Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(giedre.v @ 2010 01 25, 19:08)
aga, man tas praustuvas nerealus... pirma galvojau apie duravit arba laufen firmos toki keturkampini visai, na tokiu grieztu formu, bet poto masciau masciau masciau masciau ir ismasciau, kad toks truputi susvelnintu padeti... tai va, kol kas toks pasirinkimas...
Subway'aus wc puodai man asmeniskai tai labai grazus... paziuresiu pagal kaina kas pigiau gausis tuos ir imsim. nes esu nusiziurejus irgi panasiu formu, tik is IDO  smile.gif labai gera kaina gavai wc ir bide  thumbup.gif
lendu i celsio psl... ziuresiu ka turi  smile.gif
o is kur uzsisakinejai visa santechnika? nes as niekaip nesusibendrauju su ta firma, kur Dovis uzsisakinejo... kol sulauki atsakymo, poto vel uzklausi ko nors, tai isvis neatraso... krc, nelabai gal nori bendraut elektroniniu pastu nzn...  doh.gif

mes dar neuzsisakinejom, tik viska issirinkt reikejo kai dejo potinkines sistemas.pvz potinkiniu sistemas pirkom celsy, drauge dirba pas juos Vilniuj tai pamoke kad kai nueisiu be 20 proc nuolaidos nesileist net i kalbas:) tai kaina gavosi tokia pat kaip ir pasiule tame psl kur Dovis viska pirko. o VB ta pasiulyma 2000lt tai Nic Muresta man regis ta parde vadinasi. man ten labai fainos santechnines keramikos yra bigsmile.gif mano svajonese tai Laufen - ale taip ir liks svajones doh.gif nes vien vien bide kainuoja virs 3000, wv taip pat doh.gif doh.gif zodziu paziuriu i kataloga ir pasibaigia viskas tuom smile.gif

vonia tai ravako esu apsiziurejus, tik kazi ar man jinai tilps - nu matysim g.gif jau kazkada buvau idejus kokios noriu...

QUOTE(karolag @ 2010 01 26, 13:11)
Kadangi geru masaziniu kaina is kosmoso srities, tai sestadieni nusipirkom kinietiska masazine, nes jos labai norejau, o kitos ipirkti negalejom. nu ir visai nieko, ypac kaina: 2770 (pirkom is ermitazo su didmeninko kortele) biggrin.gif  Geriau kinietiska dazniau pasikeisiu, nei su viena vonia apsizenysiu:) Dabar pirty turim masazini dusa kinietiska, naudojam jau 7 menesius, jokiu nusiskundimu. Na name dusa tai Ravak pasiemem, paziuresiu kuom cia jau taip skirsis:)

idomu labai kaip veiks ir vonia ir dusas po poros metu... sake purskstukam visiem sakes buna greitai g.gif bet manau jei pas jus geras vanduo be kalkiu ir labai gerai prisiuresit su visokiom priemonem (aisku jei tik imanoma ten kaip nors tas sistemas isplaut) tada gal ir laikys. mes irgi esam nusiziureje masazine, bet nusprendem geriau kantriai pora meteliu pataupyti, bet pirkti gera rolleyes.gif
Papildyta:
pasiemiau Baltijos Brastos kataloga, tai va ta kabina kurios noreciau kainuoja 2665 doh.gif sakyciau labai brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 01 26, 15:52)
sake purskstukam visiem sakes buna greitai g.gif 

burbulinių vonių trūkumas, kad nerekomenduojama naudoti dušo žele ar kitų muilų tokioje vonioje, nes viskas patenka į sistemą. Toks maudymosi būdas man nepriimtinas, todėl nesirenkame burbulinės vonios ax.gif Ją įsivaizduoju papildomame vonios kambaryje, kai pagrindiame yra paprasta vonia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2010 01 26, 12:45)
Ar kas nors lankesi interjero pardej, kuri yra rudes gatvej prie centrines maximos  g.gif ??

O ka is profesionaliu priemoniu naudoji? Mastau, gal pas Karcheriu atstovus reiktu pasidairyti buitines chemijos?
Su semenu aliejumi buvau nusipirkusi priemone parketui. Arba as kazko nesuprantu arba.... neplauna, jis man o atvirksciai. Parketas dar baisiau atrodo doh.gif

Nelabai isivaizduoju kur ta Rudes gatve. bet jei kalbi apie centra prie Maximos esancios netoli bulvaro, tai buvau kelis sykius. O ka?

