Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2010 01 26, 09:44)
akmens masės vonios (šitokią nusižiūrėjau klasikinę).

Aulina,

ir as sitas ziurejau, kol kitos neissirinkau biggrin.gif
Jos latviskos - paziurinek pas latviu prekybininkus - as lyg ir buvau radusi pigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 26, 12:58)
burbulinių vonių trūkumas, kad nerekomenduojama naudoti dušo žele ar kitų muilų tokioje vonioje, nes viskas patenka į sistemą. Toks maudymosi būdas man nepriimtinas, todėl nesirenkame burbulinės vonios  ax.gif Ją įsivaizduoju papildomame vonios kambaryje, kai pagrindiame yra paprasta vonia  smile.gif

i tokias vonias tik relaksuoti thumbup.gif o poto palendi po dusiuku ir tiek. aisku, jei vienoj patalpoj ir dusas ir vonia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 26, 15:21)
sveikutės,
ar galima pačiam išsimatuoti sienų šiluminę varžą? ax.gif kažkoks prietaisas reikalingas ar ne?

galima. susirandi visu medziagu, naudotu sienos sumustiniui charakteristikas, ten turetu buti parasyta kokia tam tikros medziagos silumine varza. tada susumuoji visas ir turi varza tavo sienos mirksiukas.gif
cia kazkada, Janna man rodos, buvo gera psl imetus, ten buvo daugmaz visu galimu variantu varzos.
Atsakyti
Ziurint kokiam tikslui ta silumine varza reikalinga.
Ar smalsumo delei ar dokumento?!
Teoriskai gali primesti kokia silumine varza, bet ar tai tures praktiskai juridine gale? vargu....
Pats sau silumines varzos pastato paso gi neissirasysi... g.gif
Reiskiasi tai turetu atlikti juridnis ar fizinis asmuo turintis licencija ir galintis tai daryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 01 26, 16:27)
na zinoma ir geri uzsikims. bet  mano nuomone, tikrai greiciau viskas suges vonioj kuri 3000 lt kainavo, palygisnus su ta kuri trigubai daugiau kainuos... dar vienas dalykas jog perkant geresne vonia galima pasikeisti dalis jei suges ir t.t., o nusipirkus belelkokia kinietiska tektu keisti visa vonia ( cia as ne is savo patirties, bet is tiek kiek domejaus ir bendravau su visokiais masaziniu voniu pardavejais). plius vonios turi dar savo atskirus filtrus  mirksiukas.gif

As tapati girdejau-kad kinietiskom nera purkstuku pirkti pakeitimui.. Bet manau jei namie gera filtravimo sistema,vnia laikys normaliai. Tad gal geriau filtravimo sistema gera isigyti ir sveiukatai bus geriau ir pigesne vonia iseis nusipirkti bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 26, 18:32)
kaip gerai, kad yra is ko mokytis  biggrin.gif vadinas is celsio pirkti tik nusiderejus maziausiai 20%  biggrin.gif
kol pirksi, tai ir tavo Laufen'as gal bus atpiges  mirksiukas.gif
Papildyta:
tai tu cia kazkur skaitei taip, ar siaip buvai susidarius tokia nuomone?
pas mus bute Siauliuos yra spizine vonia, nu ka as zinau, tikrai nepasakyciau kad labai ilgai laiko siluma... nors as kai atsigulu, tai be poros val neislendu  blush2.gif aisku tenka dasipilti silto vandenuko....

na nereikia noreti kad vonia kaip termosas butu.. Visgi metalas jis tappat laidininkas. Tik tirk kad jis storas ir daugiau silumos akumuliuoja,o ka gali plastiks? Nieko praktiskai,uztai poto ir pucia visokius makrofleksus aplink ja,kad siluma laikytu. As jau nesneku apie vonios visokius kraipymusis vaipymusis. Tiksliau sioki toki judejima.

Papildyta:
http://www.megaflis....-90x195_0_L.jpg tokia duso kabina-1200kronu tai yra 480 litu bigsmile.gif
Atsakyti
Del vonios, tai teko girdet jog tiesiog skardine vonia isodina i "patalus". Padaro karkasa, i ji isodina vonia, ir ertme uzpildo izoliacine medziaga ( makroflekso principas). Tokiu budu uz minimum investiciju gauna maksimum ne tik komforto, bet ir sutaupo vandens sunaudojimo atzvilgiu. Bet cia paprasta vonia be jokios papildomos irangos.
Atsakyti
www.megaflis.no ten yra pigiu dalyku Jei kas bandysite ieiti spauskite kaireje puseje
Dusjløsninger
Atsakyti
Man, atrodo, kad pas mus viskam kainos uzkeltos g.gif
Visai neseniai dairiausi voniai aksesuaru visokiausiu... na, kaip sau nenorit, na bet gaila man tokiems dalykams tieeeeek pinigu.
Stovas tualet. pop.+ klozetui valyti sepetys - 90lt. Nusiziurejau siuksledeze. Taip man ji patiko kol kainos nepamaciau - 90 su trupuciu. Plastmasine (matinta ir ryskios spalvos) - 50lt doh.gif Bet gal man cia tik taip atrodo g.gif Skystam muilui indas su pompa - 27lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 26, 16:59)
Man, atrodo, kad pas mus viskam kainos uzkeltos  g.gif
Visai neseniai dairiausi voniai aksesuaru visokiausiu... na, kaip sau nenorit, na bet gaila man tokiems dalykams tieeeeek pinigu.
Stovas tualet. pop.+ klozetui valyti sepetys - 90lt. Nusiziurejau siuksledeze. Taip man ji patiko kol kainos nepamaciau - 90 su trupuciu. Plastmasine (matinta ir ryskios spalvos) - 50lt doh.gif  Bet gal man cia tik taip atrodo  g.gif Skystam muilui indas su pompa - 27lt  doh.gif

as irgi taip manau. ir dar daznai buna, kad net neaisku kilmes salis tam tikro daikto, o uzlipdo etikete ir kaina pakelia iki begalybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 26, 19:59)
Man, atrodo, kad pas mus viskam kainos uzkeltos  g.gif
Stovas tualet. pop.+ klozetui valyti sepetys - 90lt. Nusiziurejau siuksledeze. Taip man ji patiko kol kainos nepamaciau - 90 su trupuciu. Plastmasine (matinta ir ryskios spalvos) - 50lt doh.gif  Bet gal man cia tik taip atrodo  g.gif Skystam muilui indas su pompa - 27lt  doh.gif

Pirkau is iriso i buta nerudyjancio plieno aksesuarus. ranksluosciam trisaki,popieriui laikikli,dantu sepetukam indeli ir kluzikui sepeti su indu sumokejau virs 600 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 26, 19:26)
Pirkau is iriso i buta nerudyjancio plieno aksesuarus. ranksluosciam trisaki,popieriui laikikli,dantu sepetukam indeli ir kluzikui sepeti su indu sumokejau virs 600  unsure.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 26, 20:30)

ai,tada vienisas buvau,grazus ir turtingas,tai pinigu negailejau savo butuko isirengimui.. Dabar labai abejoju ar pasiryzciau tiek moketi... g.gif Nebent prigeres.. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu as is iris nepirkau tu brangiu firminiu muiliniu ir tt bet pigiu plasmasiniu po 7lt irgi neperku,yra tos cekiskos ar kokios firmos spirela,irgi brangu,bet panasu i kokybiska daikta.siandien pirkau raksluosciam kabint 3 kabliukus, 45 lt....gerai kad turejau ermitazo cekiu, tai 35 kainavo..
Atsakyti