Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

O man atrodo, kad jeigu viska darai su protu, tai tikrai nepakenks. Visu pirma i vaikstyne reikia statyti vaikiuka tik su kietais batukais, kad nesistotu ant pirstu kaip balerinos ir vienu kartu negalima laikyti ilgiau kaip 30min. Mes taip ir darom biggrin.gif Ir vaikui patinka ir man atokvepis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2007 02 28, 17:59)
O man atrodo, kad jeigu viska darai su protu, tai tikrai nepakenks. Visu pirma i vaikstyne reikia statyti vaikiuka tik su kietais batukais, kad nesistotu ant pirstu kaip balerinos ir vienu kartu negalima laikyti ilgiau kaip 30min. Mes taip ir darom biggrin.gif Ir vaikui patinka ir man atokvepis thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Man visai nieko ta vaisktyne,tik trumpam ja idedu....manoji kaip tik pabuvusi vaikstyneje greiciau pradejo uz rankyciu vedama delioti zigsnelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2007 02 28, 17:59)

Sūnaus gydytoja nedraudžia sodinti i vaikštynia sakė kai mažylis pats gerai sedi vienas jau ir tada galima sodinti i vaikštynia aišku nevisai dienai.mes per diena koki pusvalandi varinejam ir mama pailsi ir mažylis gauna pramogu. thumbup.gif
Atsakyti
aš ne prieš vaikštynę, bet viskam reikia turėti proto ir jausti ribas smile.gif
Atsakyti
mes kelis kart buvom jau įlipę, bet kokioms 2-3 minutėms blush2.gif
Atsakyti
O mum zinokit neleido gyd. sodint mazyles i vaikstyne, nes sake kad kojytes gali iskrypti (na nesakau kad visiem).
Suprantu kad smagu matyt kaip vaikutis vaiksto, bet manau jis prades vaiksciot tada kai pats nores, o ne tada kai teveliai to uzsimanys.
Atsakyti
mes vajkstyne turim ir labaj dziaugiames smile.gif vajskto ji su batukajs ir tikraj ne visa diena smile.gif pati nukeliauja kur jaj rejkia, pasiima ka rejkia, o ir as pati truputy pailsiu, nes mano mergina be galo judri smile.gif
Atsakyti
as savo mazaja dedavau nuo 5 men. na ir ka po truputuka kasdien 10-15 min, poto 30, ir mum jo reikejo iki 8 men paskui pradejo ropoti pasidare nebeidomu, dar po men ji pradejo stumdyt vaikstyne ir taip ismoko vaikscioti. na ir ka mums jau 10 men ir mes jau vaikstom patys.
as uz vaikstukus, nes tai pagalba mamai ir pramoga vaikui.
Atsakyti
Kai jau suvokia, kad "turi kojas", t.y. moka laikomas stovėti. O nuo 6 mėn. - labai abejoju, juk vaikas tvirtai pradeda sėdėti apie 7 mėn. Aš statčiau į vaikštuką nuo 8 mėn. Nuo 10 mėn. ji jau vaikščiojo pati.
Atsakyti
per mažos ir per silpnos mes dar tai vaikštynei, nors ir įdomu spaudinėti, liesti žaisliukus. Nors ir pabūnam vos kelias minutes per dieną, greit pavargstam doh.gif
Atsakyti
Mes vaikštynę naudojam nuo 7 mėn. Laksto, pagaut negali ir labai labai jai patinka, net mamos nereikia tada biggrin.gif Bet dedu tada, kai rieka ką pasidaryt, žodžiu, stengiusi nepiknaudžiaut ax.gif
Atsakyti