Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

QUOTE(Ingulik @ 2006 08 22, 22:09)
Mums rytoj bus 5 menesiai ir gausime vaikstiniu dovanu  4u.gif  Tai ir isbandysime.
Stovime jau labai gerai ir tvirtai nuo 4 men. ir netgi kineziterapeute pasake, kad galime deti i vaikstines. Nes palaikoma eina, eina, eina, eina  biggrin.gif

Mamos, nekvailiokit. 5 mėn. vaikelį į vaikštynę kišti tai nusikaltimas prieš pačią gamtą. Jus pasižiūrėkite ką tokio amžiaus vaikiukas gali be niekieno pagalbos? Ar jisai gali pats atsistoti ir stovėti laikydamasis? Nemanau. Kai jisai pats atsistos ir pasilaikydamas stovės, va tada ir galima bus statyti į vaikštynę. Ir aplamai vaikštynė yra patogu tėvams ir jokiu budu ne jų vaikams. Geriau tegul ropoja negu dirbtinai vaikšto. sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 08 23, 11:50)
Mamos, nekvailiokit. 5 mėn. vaikelį į vaikštynę kišti tai nusikaltimas prieš pačią gamtą. Jus pasižiūrėkite ką tokio amžiaus vaikiukas gali be niekieno pagalbos? Ar jisai gali pats atsistoti ir stovėti laikydamasis? Nemanau. Kai jisai pats atsistos ir pasilaikydamas stovės, va tada ir galima bus statyti į vaikštynę. Ir aplamai vaikštynė yra patogu tėvams ir jokiu budu ne jų vaikams. Geriau tegul ropoja negu dirbtinai vaikšto. sėkmės visoms.

Pritariu visom keturiom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif siais laikais mamos nori kuo greiciau kad vaikas pradetu vaiksciot, kuo greiciau kad pradetu valgyti kieta maista ( viena mano pazystama vaikiukui nuo 7 savaiciu dave banana) kur taip skubat ??????? as ikisau dukryte neperseniausiai i vaikstyne bet ji jos bijo tai ir nededu nu ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 08 23, 15:04)
Pritariu visom keturiom  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  siais laikais mamos nori kuo greiciau kad vaikas pradetu vaiksciot, kuo greiciau kad pradetu valgyti kieta maista ( viena mano pazystama vaikiukui nuo 7 savaiciu dave banana) kur taip skubat ??????? as ikisau dukryte neperseniausiai i vaikstyne bet ji jos bijo tai ir nededu nu ir nereikia 4u.gif

tai zinoma, visai jau nuo proto soka, dar vaikas dorai pats nesedi, o jau ji i vaikstyne sodina doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų krikštomama kinezaterapiautė ir sakė kad vaikštynės nėra gerai schmoll.gif
o ir šiaip esu girdėjusi kad jos nelabai vaikučams tinkamos
tai mes net nesukam galvos apie jas,nes ir namuose nelabi būtų vietos u tuo rakandu kur ir sukinėtis
Atsakyti
Man vaikstyne pats nereikalingiausias pirkinys. Puikiausiai mergina jau vaiksto ir be jos. O vaikinukas dar isikibes eina, bet manau, kad irgi ilgai netruks. Juk vaikscioti tikrai greiciau neprades. Net jei norisi patingeti, vis tiek ir su vaikstyne vaiko be prieziuros palikti negalima
Atsakyti
Na ne visi vaikiukai anksti ir is karto pradeda eiti patys.Man,auginant dukryte ji laaaabai praverte.Mergaite vaiksciot pradejo metuku,o su vaikstyne lakste jau nuo kokiu 8 men. biggrin.gif Jei ne ji,tai butu teke mazaja uz rankyciu visur vedziot doh.gif
O vaikstyne turi buti nelenga,kad butu kuo stabilesne ir tvirtesne,tureti daugiau ratuku,kad neapvirstu smile.gif O tos muzikeles tai tikrai kazkoks kosmaras doh.gif blink.gif Musiske ir pati ju bijojo,tai iskart isemem batareikas biggrin.gif
dukros buvo tik vaikstyne,o va dabar sunui pirkau Bebe Confort vaikstyne-supyne.Dar nenaudojam (nors dukra jau isbande ja kaip supyne bigsmile.gif ),bet atrodo thumbup.gif labai tvirta,patikima, ir supasi fainai thumbup.gif
Atsakyti
mums tuoj 7 men. siaip stovim kuo puikiausiai, laikydamasis uzlovos krasto paeina, pati nesistengiu uz rankuciu jo vedzioti, nes ateis laikas pats atsistos ir nueis tongue.gif
gavom dovanu vaikstyne
tai leliukas pakest jos negali, jei nori isgirsti kaip verkia vaikutis isodink i vaikstyne...
o siaip geriausia vaikstyne jam yra zaislu deze biggrin.gif maziukas laikosi stovedamas uz dezes krasto ir vaiksciodamas stumdo ja po namus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As manau kad kai vaikutis pradeda tvirtai sedeti tada galima trumpam sodint ji i vaikstyne, nors nevisi vaikai megsta tas vaikstynes smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,pirma karta prisijungiu prie Jusu pokalbio! Mano dukryei 5 menesiai. Kadangi tai mano pirmas vaikas, labai daug skaitau ir duomiuosi viskuo,kas susije su vaikelio ugdymu. Apie vaikstines galiu pasakyti,kad vaikeli galima sodinti tik tada,kai jau pradeda tvirtai stoveti ant koju. Nes nemokedamas stoveti pats, vaikelis pradeda atsispirti pirstu galais,o nuo to jo kojeles netaisiklingai vystysis, jis prades veliau vaikscioti.
Papildyta:
user posted image :
4u:
Atsakyti
QUOTE(aaaa @ 2006 08 25, 12:09)
Sveikos mamos,pirma karta prisijungiu prie Jusu pokalbio! Mano dukryei 5 menesiai. Kadangi tai mano pirmas vaikas, labai daug skaitau ir duomiuosi viskuo,kas susije su vaikelio ugdymu. Apie vaikstines galiu pasakyti,kad vaikeli galima sodinti tik tada,kai jau pradeda tvirtai stoveti ant koju. Nes nemokedamas stoveti pats, vaikelis pradeda atsispirti pirstu galais,o nuo to jo kojeles netaisiklingai vystysis, jis prades veliau vaikscioti.
Papildyta:
user posted image :
4u:

visiskai pritariu, mums 9 men ir i vaikstyne lipam retai ir po trumpai, kas antra diena po 20 min. jei man reikia ka nors padaryti, taip zinau kad niekur nenusivers.
ir jei blogai stato kojytes vaikas tai su vaikstyne ta defekta tik paastrina.
Atsakyti
Mes i vaikstyne stojomes nuo 8 men. Stengiuosi kuo trumpiau joje laikyti, tik tada kai tikrai reikia kazka nusiveikti namuose - i diena po valanda kazkur.
Atsakyti
mano sunus labai stiprus ir vaikstynei laksto nuo 6menesiu,jam dabar 10men ir dvi sav,bando jau ir pats eit.Jokio neigiamo vaikstynes poveikio nepastebejau.Maziau klausykit gyditoju o elkites pagal situacija,juk pastebetumet jei vaikstukuose vaikas blogai jauciasi,ar atvirksciai-jam smagu.
Atsakyti