Mes irgi issivertem be vaistynes,asiku,mamai sunkiau,bet tikrai geriau vaikiukui (cia mano asmenine nuomone).Paskui nereikia speliot,kodel vaikiukas vaiksto palinkes i prieki,ar sleivoja,ar strypcioja kaip balerina.O be to labai daug traumu pasitaiko su vaikstynem.Sneku is patirties,mano seses sunelis turejo stipru smegenu sutrenkima vaikstynes deka.Nei viena negalim suziuret vaikiuko kieviena sekunde,o su vaikstyne daug pavoju tyko...
Maniske su vaikstyne labai daug dabar nebevaiksto, nes ropot ismoko
O siaip, tai vis tiek geriau pati eitu, judetu, sportuotu, nei pas mama ant ranku kabetu
Kai maniske tikra rankinuke, tai labiau bijojau, kad krutines lasta nesidefornuotu nuo nesiojimo. O stuburas sveikam vaikui neiskryps, vaiksciot menesiu anksciau ar veliau, vis tiek ismoks

Daug prieš ir ne mažiau už. Bet juokingiausia, kad pasisakiusios PRIEŠ vaikštynes, jau po poros mėnesių per skelbimus vaikštynių ieškosi
Nebūtų užkliuvę, jei pati per skelbimus ieškodama vaikštynės,nebūčiau čia įlindus paskaitinėt atsiliepimų apie šitą išradimą

Nebūtų užkliuvę, jei pati per skelbimus ieškodama vaikštynės,nebūčiau čia įlindus paskaitinėt atsiliepimų apie šitą išradimą

vaikstyne kojoms nepakenks jei vaika sodinti jau tvirtai stovinti ant koju ir apauta gerais batukais, t.y. tvirtu uzkulniu ir pan., kurie neleis kojytei buti statomai netaisyklingai. tuomet jis nori nenori kojyte statys ant pado o ne ant pirstu galu, aisku dar auksti vaikstynes reik teisingai sureguliuot

Aš tikrai ne prieš vaikštyne, reikia tik nustatit tinkama aukšti kad vaikas stovetu ne ant pirštu galu, na ir avalyne turi būti su tvirtu paduku. Aišku ir labai ilgai vaiką vaikštyneje nepalikt.
Man tai tikrai buvo
, nes reikejo ir namuose apsitvarkit ir kursini rašyt, tai abejoju ar išsiversčiau be vaikštynes
Man tai tikrai buvo

Manau, kad čia kiekvienos šeimo apsisprendimo reikalas
Bet kai mano dičkis pradėjo pirštų galais vaikščioti ir kai fizioterapiautė pasakė, kad nuo vaikštynės ir griežtai uždraudė ir dar pridėjo, kad vaikštynės yra tik negalią turintiems vaikams ir mamoms tinginėms skirtos..., tai mažiuką be vaikštynės užauginom, ir visiškai nepasigedom...
ropodamas nueidavo ten kur reikia ir dar turėjom tokį stumiamą žaislą, tai su juo labai puikiai įsikibęs ir po namus pavažinėdavo ir vaikščioti išmoko

Bet kai mano dičkis pradėjo pirštų galais vaikščioti ir kai fizioterapiautė pasakė, kad nuo vaikštynės ir griežtai uždraudė ir dar pridėjo, kad vaikštynės yra tik negalią turintiems vaikams ir mamoms tinginėms skirtos..., tai mažiuką be vaikštynės užauginom, ir visiškai nepasigedom...

Labai jau daug tos vaikiškos technikos namie. Nors pas mus vietos daug, bet pažiūrėjus į vaikštynių dydžius, nusprendžiau nepirkti. Greit pats išmoks vaikščioti, o dabar tegu ropinėja. Be to, neradom vaikštynės su guminiais ratukais. Plastmasiniai manau braižytų parketą ir bildėtų.
Nuo 6 men trumpai , o dabar jau laksto po namus kaip reikiant, jau vaiksto pats su stumduku

as savo maziu idejau i vaikstyne kai buvo beveik 6 men.Ir labai tuo dziaugiuos,labai jam patikdavo ir man labai patogu buvo
...
Nes siuo metu jam beveik 10 men ir jis jau jos nenori,jam labiau patinka kai uz rankytes po kambari vedzioju,arba paciam sliauziot labiau patinka...
Nzn man gyditojas sake kad kaip tik vaikui gerai,greiciau zingsniuot prades
as tik uz vaikstynes

Nes siuo metu jam beveik 10 men ir jis jau jos nenori,jam labiau patinka kai uz rankytes po kambari vedzioju,arba paciam sliauziot labiau patinka...
Nzn man gyditojas sake kad kaip tik vaikui gerai,greiciau zingsniuot prades

as tik uz vaikstynes

buvau nusistaciu pries vaikstynes. kai vaikas sokliuka ,,vedziot" pradejo - nupirkau vaikstyne. aukstis toks buvo, kad kojos sulenktos per kelius. viso sudejus gal pora valandu vaikstynej praleides vaikas...dabar eina i pirstus isikibes arba manieze...ant pirtsu galu 
nes ipranta ne eit, o tiesiog ant pilvo gultis ir stumtis pirstais. todel reik mankstint kojas...ir duot tik viena ranka, tada pilnai stovi ant pedu vaikas.
taigi - klaida buvo kad leidau vaikstynej but vaikui (cia per koki men sudejus tiek laiko, gal maziau net) nes isvis reikejo geriau neleist...

nes ipranta ne eit, o tiesiog ant pilvo gultis ir stumtis pirstais. todel reik mankstint kojas...ir duot tik viena ranka, tada pilnai stovi ant pedu vaikas.
taigi - klaida buvo kad leidau vaikstynej but vaikui (cia per koki men sudejus tiek laiko, gal maziau net) nes isvis reikejo geriau neleist...
QUOTE(Tiger_babe @ 2007 06 18, 13:36)
Pradejom gal nuo 6 menesiu, bet siaip nera gerai tos vaikstynes, vaikas veliau pradeda vaiskciot pats, ir kojytes klysta... 

Statau nuo 5 mėnesio visus.O po kelias minutes leisdavau pasėdėt nuo 4,nes visi stiprūs .Statu be jokių batukų ir nieko nei kojos iškrypo,nei padams kas negerai,nei vaikščiot vėlai išmoko.:pirmas - 10 mėnesių,antras -9,5 mėnesio,panelė- jau pakeliui