Jova, o jei vanduo nekoks (labai kalketas ar drumzlinas) tai geri purkstukai neuzsikims g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 26, 16:58)
O ka is profesionaliu priemoniu naudoji? Mastau, gal pas Karcheriu atstovus reiktu pasidairyti buitines chemijos?
Su semenu aliejumi buvau nusipirkusi priemone parketui. Arba as kazko nesuprantu arba.... neplauna, jis man o atvirksciai. Parketas dar baisiau atrodo  doh.gif

Nelabai isivaizduoju kur ta Rudes gatve. bet jei kalbi apie centra prie Maximos esancios netoli bulvaro, tai buvau kelis sykius. O ka?

Jova, o jei vanduo nekoks (labai kalketas ar drumzlinas) tai geri purkstukai neuzsikims  g.gif ?

na zinoma ir geri uzsikims. bet mano nuomone, tikrai greiciau viskas suges vonioj kuri 3000 lt kainavo, palygisnus su ta kuri trigubai daugiau kainuos... dar vienas dalykas jog perkant geresne vonia galima pasikeisti dalis jei suges ir t.t., o nusipirkus belelkokia kinietiska tektu keisti visa vonia ( cia as ne is savo patirties, bet is tiek kiek domejaus ir bendravau su visokiais masaziniu voniu pardavejais). plius vonios turi dar savo atskirus filtrus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 01 26, 15:27)
na zinoma ir geri uzsikims. bet  mano nuomone, tikrai greiciau viskas suges vonioj kuri 3000 lt kainavo, palygisnus su ta kuri trigubai daugiau kainuos... dar vienas dalykas jog perkant geresne vonia galima pasikeisti dalis jei suges ir t.t., o nusipirkus belelkokia kinietiska tektu keisti visa vonia ( cia as ne is savo patirties, bet is tiek kiek domejaus ir bendravau su visokiais masaziniu voniu pardavejais). plius vonios turi dar savo atskirus filtrus  mirksiukas.gif

aisku.
man kazkodel atrode, jog tie visi purkstukai perkami atskirai. tiksliau sakant komplektuojami atsizvelgiant i kaina ir kieki individualiai. ir jei jie kazkaip buvo imontuoti, tai turetu ir issimti ir buti keiciami. bet cia mano tokie isvedziojimai... kaip istiesu tai tikrai nzn. tiesiog smalsu pasidare...

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 26, 17:45)
aisku.
man kazkodel atrode, jog tie visi purkstukai perkami atskirai. tiksliau sakant komplektuojami atsizvelgiant i kaina ir kieki individualiai. ir jei jie kazkaip buvo imontuoti, tai turetu ir issimti ir buti keiciami. bet cia mano tokie isvedziojimai... kaip istiesu tai tikrai nzn. tiesiog smalsu pasidare...

tu teisingai manai mirksiukas.gif kai perki normalesnes kokybes vonia viska pats ir susikomplektuoji, net purkstuku spalva pasirenki:) o kai perki po pigiaja beleka ( pvz mirem juokais kai jupojom matem dusa uz 800 lt su masazais,radijom ir t.t ) tai perki kas yr ir visks...
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 26, 15:58)
1) O ka is profesionaliu priemoniu naudoji?

2) Mastau, gal pas Karcheriu atstovus reiktu pasidairyti buitines chemijos?

3) Su semenu aliejumi buvau nusipirkusi priemone parketui. Arba as kazko nesuprantu arba.... neplauna, jis man o atvirksciai. Parketas dar baisiau atrodo  doh.gif

4) Nelabai isivaizduoju kur ta Rudes gatve. bet jei kalbi apie centra prie Maximos esancios netoli bulvaro, tai buvau kelis sykius. O ka?

