Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(laimingas @ 2010 01 22, 10:11)
nuskriaustieji irgi nori pamatyti kas dedasi siauliuose...

laimingi nebūna niekada nuskriausti lotuliukas.gif
Slaptažodį siunčiu tik po balsavimo, jeigu dauguma narių pritaria siuntimui. Po kelių aktyvaus bendravimo temų gali prašyti balsavimo mirksiukas.gif Kol kas tavo stadija - naujokas biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau projekciuka ir man patiko. Nera nesamoniu priburta. Nelabai randu ka pakeisti. bigsmile.gif Aisku is didelio noroa visada rasi ka pakeisti,bet ar tai pakeis kanors..
Atsakyti
Notyte, aš nebent norėčiau didesnės svetainės, sunku įžiūrėti kv. kiek jų svetainėje?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 22, 09:16)
laimingi nebūna niekada nuskriausti  lotuliukas.gif
Slaptažodį siunčiu tik po balsavimo, jeigu dauguma narių pritaria siuntimui. Po kelių aktyvaus bendravimo temų gali prašyti balsavimo  mirksiukas.gif Kol kas tavo stadija - naujokas  biggrin.gif

supratau... o pas mane rodo kad jau esu atkaklus dalyvis ax.gif

nu juk suprantu... visi pradedame nuo naujoku (fuksu), o paskui ir aukstumas pasiekiame thumbup.gif
na mano namukas kol kas pas architekte, tai ir nelabai galiu aktyviai diskutuoti... bet paskui neatsikrattysite nuo manes lotuliukas.gif

P.S.: gal Notyte nesupyks, bet isduosiu: pas ja svetaine 26,428 m2 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimingas: 22 sausio 2010 - 09:31
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 21, 20:42)

Negi rekuperacinei nesikeicia filtrai?
unsure.gif

Sveiki,

aisku, keiciasi, bet veisiasi ne tik filtruose - ortakiai ilgainiui priauga - o ju taip lengvai neisvalysi. Tuo tarpu tai ventiliacijai apie kuria as galvoju - tai neaktualu, nes per ortakius tik oro ismetimas vyksta.
Atsakyti
Notyte, nu fainas nameliukas. tik man kazkaip svetaine su holu uzkliuvo... del dydziu ir vietos...

Masajugi, va straipsnis apie indukcines kaitlentes. jos be orkaites. cia tik virsus.
http://www.bustovizi...raipsniai/1517/
puodai tinka tie, kurie, kaip cia raso turi imagnetinta dugna. taigi lengvai gali patikrinti namie turimus puodus su magnetu. jei kimba tiks (cia is virtuviu temos tokios zinios biggrin.gif ) arba tiesiog buna pavaizduota spyruokle ant dugno.

Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2010 01 22, 07:28)
supratau... o pas mane rodo kad jau esu atkaklus dalyvis  ax.gif

atkaklus dalyvis tu esi visam SM forume. cia priklauso nuo parasytu zinuciu kiekio. o pas mus, siauliecius, esi naujokas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 01 22, 10:28)
supratau... o pas mane rodo kad jau esu atkaklus dalyvis  ax.gif

nu juk suprantu... visi pradedame nuo naujoku (fuksu), o paskui ir aukstumas pasiekiame  thumbup.gif
na mano namukas kol kas pas architekte, tai ir nelabai galiu aktyviai diskutuoti... bet paskui neatsikrattysite nuo manes  lotuliukas.gif

P.S.:  gal Notyte nesupyks, bet isduosiu: pas ja svetaine 26,428 m2  blush2.gif

na man svetaie taippat pasirode mazoka,bet jei didini svetain-dideja ir namo kvadratura kuri ir dabar jau 169 m2 . Seip tai asuz didele svetaine.,pvz pas mane bus 40 kvm plius jungsis su 13kvmtai erdves bus nemazai. Bet nevisi darosi tokias kaip as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 22, 11:06)
na man svetaie taippat pasirode mazoka,bet jei didini svetain-dideja ir namo kvadratura kuri ir dabar jau 169 m2  . Seip tai asuz didele svetaine.,pvz pas mane bus 40 kvm plius jungsis su 13kvmtai erdves bus nemazai.  Bet nevisi darosi tokias kaip as  bigsmile.gif

Labas 4u.gif

Notyte, patiko namukas drinks_cheers.gif

Biesai, man ir faina didele svetaine drinks_cheers.gif bet musu atveju virtuve+svetaine apie 40 gausis, manau tilpsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 01 22, 12:23)
Labas  4u.gif

