Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

QUOTE(a79 @ 2007 08 04, 20:39)
Ir įdomu kas jau taip ėmė ir nustatė, kad kalta vaikštynė?

Arba, juokingai skamba, kai vaiką porą kartų, anot mamos, įdėjo į vaikštynę, ir jis balerina patapo  doh.gif Kartais skaitai ir nesuprasi, juokauja ar rimtai kalba  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi taip pasirode
Atsakyti
jei vaikuti i vaikstyne statai apmauta taisyklinga avalyne t.y aukstu auliuku uzsegamais batukais ar basutemis , tai tikrai vaikas netaps balerina, nes batukai gi neleidzia stotis ant pirstu galiuku.mano didzioji dukryte kuriai dabar 3 metukai , vaikstynej leido laika nuo 6 menesiu ir tikrai balerinom netapom isvis su tuom jokiu problemu neturejom.
Atsakyti
Pirkom pačią paprasčiausią, nes jas visas vienodai suplėšo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fanta @ 2007 08 04, 00:04)
mano kaimynes dukra pa siai diena vaiksto pirstu galais kaip kokia balerina,o jau antroke doh.gif ,o kalta vaikstine g.gif

na tikrai ne schmoll.gif schmoll.gif
mano broliukas pries 18 m uzaugo be jokios vaikstynes, taciau dar vis dabar islenda ejimas ant pirstu galiuku, yra toks dalykas kaip ploksciapadyste mirksiukas.gif
tikrai ne nuo vaikstyves eina ant pirstu galu. Kad neatsirastu ploksciapadyste rekomenduojama ortopedine avalyne, tai gal tame ir yra problema? ax.gif
Atsakyti
kokiu firmu kokios gersnes?? g.gif
Atsakyti
NA IR AS SUSIGUNDZIAU TA VAIKSTYNE, LABAI JAU VAIKAS AKTYVUS, LAKSTO, ROPOJA, STOJASI-KRENTA, MANO NUGARA TOKIO ISBANDYMO NEATLAIKO... blink.gif sIANDIENPAT NUVAZIUOSIU PIRKTI
Atsakyti
Na manau, kad perlenkia lazdą kai kurie pediatrai, uždrausdami naudoti vaikštynę. Manau, kad jei ji būtų tokia žalinga mūsų mažiesiems, tai jau seniai būtų nustoję jas gaminti. O kaip matote, gamina jas visos vaikų prekių firmos. Aš prieš 13 metų naudojau savo vyresnėliui vaikštynę ir jokių čia minėtų problemų nebuvo, dabar nupirkau ir mažajam, kurioj jis puikiai jaučiasi. Žinoma, viską reikia naudoti su saiku, ir viskas bus gerai.
Atsakyti
šiaip, vaikščiojimas ant pirštų galų - padidinto tonuso, o ne plokščiapadystės požymis. Plokščiapadystei būdingas pėdos linkio sumažėjimas ar nebuvimas, tai nieko bendra su pirštų galais neturi. tam ir reikia naudoti gerą, geriausiai - ortopedinę avalynę pradedančiam vaikščioti vaikui.
Atsakyti
Paskaitykit šį straipsnį
http://www.tavovaika...cles/122/4.html
Jame rasit atsakymus į daugelį čia išsakytų klausimų.
Atsakyti
Aš irgi galvoju, kad prieš 15 metų niekas neįžiūrėjo vaikštynės ydų, tik dabar čia kažkoks ažiotažas.Pavyzdžiui aš tai nepirksiu nei vaikštynės, nei šokliuko ar kažko panašaus, nes mano mažoji turėjo klubo sąnario displaziją. Bet jei butų viskas tvarkoje - pirmyn, vaikštynė butų buvęs antras pirkinys po maitinimo kėdutės biggrin.gif
Atsakyti
Manau kad kievienas vaikas yra skirtingas ,vienam patinka vaikštyne kitam visai ne ,sakau tai iš patirties.Mano berniukui labai patiko vaikštyne o va margytei ne, nupirkau ir stovi .Nori vsur pati replom eiti ax.gif ax.gif
Atsakyti
dukrytė pradėjo vaikščioti su vaikštyne nuo 4 mėn, ir dabar jai jau 2,5 metukų, o kuo puikiausiai vaikšto pati ir kojytę stato taisyklingai biggrin.gif
Atsakyti