Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

QUOTE(ingeborga @ 2007 02 21, 21:01)
As tai pries vaikstynes.Manau,kad galma apsieti ir be ju.
Mano mazuliui jau 1.5metuku kuo puikiausiai vaiksto,begioja.Ir neprireike jokios vaikstynes.Buvo laikas kai sliauziojo,buvo laikas kai ropojo.Turejo ka veikti ir be vaikstynes smile.gif

Jums labai pasisieke bet mano pana rankinuke. Ir ne tik kad sliauzti ji net sest nenori o kam zino kad reikes tik parekt ir atsiras kas ir zaisla paduos ir pasodins ir ant ranku paims jei jai atsibodo lova. O vaikstynes ji megsta> Ir gydytoja sako kad maniske prades vaiksiot nuo 9men (jai dabar 7) Tiesa daktarei nesakau kad turiu vaikstynes nes ji pries ju blush2.gif Bet apziuroj nieko blogo nerado vaikas gerai vystosi> Taigi as ir rankomis ir kojomis UZ
Atsakyti
as nesenai pradejau sodinti savo vaiki i vaikstyne,jam labai ji patinka,nes gali judeti is kambario i kambari,o mano jis taip pat toks rankinukas,o man ji jau sunku visa diena tampyti,bet vaikstyne kaip ir kiti uzsiemimai ji ilgam nedomina,tad veikla tenka keisti kad pusvalandi,pusvalandis ant ranku,pusvalandis zaidimo ant kilimelio,pusvalandis zaidimo atsisedus ir t.t
Atsakyti
Na va ir man įdomu kaip ten iš tikro su tom vaikštynėm. Aš ssvo mažę dedu gal nuo 6,5 mėn, pradžioj tik stovėjo vietoj, dabar laksto spėk gaudyt ir labai jai ten patinka. Bet, pati dar neatsisėda ir nenori stotis, sakau gal čia vaikštynė kalta. Nors ji viską vėliau pradėjop daryt g.gif
Atsakyti
As savaja nuo 7 men. dejau i vaikstyne,zinoma trumpam...bet jai ir paciai nelabai patinka ilgaqi buti-atsibosta ir reikalauja isimti...mums vaikstyne jau tapo kaip ramstis,ji isikibusi kelis zigsnelius deda mirksiukas.gif
As manau jei su saiku,tai nepakenks ta vaisktyne...
Atsakyti
O mes vaikštynės net nepirkom, o ir dovanų negavom, tai kuo puikiausiai ir be jos išsiverčiam. Pavaikščiot taip pavedžiojam, o dabar vaikinukas jau moka ir aplink lovytę savo keliaut, ypač kai niekas nemato smile.gif Kazkaip nepasitikiu as tom vaikstynem schmoll.gif
Atsakyti
Medikai pataria vaiko nesodint į vaikštynę,kol pats nemoka tvirtai sėdėt.O kai vaikutis jau sėdi,tai kur sėdės nėra jokio skirtumo.Aš nesu prieš,bet vaikštynės nepirksim,nes namuose labai mažai vietos ax.gif
Atsakyti
vaikų ortopedai tikrai nepataria vaikų sodinti į vaikštynes, pasak jų, vaikštynės skirtos ne vaikams o jų mamoms, kad joms būtų lengviau.
Atsakyti
vaikstynes dar neturime bet planuojame isigyti.Pabandziau savo 8men. dukryte isodinti idraugu leliaus vaikstyne ir jai labai patiko,net kokius 5metrus nuejo.Saunuole!!!
Atsakyti
Neturim, nenorim, nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Maniskei 5 men,bet as tokis tai tikrai dar bijau i vaikstyne "kisti",man atrodo pirma tegul ismoksta,bent ,jau lovytej stoveti.O Ispanijoj irgi nepataria vaikstyniu.
Atsakyti
Pediatrų nuomonė apie vaikštynes labai prasta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Vaikštynė trugdo lavintis kojyčių raumenukam doh.gif
Mano mažyliai vaikščiojimas dar tolokai, bet kai ateis laikas manau nepatingėsiu užsiimti pati thumbup.gif Ir išmoksim vaikščiot ir be vaikštynių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugilės mama @ 2007 02 27, 13:31)
vaikų ortopedai tikrai nepataria vaikų sodinti į vaikštynes, pasak jų, vaikštynės skirtos ne vaikams o jų mamoms, kad joms būtų lengviau.

sutinku su tavim, bet visgi nusipirkom vaikštynę. Sodinu tik labai trumpam, nes auginant du nedidelius vaikiukus tiesiog kartais nėra laiko ir pavalgyt. Auginant pirmą dukrytę net į galvą nešovė pirkt vaikštynės, nes viską kuo puikiausiai suspėjau ax.gif , o dabar situacija jau kitokia.
Atsakyti