Notyte, patiko namukas  drinks_cheers.gif

Biesai, man ir faina didele svetaine  drinks_cheers.gif bet musu atveju virtuve+svetaine apie 40 gausis, manau tilpsim  smile.gif
tai jau tikrai tilpsit smile.gif man tai nuosavam name norisi kad didysis kambarys (jei butu atskiras) butu nuo 30m2 nes noretusi bent jau dvigubai daugiau nei buto kambarys. Bet niekam nepersu savo nuomones. Kiekvienam savaip blizga. Kiekvieno galimybes kitokios. As jei statyciaus ir samdyciau firma-statyciau netoki patogu,mazesni nama. Bet kadangi as sy ta sugebu tai sutaupytus pinigus investuosiu i didesni plota smile.gif
Atsakyti
[quote=nise,2010 01 21, 21:55]
sveikos. matau diskutavote apie ventiliacija, rekuperatorius. rekuperatoriu turime. ir apie ji viska gerai isdeste Dovis-ora paima is lauko, susildo, filtrai keiciami. o siaip dalykas liuksiskas, aisku, nezinau kaip butu ir be jo g.gif
[/quote]

Nise, realiai pastoviai naudojat? Mes ne blush2.gif Nemazai elektros eda jis. Kasdiena kaip ir nepasigendu as jo, tik karts nuo karto jo pagalba pravedinu kkambarius. Tiesa, jei yra daug zmoniu, tai nepakeiciamas dalykas. Arba jei zidini ilgai kurenam, patalpoj lyg oro trukt pradeda, tai tada irgi liuksiskas dalykas.

[quote=masajugi,2010 01 22, 03:18]
[quote=jova,2010 01 21, 09:48]apie indukci
......Jova ir kitos merginos parasykit issamiau apie ta indukcine kaitlente. ar ji yra ir su orkaite g.gif blush2.gif nelabai as apie ja ikertu schmoll.gif kokias pirkot ir kainos daugmaz.
[/quote]

Giedre,jau idejo nuoroda, tai nera ka daug ir rasyti.
Mano tokia user posted image
Kainos ivarios. Inetiniuose psl. pasiziurinek.Pvz cia.

[quote=aulina,2010 01 22, 08:01]
pirmoje nuotraukoje daržiukai panašūs į "antkapius" ax.gif
[/quote]

Man vyras ta pati sake biggrin.gif Ka dar i tavo grabus reiks investuoti biggrin.gif Bet man grazu ir tvarkinga. Ziuresim ar pavyks.

[quote=biesas66,2010 01 22, 11:06]
Bet nevisi darosi tokias kaip as bigsmile.gif
[/quote]

Daro daro. Pas mus svetaines su virtuves kvadratura didesne nei 3kambariu buto.
Osera,ka planuoji seti i savo saulute? Nu salotos, ridikeliai, morkytes. Ka dar biggrin.gif
Aulina, panasu,kad siltnami statysies?
Papildyta:
Kodel cia man taip durnai susicitavo?
Nu neina pataisyt, gal suprasit apie ka as cia ir ten biggrin.gif
Papildyta:
Notyte, kaip ir viskas ok. Tik as pasigedau drabuzines. Na gal iprasta pasidare,kad name turi but ir kambarys-drabuzine. Bet jei jums spintu uzteks, tai kam ta drabuzine. O bus kur siurbli, sluotas ir visa kita buiti susidet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 22 sausio 2010 - 12:12
labas rytas smile.gif

dovis , tai kad nelabai zinau ka sodinsiu ... viduriuke braskes zemuoges ,o is sonu kaip ir rasei :ridikeliai ,morkytes ,svoguniukas ,krapiukas petrazoles ir kitos prieskoniai ,kelis burokelius ,kad lapiuku butu sriubytei smile.gif
nes visa plana nusipiese mano mama ,ir susirase ka sodinsim blush2.gif nes is manes tokia sodininke doh.gif
zinau kad kaip sukasinejo tai ismatavimas darziuko buvo 5*6 metru ,i ta kvadrata isipaise saulyte ....
kaimynai nelabai suprato kas cia bus ,pagalvojo kad kiemo gale darom gelyna biggrin.gif
Atsakyti
Kaip fainai,kad jau viskas sukasta. Mes dar juodzemi vesimes. Vyras pesimistiskai nusiteikes. Sake kol neisdzius, niekas neivaziuos ir nevesim. Tai be geguzes cia nieko nebus. Bet del darzo gal reiks kazka anksciau mastyti. Tiesa reikia sulaukti,kada atsils ir viskas nutirps biggrin.gif
Atsakyti