Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2010 01 11, 17:18)
Sendiena girdejau,sake prognuozuoja kad atejo saltasis trisdesimtmetis ar kazkas panasei. sako dabar visos tokios ziemos bus..  Bet tai dar gandu lygis manau.    As taippat megstu serti pauksciukus. Nupirkau papugu maisto ant pagaliuko,tik kad niekas iki septinto auksto matyt nedaskrenda  bigsmile.gif

nu tikiuos, kad cia tik plepalai... blink.gif
Atsakyti
Gerai kad pries ziema nauja akuma nusipirkau gera,o ta dabar rytais kai pasiziuriu kaip rtypia zmones aplink masinas tai gera sirdy pasidaro kad mano nors ir dyzeliukas,bet be problemu kuriasi.

Kas blogiausia kad labai slidu dabar kaikas,va del ko noretusi jau ziemos pabaigos..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 11, 19:46)
Gerai kad pries ziema nauja akuma nusipirkau gera,o ta dabar rytais kai pasiziuriu kaip rtypia zmones aplink masinas tai gera sirdy pasidaro kad mano nors ir dyzeliukas,bet be problemu kuriasi.

Kas blogiausia kad labai slidu dabar kaikas,va del ko noretusi jau ziemos pabaigos..

mes masiniukui turim signalizacija su tokia funkcija kaip uzkurimas su peidzeriuku. tai pakyli ryte, paspaudi knopkyte, masinyte uzsikuria ir syyyla biggrin.gif kol apsirengi, susiruosi, masina buna pasilus. navarotas nerealus thumbup.gif
o nuo slidumo yra gi "antpadziai" su sipais ar kaip juos pavadint. norgej turejai uzmatyti mirksiukas.gif
beje, net pavydas ima... kiek tamsta galit atostogauti a? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 11, 22:51)
mes masiniukui turim signalizacija su tokia funkcija kaip uzkurimas su peidzeriuku. tai pakyli ryte, paspaudi knopkyte, masinyte uzsikuria ir syyyla  biggrin.gif kol apsirengi, susiruosi, masina buna pasilus. navarotas nerealus  thumbup.gif
o nuo slidumo yra gi "antpadziai" su sipais ar kaip juos pavadint. norgej turejai uzmatyti  mirksiukas.gif
beje, net pavydas ima... kiek tamsta galit atostogauti a?  biggrin.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif busiu namie iki 19 d. bigsmile.gif Jauu atsibodo,nera ka veikti,bet bilietus i kelta gavom tik tokiai dienai. Aisku buvo keltas per Klaipeda,bet gerokai brangiau,o i Talina trenktis nesinoris tokiais keliais. Beje,del tu scipu tai nesu girdejes ,mates bigsmile.gif reikes pasidometi. Esu mates tik grandines.

Gal reikia ka atvezti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 11, 20:00)
Beje,del tu scipu tai nesu girdejes ,mates bigsmile.gif  reikes pasidometi.  Esu mates tik grandines. 

Gal reikia ka atvezti? unsure.gif

kaip smagu tokios ilgos atostogos bigsmile.gif
as cia pasakiau apie ant batu padu dedamus antpadzius, ne masinos padangas blush2.gif galvojau, kad tu cia apie sliduma kai vaikstai kalbi smile.gif

kad nieko nereikia, aciu, nebent MB voblos lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 11 sausio 2010 - 22:10
Biesai,ar iš Rygos plauksit,kur ten reikia važiuot?Vešim sūnų į keltą (plauks į švedus),nežinom kur. blush2.gif Aerouostą žinom,o ten ne. Gal reik žemėlapį kokį pažiūrėt. (Iš Talino tik esam plaukę.)
Žiema tikrai užsikūrė šiemet kaip reikiant. doh.gif Iš namų tik iš reikalo išeinu,džiaugiuos kada nereik eit niekur. O dar greit nesibaigs.Va kai sulauksim pavasario,suprasim ką reiškia peržiemot laimingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 11 sausio 2010 - 22:19
QUOTE(airise @ 2010 01 11, 23:15)
Biesai,ar iš Rygos plauksit,kur ten reikia važiuot?Vešim sūnų į keltą (plauks į švedus),nežinom kur.Aerouostą žinom,o ten ne. Gal reik žemėlapį kokį pažiūrėt.
Žiema tikrai užsikūrė šiemet kaip reikiant.Iš namų tik iš reikalo išeinu,džiaugiuos kada nereik eit niekur. O dar greit nesibaigs.Va kai sulauksim pavasario,suprasim ką reiškia peržiemot  laimingai.

Taip,is Rygos.Ryt aprasysiu marsruta.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 11, 22:19)
Taip,is Rygos.Ryt aprasysiu marsruta.

O gerai,lauksiu.
Atsakyti
bijau sumeluoti, bet man rodos, kad ten kai ivaziuoji i centra jau yra zenklai rodantys link terminalo. na bet geriau tegul Biesas marsruta suraso, poto nuvesit sunu ne ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 11, 23:08)
kaip smagu tokios ilgos atostogos  bigsmile.gif
as cia pasakiau apie ant batu padu dedamus antpadzius, ne masinos padangas  blush2.gif galvojau, kad tu cia apie sliduma kai vaikstai kalbi  smile.gif

kad nieko nereikia, aciu, nebent MB voblos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokauju  mirksiukas.gif

Vienas apie batus-kitas apie ratus bigsmile.gif esu mates tuos dalykiukus,tik nebepamenu kur g.gif
Atsakyti
sveiki, sveiki mirksiukas.gif tai ka, ziema kandziojasi mirksiukas.gif ko taip tylu pas jus???
keliu tema i virsu ir rodau vaizda , kuri matau pro savo miegamojo langa. suprantu, kad ne pas viena mane tokie vaizdai, bet..... tikiuosi nesupyksit "uz eterio tersima" mirksiukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nise: 13 sausio 2010 - 18:30
Nise, grazus vaizdelis. man labai seniai pro langa matytas. kazko labai tylu negi nieks nevyksta? pas mus vidui daro lubu konstrukcijas, pasikureno burzuike, tai sako net langa reikia atidaryti kaip silta namuke.dziuna namukas po biski ir grazeja. fotkiu neturiu ir neprasykit parodyti biggrin.gif
Atsakyti