Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

Netinka ir nereikia smile.gif . Vaikų ortopedai apskritai prieš vaikštynes, nes vaikiukai įpranta spirtis pirštų galiukais ir pradedant vaikščioti stojasi ne visa pėdute, bet nuo pirštų galiukų ir neretai dar šleivai. Gal geriau apsieiti be vaikštynių - tegu geriau ropoja... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės blush2.gif ...dukrai 6.5 mėn o dar nemokam su vaikštyne naudotis... verysad.gif nuo ko reikia pradėti? verysad.gif
Atsakyti
Norvegijoje vaikshtynes nerekomenduojamos schmoll.gif Tipo netaisyklingai statomos kojytes ar kazhkas panashaus...
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 10 17, 13:41)
sveikutės blush2.gif ...dukrai 6.5 mėn o dar nemokam su vaikštyne naudotis... verysad.gif nuo ko reikia pradėti? verysad.gif

Net neatejo i galva,kad gali nemoket doh.gif Is pradziu ir maniskis joje tik sedejo,o kai uzkniso vienoj vietoj but,pradejo judet tongue.gif Taip per keleta savaiciu ivalde technika cool.gif Dabar jau begioja bigsmile.gif

O del to nerekomendavimo,tai jau ir Lietuvoj nepataria. O man dzin- gi nelaikai visa diena ikisus schmoll.gif Tiesiog kartais reikia ka nors butinai pasidaryt,o jis visur dalyvauja doh.gif Tai vaikstyne issigelbejimas ir man,ir jam smile.gif
Atsakyti
o Izraelyje visiskai uzdraude pardavineti vaikstynes,tai as atsiveziau is Lietuvos,kad butu ateiciai tongue.gif
Atsakyti
iki 8 mėn vaikštynės išvis nerekomenduojamos. Pažiūrėk šį forumą, bent pora temų apie vaikštynes tikrai yra.
Atsakyti
va va man irgi idomu kaip ten su tom vaikstynem???? blush2.gif schmoll.gif Vieni draudzia kiti sako, kad galima g.gif Gydytoja sake, kad jei desim tai su batukais, kelios drauges turi, kelios aplamai kai pasakai apie jas, kvaila palaiko doh.gif Nebesuprantu ka daryti siaip manau jai patiktu joje, nes jau sedeti atsibosta ir bando judeti bet kuria kryptimi. kartais tokia zirzila buna, kad nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
pritariu, geriau pora menesių palaukti - tada ir išmoks lengviau bigsmile.gif
Ir negalima ilgai laikyti -nors manyškis ilgiau negu 10 min ten ir nenori būti mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau galima negalima, man dzin... as savo mergyte jau nuo 5 men dedu i vaikstyne. pradziai siaip pasedeti, na tiksliau pakaboti leidom, po keleta min i diena. na ir ka jau po dvieju savaiciu jai to neuzteko, tai dabar su kojytem remiasi ir po truputi vaikstineja. tiesiog vos tik suejo 4 men. ji pareiske nora stotis, o mane tas zirzimas uzkniso, juk negaliu su ja visa diena bovytis, juk ir as zmogus....
Atsakyti
as pastebejau,kad tau dzin!bet tu galvok galva.viena mergina ir dejo mazyli i vaikstyne kai jam buvo 5.5men,o kai vaikas paugejo jam pradejo atsirasdineti stuburo problemos.vaikui teko atsisakyti intensyviu uzsiemimu ir atsisakyti tai del ko jis gyvybe butu atidaves,mergaite labai orejo buti balerina.tu tokio likimo nori savo mazyliai?kaip tada jai paaiskinsi?kad tau taip buvo patogiau?kad tau buvo dzin? g.gif
Atsakyti
Nu aš pakraupus,kaip gali buti DZIN!Juk tai jūsų vaikai ir manau jų sveikata turi būti svarbiau.
Atsakyti
Na juk ji to vaikelio nekankina,juk jam patinka vaikstyneje buti smile.gif O rizikos yra visur ir visame,juk visko nesuziuresi...Daugelis mamyciu vaidina idealias,bet idealiu zmoniu nera!Nu ir gerai,kad jai DZIN ,juk tai ant kitu nuomones,o ne ant vaiko sveikatos!Juk niekas nenori rizikuoti vaiku sveikata,bet ja visur rizikuojame...
Atsakyti