Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

niu va, vakar rašiau labai skubėdama, tai smulkmenų nepapasakojau. tei va, ta būrėja gyvena prie saulėtekio, ji nemėgsta paprastų žmonių "iš gatvės" , pas ją turi eiti per kažką, taigi, aš ėjau su pussesere. vizito metu paskambino jai moteris, tai ji paklausė iš kur ji gavo jos nr, ir kaip supyko, kad internete jį rado, nu tai man pasirodė keista.... tei va, man pasakė, kad esu nelaimingai ištekėjusi ( gal ir dalis tiesos...), kad nuo vaikystės turiu įgimtą ligą ( tyrimus dariausi, skydliaukės ir t.t. - sveika smile.gif) . kad šių metų pradžioje skirsiuosi, sutiksiu vyrą rudaakį lotuliukas.gif pradžioj būsiu a la meilužė jam, o paskui susituoksim, apipils mane pinigais lotuliukas.gif thumbup.gif ir t.t. turėsim mes sūnų ir t.t. keista, bet man gerai gyventi su savo vyru, nežarstom kalnų pinigų ir aukso, bet man gerai ir taip gyventi, labai nesusidomėjau tuo , ką išgirdau, skaudu būtų išsiskirti, todėl, priėmiau sau tik tai, kad man atrodė priimtina .... blush2.gif pvz.: kad darbas OK, mokslai OK, kad mane labai myli mano tėtis ir visada padės ( thumbup.gif ). tei va, tokia ta mano istorija, jaučiausi, kad iš manęs visą ryžtą, gerą nuotaiką atėmė, išsiurbė, bet ir entuziazmo dozę gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 01 08, 18:46)
sveikos, buvau vasarą pas Ritą iš Kauno, tai patikėkit.... baisu... jau turiu būti išsiskyrusi ir ištekėjusi už milijonieriaus...

biggrin.gif
esu pas ją buvusi dukart. pirmą kartą nepaprastai daug pasakė. Ir mamai kelis dalykus taip pasakė, kad mama išėjusi juokėsi, jog šarlatanė, o tie dalykai bac ir išsipildė. ir lb greitai verysad.gif Antrą kartą buvau po jos sūnaus žūties (bent aš taip supratau iš jos pasakojimo). Tai tikrai..niūriai kažkaip viską nudėstė. Bet man atrodo, ji tiesiog buvo neatsigavusi. Galvojau, kad jau net neburia. rolleyes.gif

Tiesa, Svetlana iš Tulpių g..... Šoko terapijos jeigu norisi, nebent tada reiktų pas ją. brrrrrrrr rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aaukse: 10 sausio 2010 - 11:29
o kas nors gal pas Lobaciuviene lanketes? kaip atsiliepimai, ir kaina?
Atsakyti
vis noris apsilankyt pas bureja smile.gif ypac tada kai nesiseka, bet baisu butu jei pasakytu blogas prognozes.
Atsakyti
Nors as is Vilniaus, bet burtis vaziuoju i Kauna smile.gif Ten pigiau ir nieko neblogiau uz garsiasias Vilniaus burejas. Man Kaune geriausia Zinaida - bet pasako kazkur tik pusmeciui i prieki. Buvau seniai pas Gerda - ji su taro kortom apie kazkur 10 metu i prieki kalba. Bus matyt, ar pildosi smile.gif Dar lankausi pas tokia jauna, bet perspektyvia ir nekomercine moteryte prie Savas. Irgi nemazai tiesos pasako.
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2010 01 12, 18:32)
Nors as is Vilniaus, bet burtis vaziuoju i  Kauna  smile.gif Ten pigiau ir nieko neblogiau uz garsiasias Vilniaus burejas.  Man Kaune geriausia Zinaida - bet pasako kazkur tik pusmeciui i prieki. Buvau seniai pas Gerda - ji su taro kortom apie kazkur 10 metu i prieki kalba. Bus matyt, ar pildosi  smile.gif Dar lankausi pas tokia jauna, bet perspektyvia ir nekomercine moteryte prie Savas. Irgi nemazai tiesos pasako.

rasikit: tel.num. varda ir adresa bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, paskaiciau ir sudomino ta Janina is Jonavos. Jei ne paslaptis- kiek ji ima ir kaip buria?
As pati buvau pas Gerda, tai sutinku, kad ji gera psichologe...
Genute is Rotuses irgi nelabai pataike su ateitim
Genute is zemu sanciu-visiska nesamone
Stasele- sunkiai jai kazkaip sekesi bigsmile.gif
Virginija is partizanu g.- lotuliukas.gif
Paneveziete Jolanta patiko, bet toli...
Laima is Dauksos b.salono-rasyciau astuntuka smile.gif
Eiguliuose prie trol.depo (vardo nepamenu)kliedesys
Alexas Vienazindys psichologas ir aiskeregis- net baisu prisimint unsure.gif
Gal dar teko girdet apie Regina Mileriene ka nors?
Atsakyti
Laba vakara,

noreciau pirma karta nueiti pas bureja, gal galit papasakot kaip ten viskas vyksta? ar uzduodi konkrecius klausimus ar kaiP?
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2010 01 12, 23:37)
Laba vakara,

noreciau pirma karta nueiti pas bureja, gal galit papasakot kaip ten viskas vyksta? ar uzduodi konkrecius klausimus ar kaiP?

žiūrint pas ką-pas Janiną iš Jonavos nereikia,pati papasakos,bet gali ir užduoti kl. jei kas neramina.Pas Genutę Česn.- reikia turėti konkrečiai viską susiformulavus visus klausimus...pas kitas nzn mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ar galite kuri parasyt, kur surasti ta Janina is Jonavos? gal parasykit jos tel nr. ir dar idomu kiek ji ima?
paskaicius, tai daug kas jai paskiria pirma vieta....
idomu, butu pamegint isitikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vebkius @ 2010 01 12, 21:48)
Sveikutes, paskaiciau ir sudomino ta Janina is Jonavos. Jei ne paslaptis- kiek ji ima ir kaip buria?

QUOTE(ddalia @ 2010 01 13, 00:12)
sveikutes, ar galite kuri parasyt, kur surasti ta Janina is Jonavos? gal parasykit jos tel nr.  ir dar idomu kiek ji ima?

Pas Janina eisiu antardieni, tai galesiu parasyt kaip patiko mirksiukas.gif Ji ima 30 lt., o tel , nr. parasytas pirmam puslapyje 4u.gif ( siuo telefonu siand. skambinau ir uzsiregistravau, tik po 8 reikia dadet 6,nes truksta vieno skaiciuko mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2010 01 13, 01:34)
Pas Janina eisiu antardieni, tai galesiu parasyt kaip patiko  mirksiukas.gif  Ji ima 30 lt., o tel , nr. parasytas pirmam puslapyje    4u.gif    ( siuo telefonu siand. skambinau ir uzsiregistravau, tik po 8 reikia dadet 6,nes truksta vieno skaiciuko  mirksiukas.gif  )

a jau 30? rugsėjo mėn buvo 25Lt. Tik mergaitės aplinkos svarbiausia neišsigąskit...o šiaip ji tikrai teisybę sako.Nors irmą kartą kai nuėjau...išėjus galvojau ko ji čia pripaisė-pradėjo apie ilgai našlaujančią moterį(kažkaip apie močiutę galvojau)kalbėti ir kaf ji laaabai greitai numirs,o paskui kaip paklausiu apie senelius savo apskritai,tai pasakė,kad dar ilgai mano abi močiutės gyvens,atseit pirmiau senelis mirs blink.gif Na vienžo,galvojau nusikalba....bet ne,tą pačią dieną kaip pas ją buvau mirė mano pati mylimiausia bendradarbė...kuri ir buvo man labai mielas ir artimas žmogutis... verysad.gif
Atsakyti