Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 01 22, 14:24)

O, kiek sodininku darzininku  thumbup.gif
tau uz poros savaiciu, Aulina, jau galesi paprikos seklas daiginti ir seti i vazonelis, o veliau, dar uz kokios savaites - pimidorus  mirksiukas.gif

o janna ,o jus turesite darziuka?

man kaip uzlango toks saltis atrodo pavasaris dar visai negreit ,ir setis nieko nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 22, 15:19)
o janna ,o jus turesite darziuka?

man kaip uzlango toks saltis atrodo pavasaris dar visai negreit ,ir setis nieko nereikia ax.gif

manau, kad ne schmoll.gif
kadangi as dirbantis zmogus, o vasara pats darbymetis, tai nei laiko nei jegu tam reikalui neturesiu.
nebent, kai panos pauges ir valgys "zoles", tai tuomet kaz ka panasaus i fontaniuka, kaip cia kazkas buvo imetes.

o sodinsiu kelis krumus silauogiu, kokias 3 obelaites zemauges, ir keletas vysniu zemaugiu, na gal dar abrikosams ar persikams susigundysiu...
ir psio!

pas mane ir vietos neperdaugiausiai ax.gif , o laistyti darziuka is krano - pobrangis malonumas. darzoves - aukso vertes gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 01 22, 14:34)
Beje, mums architekte pasiule  svetainej ir virtuvej nedaryti lubu, o is karto matyti stoga. Ar esate kur nors mate toki dalyka? Namo stogo nuolydis labai mazas tik 15 proc., tai gal ziuretusi?  g.gif  Ka jus manot? O gal kas nors taip yra pasidares?

Pas mano broli name virsutiniame aukste (ju is viso trys doh.gif ) per visa namo plota irengta svetaine su zidiniu, namu kinu, uz tokios kolonos-pertvareles stovi darbo stalas su kompu ir dar is jo yra isejimas i toki balkoniuka - ziemos sodeli. Tai ten lubos (dalis, ne visos) tokios, kaip Notyte minejai - aukstos, iki stogo, balkiai palikti atviri. Man labai grazu, bet yra ir minusiukas - tokias aukstas patalpas sunkiau prisildyti, nes siluma i virsu kyla. Tai tame ju kambary visada kiek vesiau, nei visame name...

P.S. Dovis, tavo darzai - fantastika thumbup.gif As ir tokiu noriu... Ir siltnamio noriu - ot kolukiete lotuliukas.gif Kai pagalvoju ka mes is maksimu suvalgom, tai doh.gif O cia - kvepiantys pomidoriukai, krapai, braskes...niam niam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 22 sausio 2010 - 15:41
QUOTE(janna @ 2010 01 22, 15:37)
manau, kad ne  schmoll.gif
kadangi as dirbantis zmogus, o vasara pats darbymetis, tai nei laiko nei jegu tam reikalui neturesiu.
nebent, kai panos pauges ir valgys "zoles", tai tuomet kaz ka panasaus i fontaniuka, kaip cia kazkas buvo imetes.

na dirbam mes visos mirksiukas.gif as geriau sakiau savo kelias lysveles paliesiu ,nei gelynus ravesiu smile.gif tai va gelyciu kol kas pas mane nensuimato

QUOTE(Beržė @ 2010 01 22, 15:38)

P.S. Dovis, tavo darzai - fantastika thumbup.gif  As ir tokiu noriu... Ir siltnamio noriu - ot kolukiete lotuliukas.gif  Kai pagalvoju ka mes is maksimu suvalgom, tai doh.gif  O cia - kvepiantys pomidoriukai, krapai, braskes...niam niam...

ooo taip ,tas kvapas ,ir malonuas skintis mazycius pomidoriukus ir agurkius pernai mane ir uzkabliavo su auginimu darzoviu sau ...o rekiau kad neeee as nenoriu ,neravesiu ir nelaistysiu ..bet malonumas po darbo po zeme pasikapstyti bus bigsmile.gif tikiuos kad bus malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 22, 16:47)

ooo taip ,tas kvapas ,ir malonuas skintis mazycius pomidoriukus ir agurkius pernai mane ir uzkabliavo su  auginimu darzoviu sau ...o rekiau  kad neeee as nenoriu ,neravesiu ir nelaistysiu ..bet malonumas  po darbo  po zeme pasikapstyti bus  bigsmile.gif tikiuos kad bus malonumas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir as rekavau, kad ne pirsto i zeme nekisiu schmoll.gif Kad pas mane prie namo bus tik zolyyyyyyyyyte lotuliukas.gif
O dabar dar nepasistacius jau siltnamio noriu lotuliukas.gif Tikiuos kai isikelsiu neapsodinsiu viso sklypo burokais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 01 22, 15:38)

P.S. Dovis, tavo darzai - fantastika thumbup.gif  As ir tokiu noriu... Ir siltnamio noriu - ot kolukiete lotuliukas.gif  Kai pagalvoju ka mes is maksimu suvalgom, tai doh.gif  O cia - kvepiantys pomidoriukai, krapai, braskes...niam niam...

