Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

Mes savo pupsiką pasodinome į vaikštynę beveik 9 mėn nes vaikštynės patys nepirkome,kai paskolino brolienė tai ir patupdėme blush2.gif ir ką jūs manot po savaitės pasivaikščiojimų su vaikštyne žengė savo pirmus žingsnius savarankiškai būdamas lygiai 9 mėn.Po tų žingsniuku mes jo jau į vaikštukus nebepasodinome nes jis tiesiog jų nebenorėjo matyti schmoll.gif Vaikštynė tikrai geras dalykas tik viską reikia daryti laiku ir protingai,man kraupu,kai dar nesėdinti mažyli sodina į vaikštynę.
Atsakyti
QUOTE(Saules Mama @ 2006 11 02, 11:26)
as pirkau tai gan brangia uz 150 lt. ziurejom kad butu tvirta, daugiafunkcine ir kad ratukai butu, o ne "vyzos". musu vaikstyne tai kartu ir supynes pasidaro, po to dar gali buti kaip valgymo stalas, aukstis reguliuojasi ir pati kedute sukinejasi, tai kai supykstu tai nusuku nuo zaislu. tik nepirkit lenkisku, mes pirkom vokiska tai dar garantija metams gavom. vat tik zinau kad vaikuti reikia sodinti su batukais, nes kojines tai jis visas nusispardys, o be to ir peda tada pilniau statoma.

Galvojau, kad ju kainos daug didesnes. g.gif O kur pirkai, nes mums jau greitu laiku irgi reikes.
Atsakyti
Aha, ir mumi tai rūpi... biggrin.gif Kur pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy_ausrele: 02 lapkričio 2006 - 19:53
kadangi esu is kauno, tai pirkom "Grytute ir ko" parduotuveje, kovo 11-osios gatvej, salia taikos ziedo. nu kur yra automatine benzino kolonele.
dar yra viena parduotuve netoli macdonald'o "Joniukas ir ko" ten padevetu buna, kainos iki 100 lt. bet irgi labai geros kokybes, nes ten drauge pirko.
Atsakyti
Hm.... Bandysim Vilniuj ieškoti kažko tokio... Tik bent vaikštynės firmos pavadinimą pasakyk. smile.gif
Atsakyti
rock'n roll atrodos vadinasi... ax.gif
Atsakyti
Tarp kitko, apie vaikštynes... laikrašty skaičiau labai gerą straipsnį apie jas ir paaiškėjo, jog daugelyje šalių jos yra uždraustos, mat tik pas mus dar jos yra likę. O uždraustos dėl to, jog vaikas jose dažniausiai patiria įvairiausias traumas, ribojami vaiko judesiai, neleidžiama normaliai vystytis. Na, čia būtų buvę pagrindiniai argumentai. Viso straipsnio nelabai noriu nurašinėti...
Atsakyti
Skaitiniai...

http://www.delfi.lt/....php?id=6869241
Atsakyti
Mano manymu,vaikštynė nereikalinga.Aš tikiu,kad su ja vaikas vėliau išmoksta vaikščioti pats 4u.gif O jei naudojat,tai patarčiau auti ortopedinius batukus,ir būtinai žiūrėti,kad vaikas statytų pilnai paduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2006 10 14, 21:01)
Netinka ir nereikia smile.gif . Vaikų ortopedai apskritai prieš vaikštynes, nes vaikiukai įpranta spirtis pirštų galiukais ir pradedant vaikščioti stojasi ne visa pėdute, bet nuo pirštų galiukų ir neretai dar šleivai. Gal geriau apsieiti be vaikštynių - tegu geriau ropoja... ax.gif  4u.gif

NE VISI ORTOPEDAI PRIES. VIENI SAKO GERAI, KITI BLOGAI. AS NAUDOJAU IR DZIAUGIAUSI, KAD VAIKAS NUSISPIRIA TEN KUR NORI. IR VAIKSTYNES VAIKSTYNEM NELYGIOS. VIENU AUKSTIS VIENOKS, KITU KITOKS. MES TUREJOM HAUCK-TAI BUVO PER ZEMOS, KAIMYNE NAUDOJO CHICO IR ILGAM UZTEKO, NORS PANELE TIKRAI LABAI AUKSTA.
Atsakyti
nezinau kokius mes turim, bet tik dabar jau matau, kad nebepatogios darosi, o vakar bandem ismatuoti su teveliu - ugis ~76
o kad nesispirtu su pirstu galais mes dedam batukus biggrin.gif
man patinka, nes su vaikstukais nepatenka i tas vieciukes, kur nuropoja: pvz prie geliu, lauko duru ir pan.
Atsakyti
Mano maze nuo 7 men. naudojosi vaikstyne. bigsmile.gif Bet kai lankemes ankstyvos korekcijos tarnyboje,dare masazus,tai gavau bart,kad negalima. schmoll.gif Kadangi vaikas turi tvirtai stoveti pats,ir moketi eiti.Nes blogai formuojasi pedute,tai pagalvojus kam tada gamina tas vaikstynes? g.gif
Atsakyti