m. bet ji daug vardino. po burimo ji paziurejo i mano atsinestas foto, tai apie zmones, ju charakteri, dabartine busena 100% pasake (na gal ji pries tai kortose ka mate g.gif ). Ka galiu pasakyti, kai ji man bure, tai puikiai isdeste dabartine situacija, visus vingius, poto kas laukia veliau (gal tik reikejo man paciai daugiau klausti, nes ji pasako ir vsio, o dabar kyla visokiu klausimu biggrin.gif na ji man pasake, kad as pati turiu gera nuojauta (vat sita tai turiu tikrai)), ir nors praejo tik 4 sav. taciau jau viskas pamazu pildosi, net nustebau, nes pirma kazkas atsitinka, o poto as prisimenu ka man Gerda sake. Taip pat ji gera psichologe, bet cia jaukiekvieno reikalas priimti tai, klausyti jos asmenines nuomones, ka ji mano apie situacija, nes ji man ivardino situacija ir klause: ar jums to reikia, ar jus to norit?". Tiesiog mato kad zmogus pasimetes, ar nzino kaip elgtis, tai ir pasitelkia psichologija, taciau pirma ivardina ka mato kortose.
Man ji patiko todel, kad ji buvo pirmoji bureja, kuri viska nusake viska 100%, ka ispranasavo tas pradejo pildytis.

Siaip idomu, ar kas susidure su tokia bureja, kuri nusakytu ateity 10m. i prieki, ne tai kad smulkiai, bet tam tikrus bendrus bruozus, jei paklausus koki klausima, atsakytu kad taip tai ivyks bet tarkim po kokiu 8m. ar 15m., arba ne to niekda nebus. nes daugelis bureju buria tik 1m. , o mane kamuoja vienas klausimas ir labai rupi jo atsakymas
Atsakyti
zalia_22 Nezinau ar dar gyva, toke bureja g.gif gyveno prie muzikiniu teatro (Kiestuciu g.) liktai Vanda g.gif Tai inai man i 10m i prieki pranasavo : kad gyms sunus,ir bus turtai biggrin.gif Pataike 100%. IDOMU gal dar gyva ? Gal kas pazista ja ?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 01 18, 19:48)
zalia_22  Nezinau ar dar gyva, toke bureja  g.gif gyveno prie muzikiniu teatro (Kiestuciu g.) liktai Vanda  g.gif  Tai inai man i 10m i prieki pranasavo : kad gyms sunus,ir bus turtai  biggrin.gif  Pataike 100%.  IDOMU gal dar gyva ? Gal kas pazista ja ?

Tai vat jei gal kas atpazintu ir koki kontakta parasytu butu labai gerai. Man patiko Gerda, ji puikiai viska isdeste ir dabarti, ir ateiti, taciau ateitis tai tik 1m. o noris tai i tolima pazvelgt, ne smulkiai, bet vat tai kas mane neramina.
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2010 01 18, 22:51)
Tai vat jei gal kas atpazintu ir koki kontakta parasytu butu labai gerai. Man patiko Gerda, ji puikiai viska isdeste ir dabarti, ir ateiti, taciau ateitis tai tik 1m. o noris tai i tolima pazvelgt, ne smulkiai, bet vat tai kas mane neramina.

Pabandik Zinaida. Man ne blogai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 01 19, 12:39)
Pabandik Zinaida. Man ne blogai padeda  mirksiukas.gif

Na as skaiciau apie ja, bet vieni raso teigiamus atsiliepimus, kiti neigiamus. o kaip ji, kuriam laikotarpiui buria
Atsakyti
Gal kas nors lanketes pas bureja Vale? Gyvena Eiguliuose kiek man zinoma. Butu idomu isgirsti atsiliepimus apie ja.
Atsakyti
Sveikutes. Siandien einu pas Sofija, i urmo baze. Parasysiu. Mano draugams tai pildos 100%.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 01 20, 07:38)
Sveikutes. Siandien einu pas Sofija, i urmo baze. Parasysiu. Mano draugams tai pildos 100%.

Kažkada gundžiausi, ale kai dviem draugėm nugrybavo, tai nesiryžau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 01 20, 07:38)

Kazkada labai seniai pries 10m. ir pries 4m. mano mama ejo, tai gal kai pries 10m. tai tiksliau pasake, bet vat pries 4m. tai issipilde gal tik kokie 20%. daugiau ji pasake bendraja prasme, man tai net nemalou buvo. ji buria paprastom kortom, ane?
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2010 01 20, 18:59)
Kazkada labai seniai pries 10m. ir pries 4m. mano mama ejo, tai gal kai pries 10m. tai tiksliau pasake, bet vat pries 4m. tai issipilde gal tik kokie 20%. daugiau ji pasake bendraja prasme, man tai net nemalou buvo. ji buria paprastom kortom, ane?

Taip, paprastom. Kai buvau pries kelis metus, jau kalbant atitiko ne viskas. Issipylde 50%. Dabar pasakojo apie musu seima 100%. Jausmas buvo keistas, tarsi gyventume su ja kartu.
Atsakyti
cudo
labai prasau patikslink pirmame puslapyje genutes is jotvingiu telefona, nes sako kad tokio nr nera, nors jau is kart matosi kad kauno ne toks kodas, o kai renki tik numeri tai sako kad tokio nera.
as pas ja esu buvusi lygiai pries 10 metu, na man taip viskas issipilde per ta laika. bandziau jos ieskoti po keliu metu bet sake kad ji isvykus is lietuvos. negi jau vel gryzus??? padek labai noreciau vel as pas ja patekti
aciu labai is anksto. galima parasyti ir i mano inbox
Atsakyti