Nu ne mano ten darzai. Cia is kitos temos atkeliau. Nors visagaliam google daug gerio galima rasti. Radau net kaip toki darziuka pasidaryt smile.gif
As ir rekiau,kad man jokio darzo nereikes. Bet va atejo laikas, kai tiosiog uzejo noras. Neisivazduoju kiek ilgam. Uzknis, nusibos, nebebus laiko isardysiu ir zole uzsesiu. Ir nesiruosiu as ten plantaciju varyt smile.gif Vienam kitam kartui.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 22, 15:47)
na dirbam mes visos  mirksiukas.gif as geriau sakiau savo kelias lysveles paliesiu ,nei gelynus  ravesiu  smile.gif tai va gelyciu kol kas pas mane nensuimato
ooo taip ,tas kvapas ,ir malonuas skintis mazycius pomidoriukus ir agurkius pernai mane ir uzkabliavo su  auginimu darzoviu sau ...o rekiau  kad neeee as nenoriu ,neravesiu ir nelaistysiu ..bet malonumas  po darbo  po zeme pasikapstyti bus  bigsmile.gif tikiuos kad bus malonumas  mirksiukas.gif

del sito nesiginciusiu... kas savo tas savo.... kas is savo darzo, tas is savo darzo..

bet kadangi as jau toki malonuma apturejau, ir prisimenant savo vaikyste bei paauglyste su kilometrinem vagom buroku, darzais, sienais, ..... ir pan pan...ukio darbais, hektarinem lankom, ir visais uki lydinciais darbais...

gelynu neturesiu irgi schmoll.gif

o darbas... zinoma, kad visos dirbam...
tik as paprastai palakscius visa diena n-km gryname ore, nepriklausomai nuo oro salygu, sezoniskai paminkius moli kojomis... namo ne tik vos parvelku kojas, bet ir uzpakali. mirksiukas.gif cia tik dabar ziema as sedziu prie kompo, sezono metu - ne visada ir mobiliuoju pagauti galima biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 22, 15:47)

uij nesnekekit biggrin.gif vasara kai pas mamuka pomidora ar agurka nusiskinu, kol atsikaifuoju nuo to kvapo wub.gif wub.gif
QUOTE(Beržė @ 2010 01 22, 16:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Ir as rekavau, kad ne pirsto i zeme nekisiu schmoll.gif  Kad pas mane prie namo bus tik zolyyyyyyyyyte
O dabar dar nepasistacius jau siltnamio noriu lotuliukas.gif  Tikiuos kai isikelsiu neapsodinsiu viso sklypo burokais

cia atrodo apie mane parasei Berze lotuliukas.gif man ir kas paklausdavo ar darziuka darysites, tai vos ne i atlapus puldavau biggrin.gif koks cia dar darzas, kam jis reikalingas, nezadu knistis bla bla, o dabar ramybes neturiu, kaip nooooriu thumbup.gif pavasari sakiau prasysiu gal vyras padarys kur sone man vieta darziukui bigsmile.gif kd jau tureciau darzovyciu rolleyes.gif o cia dar tokiu ideju graziu idejot su darziukais wub.gif
Atsakyti
Dovis, mes ir jungiame tik reikalui esant. man ir nepamainomas dalykas kai daugiau zmoniu, kartais kai pana kokius blynus sudegina, tai istraukia is viso namo staigiai visa kvapa, garu surinktuvas nesusidoroja, kai dukra prikepina mirksiukas.gif
Atsakyti
bitute, gal butu galima jusu lubu foto man i pasta ax.gif

ivirginija@yahoo.co.uk

aciu 4u.gif
Atsakyti
as nesuprantu ar jums irgi sumazino prisegamo failo leistina dydi? nieko nebegaliu prikabinti doh.gif galima tik 7.79k tai koks cia dydis turi buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 22, 19:36)
as nesuprantu ar jums irgi sumazino prisegamo failo leistina dydi? nieko nebegaliu prikabinti  doh.gif galima tik 7.79k tai koks cia dydis turi buti  doh.gif

gal tu kokias foto 'didelias' is fotiko bandai idet? tokiu man ir neleidzia... as tai primityviai: atsidarau su paint'u ir susimazinu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti