būtent....todėl vis mėtau ,,namiokus,, žodžiu kas ieškot dvigubo, tai tas čia jau keliskart nucituotas kontaktas dvigubus už viengubų kainą paleido - matyt naujovę nelabai būrai lietuviai perka.
sorry,gal ka nors nedaskaiciau . tik norejau parodyti dar viena nuoroda, kuria pati sendien aptikau. skelbimas ne mano, nes furminatoriu pati ieskau pirkti, bet pati dar nenusprendziau koki pirkti
as nezinau ar jie turi, as tiesiog idejau nuoroda i skelbima, kur juos pardavineje. tai ne mano skelbimas, todel as nezinau ar jie turi, nors pagal skelbimo teksta turvbut neturi, nes butu parase ir S dydzio kaina. bet pasiskambinti juk galima
as nezinau ar jie turi, as tiesiog idejau nuoroda i skelbima, kur juos pardavineje. tai ne mano skelbimas, todel as nezinau ar jie turi, nors pagal skelbimo teksta turvbut neturi, nes butu parase ir S dydzio kaina. bet pasiskambinti juk galima
ir as noriu pirkti savo vokieciu aviganiui, bet S dydis netiks? nelabai as gaudausi tuose dydziuose. cia turbut maziausias bus is anglu kalbos verciant (smol). gal as klystu. kokio man reiketu?gal kas sukuojate toki suni kaip mano? pasidalinkit patirtimi.