Įkraunama...
Įkraunama...

Furminatorius

QUOTE(Aduka @ 2010 01 25, 16:39)
Dabar jau tokiom kainom nėra, pigiausias 57 ir nesidera

Parduodančių yra ne vienas, ir ne du. Ar skambinot šiam pardavėjui? Jei brangiau pardavinėtų, tai turėtų ir skelbime kainą pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 25, 16:56)
Parduodančių yra ne vienas, ir ne du. Ar skambinot šiam pardavėjui? Jei brangiau pardavinėtų, tai turėtų ir skelbime kainą pakeisti g.gif

Nu keiktis negaliu, bet pasijutau akla doh.gif doh.gif doh.gif
Sorry, dabar pamačiau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 25, 17:56)

Šitą ir turėjau omeny lotuliukas.gif Kaina tikrai nepakilus, bent jau dvigubi netgi daug pigiau nei skelbime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranij@: 26 sausio 2010 - 09:19
Sakykit, ar kas išbandę tą dvigubą?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 29, 18:05)
ieškome pigiausių

būtent....todėl vis mėtau ,,namiokus,, biggrin.gif žodžiu kas ieškot dvigubo, tai tas čia jau keliskart nucituotas kontaktas dvigubus už viengubų kainą paleido - matyt naujovę nelabai būrai lietuviai perka.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 29, 19:05)
Šie kontaktai jau buvo minėti temoje - nebūtina kartotis.
Skelbimams yra atskira tema!

Šioje temoje gi ieškome pigiausių variantų ax.gif

sorry,gal ka nors nedaskaiciau ax.gif blush2.gif . tik norejau parodyti dar viena nuoroda, kuria pati sendien aptikau. skelbimas ne mano, nes furminatoriu pati ieskau pirkti, bet pati dar nenusprendziau koki pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatenkinta @ 2010 01 30, 00:39)
man reikia s dydzio...

as nezinau ar jie turi, as tiesiog idejau nuoroda i skelbima, kur juos pardavineje. tai ne mano skelbimas, todel as nezinau ar jie turi, nors pagal skelbimo teksta turvbut neturi, nes butu parase ir S dydzio kaina. bet pasiskambinti juk galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2010 01 30, 09:57)
as nezinau ar jie turi, as tiesiog idejau nuoroda i skelbima, kur juos pardavineje. tai ne mano skelbimas, todel as nezinau ar jie turi, nors pagal skelbimo teksta turvbut neturi, nes butu parase ir S dydzio kaina. bet pasiskambinti juk galima g.gif

as zinau, kad jie neturi s dydzio, todel ir noriu is kito perpardavejo pirkt su kazkuo - kad butu pigiau...
Atsakyti
QUOTE(nepatenkinta @ 2010 01 30, 22:35)
as zinau, kad jie neturi s dydzio, todel ir noriu is kito perpardavejo pirkt su kazkuo - kad butu pigiau...

ir as noriu pirkti savo vokieciu aviganiui, bet S dydis netiks? nelabai as gaudausi tuose dydziuose. cia turbut maziausias bus is anglu kalbos verciant (smol). gal as klystu. kokio man reiketu?gal kas sukuojate toki suni kaip mano? pasidalinkit patirtimi.

Atsakyti
pirkau is ebay.co.uk, su parsiuntimu sumokejau apie 34lt 4u.gif gavau per savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2010 01 31, 00:35)
ir as noriu pirkti savo vokieciu aviganiui, bet S dydis netiks?

medium ( M ) pirkt reiktu 4u.gif saviski su tokiu sukuoju smile.gif gal ir L tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*acme* @ 2010 03 12, 20:56)
medium ( M ) pirkt reiktu 4u.gif saviski su tokiu sukuoju smile.gif  gal ir L tiktu g.gif

aha, reiskia reiks pasidairyti L dydzio. aciu
Atsakyti