1) boen muila alyvuotam parketui (pirkti buna parketu prekiaujanciose pardese)

2) manau, protingiau butu kreiptis i grindimis prekiaujancius wink.gif

3) o ka as sakiau doh.gif mano patirtis tokia pati schmoll.gif Isvis briedas, kai pagalvoji, aliejum laka plaut - bet va etiketej ka kita raso doh.gif

4) ar ten yra pasirinkimas klasikiniu, pastatomu ant spinteles sviestuvu (kad geriau isivaizduot-reikia miegamajam, ant spinteliu)???
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2010 01 26, 16:33)
1) boen muila alyvuotam parketui (pirkti buna parketu prekiaujanciose pardese)

4) ar ten yra pasirinkimas klasikiniu, pastatomu ant spinteles sviestuvu (kad geriau isivaizduot-reikia miegamajam, ant spinteliu)???

1. Pvz g.gif

2. Viena dideli maciau. Bet isivaizduoju kad sis perdidelis butu... Ir maciau tik viena. Nebent jie turi katalogus ir galima ka nors is ten uzsisakyti g.gif

O neteko apsilankyti Dubingiu interjero centre? (Vytauto g.) arba Tilzeje (pamirsau pavadinima). Nuo Tilzes g. per pagrindini iejima ir i iskart i kaire. Ten kazkur per viduri... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 26 sausio 2010 - 16:43
Skaitau, nu bet su tokiu baltu pavydu. Kaip jums jau faina, kad galite rinktis interjero detales. Nu nieko greiciau greiciau tas pavasaris ir mes po blokeli pradesim judet svajones link mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės,
ar galima pačiam išsimatuoti sienų šiluminę varžą? ax.gif kažkoks prietaisas reikalingas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 25, 19:41)
Turiu ir viena ir kita daikta, tai sakyciau dulkes kaupiasi vienodai....Turejau ir tikraji parketa, bet lakuota... ir dulkiu kaupimosi atveju nematau jokio skirtumo. Tai arba reikia istisa para su dregna sluoste makaluotis, arba namus prieblandoje laikyti, kad ju nesimatytu, arba zinoti geras priemones kurios ne tik valo, bet ir statini kruvi nuima.
Gal kartais tokiu zinot? nes man dar neteko tokiu matyt ...

Sveiki,

pas mane siuo metu bute yra vienam kambary tikras parketas, kitam - laminatas, tai ziauriai skiriasi dulkiu rinkimasis - gal pas mane laminatas prastas - detas pries 5 metus g.gif O gal matosi labiau... Nezinau. Bet faktas, kad dulkiu daugiau ant laminato voliojasi po poros dienu. O priemoniu antistatiniu as, tundra doh.gif , visai nesu macius... Pasidalinkit kas patirtim, jei atradot ka gero sioje stityje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 01 26, 12:52)
mes dar neuzsisakinejom, tik viska issirinkt reikejo kai dejo potinkines sistemas.pvz potinkiniu sistemas pirkom celsy, drauge dirba pas juos Vilniuj tai pamoke kad kai nueisiu be 20 proc nuolaidos nesileist net i kalbas:) tai kaina gavosi tokia pat kaip ir pasiule tame psl kur Dovis viska pirko. o VB ta pasiulyma 2000lt tai Nic Muresta man regis ta parde vadinasi. man ten labai fainos santechnines keramikos yra  bigsmile.gif mano svajonese tai Laufen - ale taip ir liks svajones doh.gif nes vien vien bide kainuoja virs 3000, wv taip pat  doh.gif  doh.gif zodziu paziuriu i kataloga ir pasibaigia viskas tuom smile.gif

kaip gerai, kad yra is ko mokytis biggrin.gif vadinas is celsio pirkti tik nusiderejus maziausiai 20% biggrin.gif
kol pirksi, tai ir tavo Laufen'as gal bus atpiges mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 01 26, 09:27)
aš buvau įsitikinusi, kad akmens masės vonia geriau sulaiko šilumą ir ilgaamžiškesnė, nei akrilo.

tai tu cia kazkur skaitei taip, ar siaip buvai susidarius tokia nuomone?
pas mus bute Siauliuos yra spizine vonia, nu ka as zinau, tikrai nepasakyciau kad labai ilgai laiko siluma... nors as kai atsigulu, tai be poros val neislendu blush2.gif aisku tenka dasipilti silto vandenuko....
Atsakyti